produse

Robot de bucătărie planetar BOSCH MUM Seria 6 Scale MUMS6ZS00, 1600W (7 trepte și Pulse), Bol inox 5.5l, Cântar integrat, 10 programe, Easy Arm Lift, Ecran 6.35cm, Jet Black Matt

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.349,99 Lei
Diferență: 850,00 Lei
2.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MUMS6ZS00
EAN: 4242005377329
Date brute
G: 10,20kg
L: 42,50cm
l: 40,00cm
Î:40,00cm

Ce este în cutie?

Accesorii

Set de accesorii BOSCH VeggieLove MUZS68VL - 17008295, Pentru gamele MUMS6 și MUM9
299,99 Lei
Set de accesorii BOSCH Cube Cutter MUZS68CC - 17008294, Funcționează prin MUZS68VL, Pentru gamele MUMS6 și MUM9
299,99 Lei
Set de accesorii BOSCH PastaPassion MUZS6PP - 17008299, Pentru gama MUMS6
599,99 Lei
Vas BOSCH MUZS6MX - 17008298, Capacitate 1.5l, ThermoSafe, Pentru gama MUMS6
349,99 Lei
Set de accesorii BOSCH Hunting Adventure MUZS6HA - 17008297, Pentru gama MUMS6
499,99 Lei
Bol din oțel inoxidabil BOSCH MUZS6ER - 17008296, Pentru gama MUMS6
229,99 Lei
Storcător citrice BOSCH MUZS68ZP - 17008363, Pentru gamele MUMS6 și MUM9
139,99 Lei
Set de accesorii 5în1 BOSCH TastyMoments MUZS68TM - 17008362,  Pentru gamele MUMS6 și MUM9
469,99 Lei
Set de accesorii 3în1 BOSCH Chopper Grinder MUZS68CG - 17008361, Pentru gamele MUMS6 și MUM9
369,99 Lei
Capac protecție antistropire BOSCH 12044958. Din Tritan
44,99 Lei
Paletă BOSCH Flexi 12044960
94,99 Lei
Tel BOSCH 12044959
169,99 Lei
Vezi mai multe
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Cântar integrat - Cântărești cantitatea exactă și obții rezultate perfecte. Urmărește cu atenție pașii din rețetă și folosește doar cantitățile de care ai nevoie. Robotul de bucătărie Serie 6 cântărește cu precizie, în trepte de 1 gram. Poți și alte ingrediente, folosind unități de măsură precum ml de ulei, lapte. Poți să cântărești direct în bol sau acesoriile robotului. Cantitățile mici pot fi cântărite pe bratul de mixare, în partea de sus a robotului.

Programe automate - Prepari cu precizie. Mixează ingredienele și obține compoziții perfecte cu robotul de bucătărie Serie 6. Cele 7 programe automate comandate de senzori au un algoritm patentat care monitorizează rigiditatea multor aluaturi diferite, frișcă și albușuri de ou, iar când consistența este corectă, se oprește de la sine. Alege dintre: bezea, aluat pe bază de drojdie și aluat sărat, aluat de paste și aluat ștrudel, aluat de patiserie, amestec de prăjitură, frișcă și smoothie (necesită accesoriu separat).

Timer integrat - Fiecare secundă contează. Fiecare secundă contează, iar timpul de procesare este important ca să obții consistența optimă a compozițiilor tale. Datorită timerului integrat, aluaturile, cremele și smoothie-urile tale vor atinge perfecțiunea. Setează timpul de procesare, iar robotul de bucătărie Serie 6 se va opri automat când timpul a expirat.

Motor puternic - Pentru procesarea aluaturilor grele și a cantităților mari. Acum poți procesa cu ușurință cantități mari de aluat sau aluaturi grele de drojdie. Motorul puternic asigură rezultate excelente de procesare a compozițiilor chiar și în cazul aluatului greu sau a cantităților mari. Cu ajutorul blenderului prepari rapid smoothie-uri gustoase.

Mixare Planetară 3D - Rezultate perfecte datorită sistemului de mixare planetară 3D. Pentru ca aluatul să iasă perfect, ingredientele trebuie amenstecate și frământate omogen. Mixarea planetară 3D presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții, în același timp ceea ce asigură consistența optimă a oricărei compoziții. Ingredientele sunt procesate fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Home Connect robot de bucătărie Serie 6 - Rețete pas cu pas. Descarcă aplicația Home Connect și lasă-te inspirat de rețete create pentru robotul de bucătărie Serie 6. Disponibil pentru iOS și Android.

Poziție de repaus - Umplere ușoară datorită poziției de repaus. Nu lăsa aluaturile dificile să îți strice buna dispoziție. Dimensiunile mici și compacte ale robotului îți asigură mai mult spațiu în bucătărie, iar înclinarea accesoriilor de mixare a compozițiilor către partea din spate a bolului permite adăugarea ușoară a ingredientelor. Poziția de repaus este utilă pentru umplerea ușoară a bolului prin partea din față.

Set profesional de patiserie - Set de patiserie inclus. Ideile creative de preparare necesită accesorii potrivite. Setul profesional de patiserie asigură rezultate perfecte și o manevrare ușoară: un tel de amestecare cu margine din silicon, tel pentru bătut, cârlig de frâmântat. Aceste accesorii pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Timer integrat - Modalitatea ușoară de a obține rezultate perfecte datorită timerului integrat. Nimeni nu știe rețeta preferată la fel de bine ca tine. Doar tu știi cât timp trebuie să fie frământate sau amestecate ingredientele. Timerul integrat te ajută să setezi timpul necesar pentru procesare în timp ce tu te pregătești pentru alte lucruri. Robotul de bucătărie se oprește automat după expirarea timpului setat.

Bol de 5,5l - Pentru prepararea unei cantități mari de aluat. Petreceri de ziua de naștere a copiilor, sărbători sau ocazii când trebuie să prepari mult aluat deodată. Aici te ajută bolul cu capacitate de 5,5 l, din oțel inoxidabil șlefuit. O cantitate mare de aluat preparat într-o singură etapă te va ajuta să economisești timp și necesită mai puțin efort de curățare. Bolul este ideal pentru a pregăti până la 3,5 kg de amestec pentru prăjituri.

7 trepte de putere - Preparare ușoară datorită celor 7 trepte de putere și a funcției Pulse. Fiecare accesoriu necesită o anumită treaptă de putere. Datorită celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gătite rapid și ușor. Ai nevoie de o viteză mai mare sau trebuie să amesteci niște ingrediente? Ajustează intensitatea treptei de putere și bucură-te de rezultatele obținute.

REZULTATE EXCELENTE:
Mixare planetară 3D: presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții, în același timp ceea ce asigură consistența optimă a oricărei compoziții
Senzor Smart Dough: viteză de mixare constantă chiar și în cazul aluatului greu și al cantităților mari.
Motor răcit cu aer: pentru frământarea aluaturilor grele precum cel de pizza sau de pâine fără supraîncălzirea motorului
Poziție de repaus: înclinarea accesoriilor de procesare a compozițiilor către partea din spate a bolului permite adăugarea ușoară a ingredientelor prin partea din față.

CONFORT:
Cântar integrat: afișare de mare precizie, în trepte de 1 gram. Cântărește suplimentar ml, ml lapte, ml ulei, g, oz & lbs. Poți cântări ingredientele direct în bol sau accesorii sau direct pe robot.
Timer integrat, afișat pe display: verifici întotdeauna timpul de procesare
Timer integrat: setezi timpul de procesare și robotul se oprește automat când timpul de procesare a trecut.
Detectare inteligentă a accesoriilor: indiferent de accesoriul folosit, OptiMUM are grijă să ofere viteza maximă fiecărei unelte
Bol foarte mare, de 5,5 litri, din oțel inoxidabil, pentru a procesa până la 3,5 kg de amestec de prăjituri sau până la 2,5 kg de aluat de drojdie. Bol dotat cu mânere pentru o manevrare ușoară.
Manevrarea ușoară a bolului datorită marginilor rotunjite, neascuțite. Suprafață etanșă pentru curățare ușoară și fără colectarea apei în mașina de spălat vase.
7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse
EasyArmLift: mișcare ușoară și fără efort a brațului de mixare
Curățare ușoară: datorită designului robotul de bucătărie este ușor de curățat după fiecare folosire. Anumite accesorii pot fi spălate în mașina de spălat vase.
Compartiment pentru depozitarea cablului
Încorporare ușoară: viteză foarte mică pentru încorporarea ingredientelor
Buton pentru schimbarea ușoară a accesoriilor din setul de patiserie
Display de 2,5" cu touch control pentru ușurință în utilizare
Aplicație Home Connect: ai acces la rețete special concepute pentru robotul de bucătărie Serie 6

MATERIAL / DESIGN
Design modern: o adevărată atracție în bucătărie datorită materialelor de calitate superioară și a atenției la detalii
Manevrare ușoară: robotul de bucătărie este conceput pentru o folisire ușoară și intuitivă.
Sustenabilitate: carcasa robotului conține materiale reciclate. Robotul este livrat într-o cutie din hârtie reciclată care provine dintr-o fabrică alimentată cu energie electrică din surse sustenabile.
Indicator LED pentru modurile de operare şi semnalizare erori
Forma unică asigură mai multă stabilitate, chiar și în cazul aluaturilor grele

SIGURANŢĂ:
Securitate la cele mai înalte standarde datorită capacelor de protecție
Decuplarea electronică de siguranță previne pornirea neașteptată a motorului
Piciorușe din cauciuc pentru mai multă stabilitate

ACCESORII INCLUSE
Gamă variată de accesorii pentru o mulțime de posibilități
Găsești întotdeauna dispozitivul de acționare potrivit pentru accesoriile tale -fiecare accesoriu are un cod de culoare pentru potrivirea cu dispozitivul de acționare
Capac de protecție realizat din Tritan rezistent, fără BPA și cu orificiu de umplere. Capacul poate fi îndepărtat cu ușurință.
Tel de calitate superioară care se potrivește perfect cu forma bolului pentru o procesare optimă
Tel pentru amestecare: rezultate excelente de procesare deoarece telul se potrivește cu conturul bolului, amestecând toate ingredientele - similar cu utilizarea unei spatule
Tel din inox, cu înălțime reglabilă pentru procesarea perfectă a cantităților mai mici sau mai mari precum frișcă sau albuș de ou
Blender ThermoSafeglass cu capacitate de 2.3 l (volum utilizabil cu mâncare: 1.5 l) - pentru amestecarea ușoară și sigură a supelor calde și a băuturilor reci, cu nivel redus de zgomot

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.