produse

Mixer de mână BOSCH ErgoMixx MFQ36460, 450W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MFQ36460
EAN: 4242002723075
Date brute
G: 2,30kg
L: 39,50cm
l: 24,00cm
Î:23,50cm

Descriere

SoftTouch — prindere perfectă. Designul ergonomic și forma specială a mânerului cu acoperire anti-alunecare SoftTouch asigură faptul că aparatul este ținut mult mai confortabil și mai sigur în mână.

Rezultate excelente. Tehnologie BOSCH - motor puternic, dar uşor şi silenţios în acelaşi timp. 5 trepte de viteză pentru adaptare individuală la orice tip de compoziție. Funcţie suplimentară Turbo/Pulse. Versatilitate. 2 teluri turbo cu eficienţă ridicată. 2 spirale pentru frământat.

Confort. Manevrabilitate excelentă datorită mânerului "soft touch", butoanelor mari şi formei ergonomice. Buton separat de ejectare a telurilor şi a spiralelor de frământat. Posibilitate de ataşare picior blender pentru pasare - accesoriu optional. Sistem patentat pentru ataşare rapidă picior blender. Utilizare confortabilă datorită bolului rotativ cu support. Capacitate maximă bol: 500 g faină + ingrediente (aluat pentru pâine sau pizza). Suport pentru înfăşurare cablu.

Fără BPA. Niciuna dintre componentele din plastic care intră în contact cu alimentele nu conţine BPA. Suport cu vas din material plastic fără BPA

Date tehnice

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.