produse

Espressor automat De’Longhi Rivelia EXAM440.55.BG - 0132215474, 1450W, 19 bar, Rezervor 1.4l, 2 recipiente pentru boabe, Tehnologie Bean Adapt, Carafă cu tehnologie LatteCrema Hot, Sand Beige

Stoc furnizor

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.999,99 Lei
Diferență: 500,00 Lei
3.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EXAM440.55.BG
EAN: 8004399026711

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

bradd%20pitt3.jpg

Suntem încântați să vă prezentăm cel mai nou capitol al campaniei De’Longhi Global Perfetto cu Brand Ambassador-ul nostru, Brad Pitt, alături de inovativul Rivelia cu ale sale camere de boabe interschimbabile. Lăsați-vă absorbiți în această poveste captivantă care-l conduce pe Brad într-o călătorie emoțională printr-un peisaj mediteranean uluitor – de la boabă la ceașcă, culminând cu o supremă experiență Perfetto. O poveste regizată de premiatul Bennett Miller, cu o muzică fermecătoare compusă de talentatul Justin Hurwitz.



DeLonghi_EXAM44055BG_1.jpg
Rivellia%20White%20Award2.jpg



De’Longhi, prin îmbinarea perfectă a măiestriei tehnice cu pasiunea pentru cafea, aduce în fiecare casă experiența autentică a băuturilor pe bază de cafea și lapte.


DeLonghi_EXAM44055BG_2.jpg



coffe%20routine.jpg



DeLonghi_EXAM44055BG_3.jpg


DeLonghi_EXAM44055BG_4.jpg


BeanAdapt2.jpg


Bauturi2.jpg


DeLonghi_EXAM44055BG_7.jpg


DeLonghi_EXAM44055BG_6.jpg


DeLonghi_EXAM440.55.B_6.jpg

Oat%20Milk%20macchiato.jpg


Honey%20Spicy%20Latte.jpg



Gingerbread%20Coffee%20Twist.jpg



Curatare%20automata2.jpg

 

DeLonghi_EXAM440.55.W_accesorii.jpg


Produse%20curatare.jpg
Tabel%20comparativ.jpg
Italia-Romania.jpg


DeLonghi_EXAM440.55.W_alege2.jpg


De’Longhi, prin îmbinarea perfectă a măiestriei tehnice cu pasiunea pentru cafea, aduce în fiecare casă experiența autentică a băuturilor pe bază de cafea și lapte. Alege noua ta experiență a cafelei. Explorează lumea infinită a boabelor de cafea proaspete și du aventura cafelei la următorul nivel cu Rivelia, noul espressor automat de la De'Longhi.
- Sistemul Bean Switch permite schimbarea cu ușurință a diferitelor sortimente de cafea boabe
- Tehnologia Bean Adapt adaptează cu ușurință nivelul de măcinare, doza de cafea și temperatura de infuzie a boabelor alese
- LatteCrema Hot oferă automat o spumă de lapte caldă și bogată și curățare automată printr-o singură atingere
- Afișaj color intuitiv de 9cm cu 16 băuturi preparate printr-o singură atingere
- Design elegant și compact de culoare Sand Beige

Intră în universul cafelei cu espressorul automat Rivelia.
Explorează tipuri de boabe diferite cu ajutorul Sistemului Bean Switch și bucură-te de o experiență captivantă cu afișaj color tactil de 9cm, animații și rețete de cafea adaptate preferințelor tale. Completează băuturile pe bază de lapte cu o spumă bogată și fină, folosind tehnologia LatteCrema Hot.
Îmbrățișează noua experiență a cafelei și explorează universul cafelei grație meniului variat de rețete. 16 băuturi preparate direct, cu o simplă atingere de buton: Espresso (2x Espresso), Espresso Lungo, Coffee, Long, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Cappuccino Mix, Espresso Macchiato, Flat White, Cortado, Lapte spumat, Cold Espresso, Cold Coffee, Cold Americano și apă caldș pentru ceaiuri și infuzii.
Espressorul este echipat cu 2 recipiente interschimbabile pentru boabele de cafea, fiecare cu capacitate de 250g.

Explorează lumea infinită a boabelor de cafea. 
Sistemul Bean Switch îți permite să explorezi noi sortimente de cafea boabe. Rivelia este echipat cu 2 recipiente de cafea interschimbabile de 250g pentru ca tu să te bucuri de diferite gusturi ale cafelei. Pentru a te pregăti pentru înlocuire, utilizează mai întâi modul Switch pentru a goli râșnița de boabe, alegând să prepari o cafea sau să le macini.

Tehnologia Bean Adapt permite adaptarea râșniței în funcție de tipul boabelor de cafea.
Râșnița metalică cu 13 setari și tehnologie inteligentă se adaptează fiecărui sortiment de boabe de cafea, garantând râșnirea și extragerea aromei perfecte în funcție de tipul de cafea ales și gradul de prăjire.
Sistemul De'Longhi reduce la minimum cantitatea de cafea măcinată ce rămâne în râșniță, astfel încât pentru prepararea fiecărei rețete este folosită doar cafea proaspăt râșnită.

O experiență captivantă în universul cafelei adaptată gustului tău.
Bucură-te de interacțiunea cu afișajul color intuitiv și tactil, de 9cm, cu multe animații. Rivelia îți dezvăluie ritualul cafelei și ajustează meniul pe parcursul zilei, pentru o experiență captivantă, personalizată, cu până la 4 profiluri de utilizator.
Funcția Extra Shot este potrivită tuturor iubitorilor de cafea cu gust intens.
Grație celor 4 profiluri de utilizator espressorul va memora preferințele și va ajusta meniul de cafea pe parcursul zilei, pentru o experiență unică. Băutura perfectă este aceea care se potrivește perfect gustului tău și este preparată așa cum îți dorești.
Personalizarea băuturilor se realizează foarte ușor selectând cantitatea de cafea râșnită (5 opțiuni), cantitatea de băutură din ceașcă (4 opțiuni) și temperatură (3 opțiuni).
Capacitatea rezervorului de apă este de 1.4l.
Ecran color TFT de 9cm cu animații interesante.
Personalizează băutura preferată și începe călătoria imersivă cu fiecare ceașcă de cafea.

Cafea proaspăt măcinată. 
Espressorul macină boabele de cafea chiar înainte de preparare pentru ca tu să te bucuri de o cafea de calitate în fiecare ceașcă.

Băuturi preparate cu o singură atingere. 
Afișajul tactil și intuitiv permite selectarea și prepararea băuturile preferate prin simpla atingere a unui buton.



Tehnologia LatteCrema Hot
Bucură-te de spumă de lapte bogată preparată automat, la temperatura adecvată pentru rezultate delicioase în ceașcă. Activează funcția de curățare automată cu o singură atingere, după fiecare utilizare a carafei. Tehnologia LatteCrema amestecă abur, aer și lapte în proporția corectă, astfel încât să ofere întotdeauna cea mai bună spumă pentru băuturile tale preferate cu lapte, pe bază de cafea.
Simplu de personalizat pentru a se potrivi preferințelor tale, poți ajusta intensitatea cafelei, cantitățile de ingrediente și poți alege între 3 niveluri de spumă pentru a obține băutura preferată, cu lapte sau alternative pe bază de plante.
Pentru o spumă de lapte densă și cremoasă, laptele trebuie să fie rece (aproximativ 5°C).

Ușor de întreținut
Toate espressoarele automate De’Longhi au fost proiectate pentru a simplifica procesele de întreținere.
Infuzorul asigură distribuția căldurii și presiunea corectă în timpul infuzării pentru a extrage tot ce e mai bun din pudra de cafea. Fiind o componentă cheie a espressorului, acesta trebuie curățat în mod regulat. Infuzorul este detașabil și se recomandă curățarea acestuia, o dată pe lună, clătindu-l sub jet de apă. Nu se folosesc detergenți sau alte lichide pentru curățare și nu se introduce în mașina de spălat vase.

Carafă pentru lapte cu funcție de autocurățare.
Pentru a garanta o igienă impecabilă, carafa are un sistem integrat de curățare: activează funcția după prepararea laptelui și toate componentele care au intrat în contact cu acesta vor fi curățate cu apă fierbinte și abur. Carafa este extrem de practică și ușor de depozitat în frigider.

Curățare în profunzime.
Carafele se dezasamblează și toate componentele pot fi curățate, în siguranță, în mașina de spălat vase.
Pentru a prelungi durata de viață a espressorului și a obține un gust perfect în ceașcă, recomandăm folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curățare și îngrijire.
Decalcifierea, efectuată ori de câte ori este solicitată de espressor, este esențială. Espressorul are un proces automat de decalcifiere și este recomandat să folosiți doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic și conține doar ingrediente naturale. Pentru procesul de decalcifiere adăugați 100ml de soluție EcoDecalk în rezervorul de apă, completați cu apă rece, proaspătă și urmați instrucțiunile simple indicate de espressor.
Filtrul de apă De’Longhi protejează espressorul de formarea depozitelor de calcar și ajută la eliminarea impurităților din apă, îmbunătățind gustului cafelei. În condiții normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesară înlocuirea cu un filtru nou, reducând astfel frecvența decalcifierii espressorului.



Rețete #1
Macchiato cu lapte de ovăz cu aromă dulce (Sweet-scented oat milk Macchiato)
Adăugați o bază florală subtilă la cafeaua dumneavoastră pe bază de lapte de ovăz.

  Ingrediente
  Cafea boabe (un amestec de Arabica și Robusta)
  150ml: lapte de ovăz la temperatura frigiderului
  10g: osmanthus roșu
  10g: miere
  10g: fructe de goji
  10g: sirop de fasole roșie
  Flori comestibile
  Osmanthus

  Mod de preparare
  Pasul 1: Mai întâi, adăugați osmanthus roșu, mierea și fructele de goji într-un pahar;
  Pasul 2: Apoi, preparați lapte cald în cana de spumare;
  Pasul 3: Adăugați siropul de fasole roșie în cana de spumare, amestecați bine;
  Pasul 4: Vărsați spuma de lapte cald în pahar:
  Pasul 5: Pregătiți un espresso într-un alt pahar;
  Pasul 6: Încet, vărsați espresso-ul în primul pahar:
  Pasul 7: La final, decorați cu plante de osmanthus și flori comestibile.


Rețete #2
Latte cu miere condimentată (Honey-Spicy Latte)
Adăugați puțină scorțișoară și nucșoară la o cafea delicioasă pe bază de lapte care este perfectă pentru o seară liniștită, în special în timpul lunilor reci.

  Ingrediente
  Cafea boabe (100% Arabica)
  200ml: lapte rece parțial degresat
  30ml: miere
  pudră de scorțișoară - puțină (între două degete)
  nucșoară - puțină (între două degete)

  Mod de preparare
  Pasul 1: Mai întâi, adăugați scorțișoara și nucșoara într-un pahar;
  Pasul 2: Apoi, adăugați mierea;
  Pasul 3: Plasați paharul sub duze și preparați "Lapte Cald";
  Pasul 4: Amestecați ingredientele:
  Pasul 5: La final, plasați paharul sub duze și preparați un "Espressor".


Rețete #3
Cafea reimaginată cu nuanțe de turtă dulce (Gingerbread Coffee Twist)
Combinând aromele condimentate ale turtei dulci cu o reimaginare creativă, acest cocktail delicios pe bază de cafea vă va încălzi serile confortabile de iarnă.
  Ingrediente
  Cafea boabe (100% Arabica)
  30ml: cremă de frișcă răcită
  20ml: sirop de turtă dulce
  40ml: rom negru (dark rum)
  pudră de scorțișoară - scop decorativ

  Mod de preparare
  Pasul 1: Mai întâi, plasați paharul sub duze și preparați un "Espresso";
  Pasul 2: Apoi, adăugați toate ingredientele într-un scuturător (shaker) de cocktail-uri împreună cu câteva cuburi de gheață;
  Pasul 3: Agitați bine apoi strecurați într-un pahar de Martini;
  Pasul 4: La final, decorați cu pudră de scorțișoară.


Rivelia%20final.jpg

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.