produse

Cafetieră Braun KF3120 [Gama PurEase]

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
COD: 0X13211019
Date brute
G: 4,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Sistem OptiBrew. Toate aparatele de cafea din colecția PurEase sunt echipate cu sistemul unic OptiBrew. Acesta reglează în mod optim temperatura de fierbere, timpul și perioada de filtrare - pentru o cafea perfectă.

Sistem anti-picurare. Datorită funcției anti-picurare puteți turna o cească de cafea în timpul ciclului de preparare.

10 cești carafa Aroma. Designul unic al carafei păstrează temperatura aromelor și a cafelei într-un timp mai îndelungat.

Filtru de apa inclus-gust superior al cafelei. Aroma cafelei depinde într-o mare măsură de calitatea apei folosite pentru fierberea cafelei. Cafetiera KM3120 include sistemul de filtrare al apei care permite răspândirea aromei seducatoare a cafelei, prevenind calcifierea unitătii de fierbere și reducând substantele alterante aromei cum ar fi clorul.

Sistemul anti-picurare special conceput de Braun. Pozitia mecanismului asigură deschiderea filtrului imediat după eliberarea carafei. O ceașcă de cafea în orice moment în timpul ciclului de preparare.

Oprirea automată. Pentru siguranța și confortul dvs., aparatele de cafea din gama Braun PurEase au funcția de inchidere automată. Cafetiera KF3120 se oprește automat după 40 de minute, deci nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la acest aspect și vă puteți concentra asupra altor lucruri. Componentele individuale sunt ușor de curățat în mașina de spălat vase, în condiții de siguranță.

Ușor de utilizat. KF3120 este foarte ușor de utilizat. Datorita filtrului pivotant puteți umple ușor aparatul de cafea.

Mâner deschis unic, forma anti-alunecare. Mânerul unic deschis al cănii este conceput pentru a face servirea cafelei mai ușoară și mai convenabilă. Forma ergonomică și materialul moale la atingere oferă confortul și siguranța necesare pentru a vă bucura de o cafea proaspătă și aromată. Datorită funcței de încalzire, cafeaua va rămâne caldă, gustoasă și parfumată pentru o lungă perioadă de timp. Corpul robust al aparatului de cafea este fabricat din plastic și metal, picioarele cauciucate nu permit dispozitivului să alunece și să asigure stabilitatea acestuia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.