produse

Aparat de preparat salate Philips Viva HR1388/80, 6 discuri

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 472,99 Lei
Diferență: 133,00 Lei
339,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR1388/80
EAN: 8710103590835
Lansat în: Q3 2012
Date brute
G: 2,31kg
L: 22,50cm
l: 22,50cm
Î:31,50cm

Descriere

Salate proaspete preparate în casă şi mult mai multe. Aparatul de preparat salate de la Philips poate felia, rade şi tăia julienne legume, brânză, salam şi mult mai multe direct în bolul tău pentru salată, în oala de gătit sau oala wok. Cu ajutorul discului pentru tăiere julienne XL, acum poţi tăia şi cartofi pentru prăjit. Prepară salate şi multe altele în câteva secunde.

5 accesorii pentru o varietate de rezultate în orice formă şi mărime. 5 accesorii ce permit felierea, raderea şi felierea Julienne pentru varietate nelimitată. Doar alege un accesoriu pentru disc şi fixează-l în suportul discului.

Disc pentru feliere julienne pentru tăierea cartofilor pentru prăjit. Cu ajutorul discului individual pentru feliere julienne XL al aparatului de preparat salate de la Philips, puteţi tăia cartofi pentru prăjit şi, în acelaşi timp, poţi procesa şi alte ingrediente, precum morcovi, dovleac, gulie, dovlecel etc. Rezultatul final este ideal pentru legumele tale prăjite.

Servire directă în bol, oală sau wok. Cu funcţia de servire directă a aparatului de preparat salate de la Philips, poţi tăia ingredientele direct în bolul de salată ales, oala de gătit sau oala wok. Gura înaltă de scurgere permite chiar utilizarea unor recipiente înalte, pentru cantităţi mari. Acest lucru înseamnă că vei avea mai puţine vase de curăţat după prepararea mâncării.

Motor puternic de 200 W. Acest aparat Philips pentru salate are un motor puternic de 200 W ce îţi permite să pregăteşti toate reţetele tale preferate.

Accesorii pentru disc din oţel inoxidabil pentru rezultate perfecte de tăiere. Accesoriile pentru disc din oţel inoxidabil al aparatului de preparat salate Philips oferă un rezultat de tăiere perfect, graţie lamelor sale ascuţite şi rezistente.

Piese lavabile în maşina de spălat vase. Toate accesoriile aparatului dvs. Philips pentru salate pot fi spălate in maşină pentru o curăţare uşoară.

Depozitare facilă a cablului. Poţi rula cu uşurinţă cablul aparatului sub unitatea de bază pentru depozitare facilă.

Tub de alimentare reglabil de la S la XL. Cu ajutorul tubului de alimentare reglabil de la S la XL al aparatului de preparat salate Philips, ai control optim asupra ingredientelor pe care doreşti să le procesezi putând obţine rezultatul dorit. Tubul de alimentare S este ideal pentru ingrediente subţiri precum morcovii. Tubul de alimentare XL este adecvat pentru ingrediente mai mari, cum ar fi cartofii, reducându-se la minimum necesitatea tăierii prealabile.

Accesorii: disc pentru feliere grosieră, disc pentru feliere fină, disc pentru radere grosieră, disc pentru radere fină, disc feliere julienne, disc pentru cartofi prăjiţi.

Materialul discului (accesorii): oţel inox

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.