produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 8 Unlimited Gen2 BCS82BL24

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Joi 23 Mai - Luni 27 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.549,99 Lei
Diferență: 1.050,00 Lei
2.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCS82BL24
EAN: 4242005269075
Lansat în: Q1 2022
Date brute
G: 7,30kg
L: 79,00cm
l: 29,00cm
Î:20,00cm

Documente oficiale

Descriere

● Combinația perfectă între putere și autonomie.
● Extrem de puternic: fără compromisuri în privința performanței, fiind la fel de puternic precum un aspirator cu cablu.
● Durată de funcționare prelungită: poți curăța întreaga locuintă cu ajutorul setului de acumulatori intereschimbabili și a încărcătorului rapid.
● Perie motorizată AllFloor HighPower cu LED-uri: performanță de curățare îmbunătățită datorită LED-urilor
● Motor TurboSpin: mai rapid, mai ușor și mai eficient pentru rezultate excelente de curățare
● Încărcător rapid: încărcare de 7 ori mai rapidă a acumulatorului.


Aspirator%20vertical%20BOSCH%20Unlimited%20Gen2%20Serie%208%20jpg.jpg

Caracteristici esențiale:

rezultateexcelente00.jpg
-Rezultate excelente de curățare.
Cu aspiratorul vertical Unlimited Gen2 Serie | 8 ai acceași perfomanță de curățare precum cea obținută de un aspirator cu cablu*. Datorită bateriei îmbunătățite, a motorului puternic și a periei motorizate, acest aspirator multifuncțional asigură rezultate excelente de curățare, indiferent de tipul suprafeței.

durat%C4%83defunctionare01.jpg
-Durată de funcționare prelungită* pentru întregii locuințe.
Aspiră cât timp ai nevoie. Setul de acumulatori interschimbabili în combinație cu încărcătorul rapid asigură durată de funcționare prelungită*. O baterie poate fi la încărcat în timp ce o folosești pe cealaltă astfel încât aspiratorul este mereu gata pentru a fi folosit, fiind potrivit indiferent de mărimea locuinței.

versabilitate02.jpg
-Versatilitate și rezultate excelente de curățare datorită periei cu LED-uri.
E ușor să îți scape murdăria pe care nu o poți vedea. De aceea, am dotat peria cu LED-uri astfel încât să fie vizibilă murdăria greu de observat. Bucură-te de performanță îmbunătățită, aspirare silențioasă, manevrare ușoară, versatilitate și de o curățare a prafului de 99.9%.

motorputernic03.jpg
-Motor puternic fabricat în Germania.
Nu există compromisuri în privința performanței oferite de motorul TurboSpin fără perii, dezvoltat și fabricat în Germania. Motorul digital cu sincronizare în 3 faze este extrem de eficient cu 32% mai ușor și cu 50% mai rapid² - funcționând cu până la 82.000 rpm pentru o manevrare ușoară și performanță constantă de curățare.

%C3%AEnc%C4%83rcarerapid%C4%8304%281%29.jpg
-Încărcare de 7 ori mai rapidă a acumulatorului.
Aspiră întreaga locuință fără să îți faci griji cu privire la durata prelungită de încărcare a acumulatorului. Încărcătorul rapid asigură o încărcare de 7 ori mai rapidă comparativ cu stația de andocare⁵. Bateria de 18 V este rapid încărcată astfel încât să economisești timp, iar aspiratorul să fie mereu gata pentru a fi folosit.

genera%C8%9Biaurm%C4%83toare05.jpg
-Generația următoare de acumulatori pentru autonomie extinsă.
Performanță rdicată, greutate redusă și autonomie extinsă - cu siguranță vrei un astfel de acumulator pentru aspiratorul tău. Acumulatorii Power Plus de la Bosch sunt echipați cu cu cele mai noi tipuri de celule având cu până la 33% mai multă energie¹. Au design compact, eficiență îmbunătățită și durată mai mare de viață.

m%C3%A2nerergonomic06.jpg
-Mâner ergonomic și perie motorizată pentru mai multă flexibilitate, nefiind necesar să ții butonul apăsat în permanență..
urățarea locurilor greu accesibile poate fi o provocare, dar nu și cu aspiratorul Unlimited. Peria se rotește la 180° pentru mai multă flexibilitate și pentru o curățare ușoară a locurilor greu accesibile. Te bucuri de confort în utilizare deoarece nu este necesar să ții apăsat butonul în permanență.

osingurabaterie07.jpg
-O singură baterie pentru întreaga locuință.
Aparatele din locuință au tipuri diferite de baterii ceea ce poate fi destul de costisitor. Acumulatorul de 18 V este compatibil cu o gamă largă de scule electrice și unelte de grădinărit de la Bosch, dar și cu produse de la alte branduri precum Gardena, Gloria, Wagner și Rapid.

ajustareautomata08.jpg
-Ajustare automată a performanței de curățare în funcție de tipul de pardoseală.
Nu îți mai face griji despre modul de curățare a diverselor suprafețe. Modul Auto detectează automat tipul de pardoseală și optimzează fluxul de aer, determinând astfel echilibrul optim între puterea de curățare și durata de funcționare.

10%20ani%20garan%C8%9Bie.jpg
-Motor Bosch– calitate fabricată în Germania.
Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 80 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime de curățare, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor.

 

BCS82BL24-001.jpg

PERFORMANȚĂ:
Durată de funcționare prelungită: bateriile interschimbabile, în combinație cu un încărcător rapid, te asigură că aspiratorul este întotdeauna gata de utlizare.
Număr de baterii: 2 buc. acumulator Power for ALL interschimbabil
Power For All Alliance: acumulatorul este compatibil cu mai multe produse Bosch (linia verde), precum și cu produse de la alte branduri.
Durată de funcționare cu acumulatorul de 4.0 Ah: Până la 65 min. în mod Eco cu accesorii non-electrice Până la 55 min. în mod Eco cu peria motorizată Până la 20 min. în mod Auto cu peria motorizată Până la 10 min. în mod Turbo cu peria motorizată
Încărcare rapidă: acumulatorul este încărcat în doar 51 min cu încărcătorul rapid.
Perie AllFloor HighPower cu LED-uri: o singură perie motorizată pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli.
Motor TurboSpin: 10 ani garanție pentru motorul fabricat în Germania 3 moduri de funcționare intuitive pentru toate sarcinile de curățare:
Mod Eco: durată mare de funcționare pentru suprafețe mari
Mod Auto: autonimie prelungită și performanță prin ajustarea automată a puterii
Mod Turbo: putere maximă pentru rezultate uimitoare
Mod Auto: peria își ajustează în mod automat performanța în funcție de tipul de podea detectat: covor sau podea dură. Durata maximă de utilizare și performanța depind de gradul de murdărie.

IGIENĂ/CURĂȚENIE:
Materiale de calitate superioară: filtru igenic cu cartuș și membrană Pure Air pentru aer evacuat mai curat decât cel ambiental (99,99% filtrare). RotationClean: datorită sistemului rotation clean filtrul poate fi curățat rapid și igienic, nefiind necesară spălarea acestuia.
Întreținere ușoară: cutia de praf poate fi îndepărtată și curățată rapid.
Sistem EasyClean: demontare și curățare ușoară a periei tip rolă.

CONFORT:
Perie cu capăt flexibl: rotire la 180° pentru mai multă flexibilitate
Utilizare ușoară: nu este necesar să ții apăsat încontinuu butonul de pornire.
Curățare pe toate suprafețele: datorită multiplelor accesorii poți curăța murdăria de toate suprafețele, de la podea până la tavan și interiorul mașinii. Depozitare facilă: stație de andocare pentru depozitarea ușoară a aspiratorului și a accesoriilor.
Volumul rezervorului de praf: XL
Greutate (gata de utilizare cu duză pentru pardoseală): 2,9 kg

Specificații:

Tip produs:  Aspirator vertical
Tip aspirare:  Uscată
Tip alimentare:  Acumulator
Tip suprafață:  Multi-suprafețe
Greutate:  3.2 Kg
Culoare:   Negru
Capacitate colectare: 0.5 l

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.