produse

Blender de mână BOSCH CleverMixx MSM24500, 400W, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
259,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: MSM24500
EAN: 4242002922003
Date brute
G: 1,50kg
L: 20,30cm
l: 13,00cm
Î:41,00cm

Descriere

Rezultate perfecte de pasare și mărunțire. Cuțitul cu 4 lame din oțel inoxidabil iți asigură rezultate perfecte de pasare și mărunțire în cel mai scurt timp. Funcția Antisplash previne asigură amestecarea ingredientelor fără stropire.

Preparate variate, făcute în casă cu ajutorul accesoriilor incluse. Mâncarea preparată acasă este mult mai gustoasă. Poți folosi accesoriile oricând ai nevoie. Cu ajutorul aparatului pentru mărunțit, ingrediente precum ierburile, nucile, carnea sau ceapa sunt procesate cu ușurință. Telul este ideal pentru a bate frișcă, aluat pentru clătite sau amestec pentru prăjituri.

Confort. Pasare, mixare și mărunțire - datorită greutății reduse și a mânerului ergonomic, blenderul CleverMixx se potrivește perfect în mâna ta, fiind simplu și ușor de utilizat. Forma inovativă a piciorului blenderului previne stropirea. Picior blender din inox. Ideal pentru preparare supe fierbinti sau pasare morcovi și roșii. Toate accesoriile cu excepţia sistemului de angrenare pentru chopper pot fi curăţate în maşina de spălat vase.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Loloiu Corina

18 Oct 2020

Ajutor de nadejde in bucatarie

Achizitie verificata

Un produs fiabil, ergonomic și ușor de utilizat, îl folosesc frecvent, de peste 3 ani. Merită investiția. Acum l-am achiziționat să îl fac cadou.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.