produse

Robot de bucătărie KENWOOD Cooking Chef XL KCL95.424SI - 0W20011476, 1500W (13 trepte), 5 atașamente, 13 programe presetate, Vas 6.7l, Blender 1.6l, Încălzire prin inducție 20~180°C, Cântar integrat EasyWeigh

20% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 7 Mai - Miercuri 8 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 7.349,99 Lei
Diferență: 1.550,00 Lei
5.799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: KENWOOD România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KCL95.424SI
EAN: 5011423206127
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Cântărire, coacere şi gătit incredibile - Cel mai versatil bucătar de până acum.
Reţete pas cu pas direct în mixer, controlul suprem al temperaturii la 180° cu încălzire prin inducţie şi cântare EasyWeigh™ de precizie. Toată libertatea de a găti și crea.
Amestecarea ingredientelor este doar inceputul posibilitatilor gastronomice pe care robotul de bucatarie Kenwood Cooking Chef XL KCL95.424SI vi le propune. Conectati-va la aplicatia mobila Kenwood World pentru inspiratie culinara pas cu pas. Controlati temperatura de gatire cu ajutorul plitei cu inductie si masurati ingredientele direct in vasul robotului cu cantarul EasyWeigh incorporat. Kenwood Cooking Chef XL va ofera precizia si eficienta de care aveti nevoie in pregatirea unei diversitati de preparate delicioase. Robotul de bucatarie cu cea mai avansata tehnologie de la Kenwood, prepara orice tip de mancaruri, de la aluaturi greu de framantat in mod obisnuit, la creme usoare pentru prajituri, cu o gama larga de accesorii compatibile ce pot fi achizitionate separat.

KENWOOD_KCL95.004SI_1.jpg
Gătitul prin inducţie - PRIMUL MIXER CU INDUCȚIE DIN LUME.
Tehnologia de încălzire prin inducţie vă permite să controlaţi temperaturile de la 20 la 180° în trepte precise de 1°. Acest Chef fiind excepţional la sarcinile delicate pentru brutărie, cum ar fi temperarea ciocolatei şi suficient de fierbinte pentru cartofii prăjiţi. Beneficiati de cea mai puternica si rapida metoda de incalzire, pentru a topi ciocolata, untul sau pentru a obtine creme perfecte. Functia de gatit cu inductie va ajuta sa economisiti timp, datorita tehnologiei inovatoare.


KENWOOD_KCL95.004SI_2.jpg
Conectivitatea aplicației - CONECTAȚI-VĂ CU LUMEA KENWOOD.
Descoperiți rețete dulci și savuroase de pe toată planeta. Atingeți aplicația Kenwood World și trimiteți instrucțiunile direct către mixer. Cooking Chef XL face toată munca grea, dumneavoastră adăugaţi propriul fler creativ.
Alegeti doza zilnica de inspiratie culinara, prin intermediul aplicatiei mobile Kenwood World App. Beneficiati de peste 100 de retete diverse, explicate pas cu pas, inspirate din fiecare gastronomie a lumii. Conectati-va dispozitivul mobil la aplicatia Kenwood World App, selectati reteta preferata si stabiliti setarile robotului direct din aplicatie. In doar cateva secunde, Cooking Chef XL va incepe prepararea si rezultatul final va depasi orice asteptare.Aplicatia mobila va ofera o paleta larga de retete delicioase, impartite in functie de temperatura de gatire.


KENWOOD_KCL95.004SI_3.jpg
Cântar EasyWeigh - ECONOMISIȚI TIMP ȘI REDUCEȚI MURDĂRIA.
Cântăriţi ingredientele direct în bol pe parcurs, treptat sau individual. Puteți chiar să cântăriți direct în accesoriile opționale, cum ar fi un blender, un robot de bucătărie sau un storcător. Fără murdărie, fără probleme.


KENWOOD_KCL95.004SI_4.jpg
Ecranul tactil CookAssist™ - REZULTATE PRECISE LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ.
Simplificați-vă experiența. Atingeți ecranul tactil intuitiv CookAssist™ de 4,3” pentru a selecta cronometrul, pentru a mări temperatura și pentru a alege setările prestabilite. Vezi chiar și următorul pas de rețetă din aplicație. Totul la îndemână, totul dintr-o privire.


KENWOOD_KCL95.004SI_5.jpg
Rezultate pur şi simplu frumoase.

Accesați cele 13 presetări SimpleTouch pentru sarcini gestionate în mod expert și concentrați-vă creativitatea în altă parte. Există bezele frământate, bezele italiene şi elveţiene, dospirea aluatului, gătitul la temperatură scăzută, aburul, mesele într-un singur vas şi încă 7 setări.


KENWOOD_KCL95.424SI_6.jpg
Personalizați-vă bucătarul șef.
Extindeți-vă creativitatea cu gama noastră imensă de 25 de accesorii opționale. Conectându-se la butucul cu viteză mare sau mică, se vor amesteca, se vor felia, se vor în spirala, se vor toca, se vor răzui, se vor transforma în suc lent... toate la perfecţiune.


KENWOOD_KCL95.424SI_7.jpg
Instrumente EasyClean de încredere.
K-Beater, semnătura noastră, însoțește încă două instrumente de copt din oțel inoxidabil. Există un instrument de aluat și tel. În plus, un bătător pentru cremă. Abordați cu încredere orice sarcină. Toate pot fi spălate în maşina de spălat vase pentru o curăţare uşoară.


KENWOOD_KCL95.424SI_8.jpg
Cea mai ușoară atingere.
Capul unic LightLift face mai ușoară adăugarea ingredientelor în amestecul dumneavoastră. Pur și simplu trageți de manetă și introduceți-le. Nu necesită niciun efort.


KENWOOD_KCL95.424SI_9.jpg
Motor puternic de 1500 W.

Datorita motorului puternic de 1500 W, robotul de bucatarie este potrivit pentru orice tip de preparat, de la creme usor de obtinut pana la aluaturile grele care necesita framantare. Controlati digital puterea motorului, in functie de preparatul preferat.


KENWOOD_KCL95.424SI_11.jpg
13 trepte de viteză.

Butonul cu rotație continuă de 360°, plasat în partea laterală a robotului, vă ajută să alegeți viteza potrivită preparatelor. Selectați dintre cele 13 viteze integrate si veți obtine rezultatul dorit, la o simplă rotație distanță.


Componente compatibile cu masina de spălat vase.
Procesele de intreținere și curățare sunt esențiale utilizării robotului. Astfel, puteți introduce părtile componente ale acestuia in mașina de spălat vase, conform instrucțiunilor prezente in manualul de utilizare.

 



Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.