produse

Termos cu pereţi dubli oţel inoxidabil Contigo Twistseal Glaze 470 ml (Silver)

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai
129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 2095393

Descriere

Dacă sunteţi iubitor de cafea sau ceai, atunci termosul Twistseal vi se potriveste perfect! Cu ajutorul lui, vă puteţi savura cafeaua sau ceaiul fierbinte în drum spre locul de muncă sau chiar la birou!

Tehnologia de izolare în vid păstrează temperatura băuturilor calde până la 7 ore. Termosul este realizat din oţel inoxidabil în exterior, iar în interior dispune de un înveliş ceramic care elimină orice gust sau miros.

Tehnologia Twistseal vă ajută să deschideţi şi să închideţi uşor termosul şi, de asemenea, previne scurgerile accidentale sau picurarea.

Capacul este uşor de curăţat şi poate fi spălat şi în maşina de spălat vase pe raftul superior. Corpul vopsit poate fi spălat doar manual.

Nu conţine BPA.

Culoare: StainlessSteel.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.