produse

Espressor cu Capsule KRUPS Nespresso Atelier XN890831, 1500W, 15 bar, 1l, Sistem pentru spumarea laptelui încoroprat, Încălzire rapidă, Curățare rapidă, Culoare: Argintiu / Negru

20% EXTRA REDUCERE
Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XN890831
EAN: 3016661156663
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 5,17kg
L: 36,00cm
l: 18,00cm
Î:45,00cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

O cafenea chiar la tine acasă, cu noul Nespresso Atelier puteți deveni un adevărat artizan al rețetelor de cafea cu lapte.XN890831.jpg

•Datorită tehnologiei inovatoare, rețetele dumneavoastră preferate sunt preparate direct în ceașcă, printr-o simplă atingere de buton;

•Creați, amestecați și dați orice formă rețetelor preferate de cafea, după bunul plac, cu Nespresso Atelier;

•Având o formă ergonomică, îngustă și finisaje din oțel inoxidabil, acest espressor nu e doar atrăgător, ci aduce cu sine și o nouă tehnologie ce vă permite să spumați orice tip de lapte - atât de origine animală, cât și de origine vegetală.


De ce să alegi Nespresso?

①O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. Pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevărată experiență.
②De laceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, încele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor.
③Nespresso aplică riguroase standarde de selecție a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet.
④Măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi.
⑤Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis.


Caracteristici esențiale:

Experiența supremă a cafelei.
001%287%29.jpg
Nespresso aplică unele dintre cele mai riguroase standarde de selecție a cafelei, realizând 30 de sortimente de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenți cunoscători . 

Capsule din aluminiu.
002%284%29.jpg
Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, păstrează intacte prospețimea și aromele delicate ale cafelei proaspăt prăjite și măcinate, până în momentul în care această ajunge în ceașcă.

Sistem pentru spumă de lapte, încorporat.
003%283%29.jpg
Tot ceea ce aveți de făcut este să adăugați lapte proaspăt în paharul dumneavoastră, iar espressorul va crea o spumă fină și densă, folosind o tehnologie ce combină agitarea și aerarea laptelui. Cappuccino, Latte macchiato sau Flat white? Nimic mai simplu! Aparatul vine însoțit și de recomandări de preparare pentru cele mai populare rețete de cafea. Dumneavoastră nu vă rămâne decât să savurați o cafea excepțională.

Încălzire rapidă și presiune superioară.
NTYwOTlhNGFiMTg0ZTQxMTNiYzc5OWE5OGYwNjhjNTJfNWIwMjdhYjZlODM2YjA0Njg3ODkwMGNiOTM3NThhMWUucG5n.jpg
Datorită sistemului patentat de extracție, ce atinge presiuni de 19 bari, Nespresso Atelier prepară o gama largă de cafele, asemenea celui mai priceput barista, în numai câteva clipe. Preparați nenumărate rețete de cafea, încoronate de o spumă densă și catifelată de lapte proaspăt, în cel mai scurt timp. Prin sistemul de încălzire rapidă, apă atinge temperatura optimă pentru prepararea unei cafele savuroase în 25 de secunde.

Curățare rapidă.
005%283%29.jpg
Nespresso Atelier dispune și de un sistem de curățare zilnică, semiautomat, ce lasă aparatul mereu pregătit să prepare o nouă rețetă. Espressorul este echipat și cu o funcție intuitivă de decalcifiere, ce se activează în funcție de programarea inițială a durității apei.

Reparabil la un preț accesibil - 15 ani.
006%283%29.jpg
Conceput pentru a fi ușor de reparat;
Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 15 ani;
6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

RECICLAREA CAPSULELOR NESPRESSO

În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre. Cafeaua este protejată de factorii din exterior, iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior. Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot formă alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit că îngrășământ pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În România, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începând din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.

Pentru a va bucura de noul dumneavoastră espressor încă din prima clipă, fiecare aparat vine însoțit de un pachet cu 14 capsule din cea mai bună cafea Nespresso!
nesspresso.jpg

Specificații:

Putere: 1500 W
Presiune pompă: 15 bar
Capacitate rezervor apă: 1 l
Tip: Cu capsule
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare: Capsule
Tip băutură: Espresso / Caffe Latte / Americano
Număr produse preparate: 8
Culoare: Argintiu / Negru

EXSNESATELIER_12_76aa8ba4.webpEXSNESATELIER_7_aadb0e4e.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.