produse

Mașină de tocat Philips HR2709/20 [Gama Daily Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HR2709/20
Date brute
G: 4,14kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

Motor puternic cu putere nominală 450 W şi putere maximă 1600 W. Putere nominală 450 W, putere maximă 1600 W pentru a toca rapid şi uşor.

Capacitate de tocare de până la 1,7 kg într-un minut. Capacitate de tocare de până la 1,7 kg într-un minut.

Cuplaj complet metalic pentru maşină de tocat de mare putere. Cuplajul mecanismului complet metalic este conceput să reziste la tocare de mare putere.

Accesoriul de tăiat igienic din oţel inoxidabil rămâne ascuţit. Accesoriul de tăiat igienic din oţel inoxidabil rămâne ascuţit.

Accesorii pentru umplerea cârnaţilor 12 mm (subţire) şi 22 mm (gros). Cele două accesorii pentru umplerea cârnaţilor de dimensiuni diferite îţi permit să obţii diferite tipuri de rezultate. Utilizează accesoriul de 12 mm pentru rezultate ce oferă cârnaţi mai subţiri sau pe cel de 22 mm pentru rezultate ce oferă cârnaţi mai groşi.

Accesoriu pentru curăţare inovator, cu 2 laturi. Accesoriul pentru curăţare inovator, cu 2 laturi reduce cu 50% timpul de curăţare. După tocare, fixează pur şi simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curăţare şi clăteşte sub jet de apă. Fără curăţări anevoioase şi orificiile înfundate ale ecranului!

Cuţit şi şurub cu auto-corectare pentru un ansamblu întotdeauna corect. Cuţitul poate fi asamblat corect numai pe şurubul de alimentare.

2 discuri de măcinare igienice din oţel inoxidabil (5, 8 mm). 2 discuri de măcinare igienice din oţel inoxidabil (5, 8 mm).

Dispozitiv de protecţie a motorului. Protecţie motor TCO pentru durată lungă de viaţă a produsului.

Alimentare automată uşoară pentru tocare fără efort. Alimentare automată uşoară pentru tocare fără efort.

Uşor de transportat graţie mânerului integrat. Uşor de transportat graţie mânerului integrat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.