produse

Fierbător de apă TEFAL Loft KO251430, 2400W, 1.7l

20% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 7 Mai - Miercuri 8 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 299,99 Lei
Diferență: 150,00 Lei
149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KO251430
EAN: 3045387243470
Date brute
G: 1,55kg
L: 19,00cm
l: 22,00cm
Î:23,50cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

Ceainic electric Tefal Loft - fiecare dimineață cu stil. Curbele elegante cu nervuri ale fierbătorului electric Loft se combină elegant cu elemente moderne cromate într-un design atemporal care va flata orice bucătărie.

Conține un rezervor mare de apă cu un volum de 1,7 l și are o putere de intrare de 2400 W pentru prepararea rapidă a băuturilor calde. Ideal pentru timpul petrecut cu familia și prietenii.

Capacul detașabil oferă fierbătorului o notă de stil retro fără a compromite practicitatea, în timp ce elementul de încălzire ascuns intern asigură încălzirea rapidă și curățarea ușoară.

Ceainicul este, de asemenea, echipat cu un indicator practic de nivel, datorită căruia informațiile despre cantitatea de apă sunt vizibile dintr-o privire.

Datorită filtrului detașabil, apa este mai curată, iar băuturile sunt mai delicioase. Pâlnia cu formă precisă facilitează turnarea fără vărsare.

Toate acestea sunt completate de un întrerupător iluminat cu funcție de oprire automată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă uitați să opriți fierbătorul.

Baza rotativă permite fierbătorului să se rotească la 360 ° și în același timp facilitează utilizarea la fața locului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.