produse

Robot de bucătărie KENWOOD Titanium Chef Patissier XL KWL90.004SI - 0W20011359, 1400W (13 trepte și Pulse), 6 funcții presetate, 2 vase 7 l/ 5 l, Cântar integrat, Sistem de încălzire, Touch screen

20% EXTRA REDUCERE
Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 4.173,99 Lei
Diferență: 1.174,00 Lei
2.999,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: KENWOOD România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KWL90.004SI
EAN: 5011423206097
Lansat în: Q4 2020
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Este mixerul de încălzire și cântărire plin de gândire extraordinară. Lăsați aluatul și topește ingredientele direct în bol. Cântare integrate, lumină în cuvă şi două boluri pentru precizie şi control fără egal.
În lumea bucătăriei, inspirația și creativitatea sunt la fel de importante precum este și preparatul obținut. Astfel, robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL reprezinta un ajutor de nadejde in bucatarie, oferind versatilitate mancarurilor. Chef Patissier XL este conceput pentru entuziaștii culinari care caută profesionalism și perfecțiune în bucătăria proprie. Robotul eficient, ergonomic si versatil este rezultatul anilor de cercetare în inginerie, deschizând noi orizonturi culinare în crearea unei game largi de preparate. Conectati-vă la aplicația mobilă Kenwood World pentru inspirație culinară pas cu pas, topiți rapid ciocolata cu ajutorul sistemului de incălzire și măsurați ingredientele direct in vasul robotului cu cântarul EasyWeigh încorporat. Robust și rezistent, Titanium Chef Patissier XL va sta în siguranta pe blatul de lucru chiar și atunci cand framantati cele mai mari cantităti de aluat, iar sistemul de iluminare al vasului vă ajuta să aveți 100% control asupra preparatelor.


KENWOOOD_KWL90.004SI_1.jpg
Bolul 7L EasyWarm™ - TOPEŞTE INGREDIENTELE ŞI ÎNCĂLZEŞTE INIMILE. 
Adaugați o căldură delicată amestecului dvs. pentru rezultate perfecte. Bolul exclusiv EasyWarm™ topește ciocolata cu 33% mai rapid decât cu baie marină și reduce timpul rămas necesar aluatului cu o treime.*
* - aluat cu 33% mai rapid decât un bol de mixare Kenwood standard și 33% mai rapid în topirea ciocolății decât o baie marină. Testare internă cu 500 g de aluat și topirea a 100 g de ciocolată.

KENWOOOD_KWL90.004SI_2.jpg
Cântare EasyWeigh™ - ECONOMISIȚI TIMP ȘI REDUCEȚI MURDĂRIA.
Cântăriţi ingredientele direct în bol pe parcurs, treptat sau individual. Puteți chiar să cântăriți direct în accesoriile opționale, cum ar fi un blender, un robot de bucătărie sau un storcător. Fără murdărie, fără probleme.


KENWOOOD_KWL90.004SI_3.jpg
Presetări SimpleTouch - CONTROL PRECIS LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ.
Finalizați activitățile zilnice de amestecare cu o singură atingere. Utilizați 6 presetări SimpleTouch: prepararea aluatului, topirea ciocolatei, frământarea aluatului, prăjitură completă, amestecarea albușelor de ou și bezele elvețiene delicioase.


KENWOOOD_KWL90.004SI_4.jpg
Nesting DuoBowl™ - UN SET PERFECT.
Atunci când rețeta dvs. are nevoie de două boluri, încapsularea în bolul 7L EasyWarmTM este un bol de mixare de 5L. Ambele încap în aparat fără reglaje pentru coacere perfectă. Schimbaţi vasul, continuaţi să creaţi.


KENWOOOD_KWL90.004SI_12.jpg
Instrumente EasyClean de încredere.
K-Beater semnătura noastră, însoțește încă două unelte de copt din oțel inoxidabil, un instrument pentru aluat și tel. În plus, un bătător cremos. Abordați cu încredere orice sarcină. Toate pot fi spălate în maşina de spălat vase pentru o curăţare uşoară.


KENWOOD_KCL95.424SI_2.jpg
Inspirați-vă din aplicația Kenwood World.
Experimentați cu ingrediente noi și creați preparate din întreaga lume. Descoperiți trucuri și sugestii pentru a obține mai multe de la bucătarul dvs. șef.


KENWOOOD_KWL90.004SI_11.jpg
Putere care performează.
Cu ajutorul ChefMotor de 1400W controlat digital, nu veţi pierde niciodată energia electrică într-o etapă importantă a reţetei. Rezistent și durabil, este conceput pentru a vă ajuta să faceți cel mai ușor burete și să amestecați cel mai greu aluat.


KENWOOOD_KWL90.004SI_8.jpg
Lumini, cameră, acțiune.
În interiorul capătului mixerului este o lumină BowlBright™. Dovedit în bucătăriile noastre ca fiind de 14 ori mai luminos în bol**, pentru vizibilitate completă în interior. Puteți vedea că amestecul instantaneu este perfect.
** - comparativ cu mixerele Kenwood neiluminate


KENWOOOD_KWL90.004SI_9.jpg
Personalizați-vă bucătarul șef.
Extindeți-vă creativitatea cu gama noastră imensă de 25 de accesorii opționale. Conectându-se la butucul cu viteză mare sau mică, se vor amesteca, se vor felia, se vor în spirala, se vor toca, se vor răzui, se vor transforma în suc lent... toate la perfecţiune.


KENWOOOD_KWL90.004SI_10.jpg
Cea mai ușoară atingere.
Capul nostru unic LightLift face mai ușoară adăugarea ingredientelor în amestecul dumneavoastră. Pur și simplu apăsați butonul de eliberare a capului și introduceți-le. Nu necesită niciun efort.


KENWOOOD_KWL90.004SI_13.jpg
Miscare de rotație planetară.
Accesoriile de amestecare se rotesc pe axa lor și în același timp de-a lungul marginii vasului. Astfel, alimentele sunt împinse constant in centrul vasului, pentru a fi integrate in totalitate, sistemul garantând astfel un rezultat perfect de amestecare sau framântare.
 





Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.