produse

Termos cu pereţi dubli din oţel inoxidabil cu aspect de marmură Contigo Pinnacle Couture, 420 ml (Blue Slate)

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai
159,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: 2106511

Descriere

Termosul cu pereţi dubli Couture de la Contigo reprezinta fuziunea ideală între un design modern şi funcţionalitatea perfecta! Acesta nu doar că are o grafică premium ci şi este realizat din materiale de foarte bună calitate.

Oţelul inoxidabil şi sistemul unic de închidere Autoseal, previn scurgerile accidentale sau picurarea prin blocarea fantei de absorbţie între înghiţituri. Puteţi bloca butonul suplimentar pentru un plus de securitate.

Tehnologia de izolare în vid păstrează temperatura băuturilor calde până la 5 ore şi a celor reci până la 12 ore. Termosul este proiectat pentru a putea fi folosit cu o singură mână.

Capacul este uşor de curăţat şi poate fi spălat şi în maşina de spălat vase pe raftul superior. Corpul vopsit poate fi spălat doar manual.

Nu conţine BPA. 

Culoare: blueslate.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.