produse

Espressor tradițional automat Faema E61 Jubilé A1, Corp elegant din oțel inoxidabil, Boiler cu umplere automată, Pompă volumetrică, 1 grup, Două manometre, Băuturi selectabile

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 1 an
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
COD: E61 Jubilé A1
Date brute
G: 51,00kg

Descriere

Un espressor care a făcut istorie. In 1961 Faema introduce pe piaţă espressorul E61 care a avut un success imediat datorită soluţiilor tehnice revoluţionare şi a carcasei elegante din oţel inoxidabil.

Forma este un mit. În timp E61 a păstrat forma şi materialele originale şi s-a updatat cu dispozitive şi soluţii tehnice.

Faema prezintă acum o nouă ediție a bijuteriei sale. Caracteristicile tehnice actualizate ale espressorului Faema E61 sunt: un boiler automat, o pompă volumetrică, doua trepte de presiue pentru a controla pompa şi presiunea în boiler şi un sistem reglator termic (patentat Faema). E61 Jubilé este un espressor Faema automat care are opţiuni de apă fierbinte şi diferite băuturi.

De ce este atât de special? E61 este primul espressor care foloseşte pompa volumetrică care crează o presiune a apei de 9 atmosfere şi o păstrează constant pe parcurul întregului proces de extracţie a aromei. În plus, datorită sistemului de preinfuzie, prelungirea timpului de contact dintre apă și cafeaua măcinată înainte de extracție favorizează extracția optimă atunci când vine vorba de proprietățile organoleptice a unuei cafeá esprésso.

Date tehnice: 2 tije de abur, 1 tijă apă fierbinte, 1 boiler de capacitate 6 l, dimensiuni aparat (cm) 550x540x565, greutate 51 kg, putere maxima instalata: 3300 -3900 W.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.