produse

Blender de mână BRAUN MultiQuick 7 MQ7020WH, 1000W, Tocător 0.35L, Pahar gradat 0.6L, Easy SmartSpeed, SplashControl, EasyClick Plus, PowerBell VPlus, Premium White

30% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 279,99 Lei
Diferență: 40,00 Lei
239,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: MQ7020WH
EAN: 8021098001313
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 1,72kg
L: 27,60cm
l: 26,10cm
Î:18,70cm
Adaugă în coș pentru 30% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Blender BRAUN MultiQuick MQS601BK, Capacitate 1.25l, Amestecă, Zdrobește gheața, Sistem EasyClick Plus, Ușor de asamblat, Bază anti-alunecare, Fără BPA, DW Safe (fără capac), Negru
194,99 Lei
Pasator pentru piure BRAUN MQS300BK, Sistem EasyClick Plus, Fără BPA, DW Safe (fără angrenaj), Negru
99,99 Lei
Râșniță de cafea și condimente BRAUN MQS270SI, Sistem EasyClick Plus, Din oțel inoxidabil, Bază/capac antiderapant, Fără BPA, Timpul maxim de operare este de 15 secunde, DW Safe, Stainless Steel
169,99 Lei
Tocător BRAUN MultiQuick MQS230BK, Capacitate 500ml, Sistem EasyClick Plus, Ușor de asamblat, Bază anti-alunecare, Fără BPA, DW Safe (fără capac), Negru
99,99 Lei
Tocător BRAUN MultiQuick MQS200BK, Capacitate 350ml, Sistem EasyClick Plus, Fără BPA, DW Safe (fără capac), Negru
84,99 Lei
Tel BRAUN MQS050BK, Sistem EasyClick Plus, Fără BPA, DW Safe (fără angrenaj), Negru
74,99 Lei
Suport depozitare BRAUN MQS005BK
89,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Un mix unic de performanta si confort in utilizare.
Conceput pentru a va ajuta sa preparati gustari sanatoase, intr-un mod rapid si usor, mixerul vertical Braun MQ7020WH, marunteste pana si cele mai dure alimente.

Un singur buton - toate vitezele.
Pentru un proces eficient de mixare, nu este necesara setarea unei viteze predefinite, deoarece sistemul Easy SmartSpeed va face acest lucru in locul dvs. Prin apasarea usoara a butonului de reglare a vitezei, mixerul functioneaza mai repede. Puteti prepara cu usurinta toate retetele cu o singura mana, schimband viteza in timp real, fara intreruperi, fara inconveniente.

Mixerul Braun contine accesorii pe care le puteti utiliza pentru a pregati o gama larga de preparate. Blenderul de mana are in plus un pahar care faciliteaza masurarea ingredientelor si va permite sa amestecati o cantitate mai mare de alimente. Tocatorul de 350 ml marunteste de la carne, branza tare, nuci, ierburi, pana la legume si fructe, in cateva secunde.

Bucurati-va de texturi cremoase si mixare fara efort pana si a celor mai dure ingrediente.
Acest mixer vertical este dotat cu tehnologia Powerbell VPlus, conceputa cu o lama de frezare suplimentara pentru o extra taietura per rotatie si 6 striatii interioare, inovatoare, care creeaza mai multa interactiune intre alimente si lamele mixerului vertical. Astfel, amesteca si paseaza alimente intregi in cateva secunde, rezultand o textura cremoasa si super fina, cu mai putin efort.

Bucurati-va de rezultate perfecte fara a face mizerie.
Tehnologia POWERBell patentata de Braun a fost proiectata impreuna cu SPLASHControl, care impiedica stropirea alimentelor si are rezultate de amestecare mult mai fine. Dvs. si bucataria dvs. veti ramane curate si fara pete.

Tehnologie germana.
Calitate, fiabilitate si durabilitate, asigurate de ingineria germana.

Motor puternic de 1000W.
Pregatirea unei game largi de preparate este mult mai rapida si usoara datorita motorului puternic de 1000 W, care va ajuta sa obtineti in cateva secunde rezultatele mult dorite.

Sistemul Easy SmartSpeed - Control inteligent al vitezei.
Prin simpla apasare a unui buton, viteza se va ajusta intr-o secunda. Sistemul Easy SmartSpeed este conceput pentru a putea fi folosit cu usurinta, cu o singura mana, fara a intrerupe procesul de mixare in timpul reglarii vitezelor.

Tehnologia Powerbell VPlus.
Bucurati-va de performanta ridicata si rezultate de pana la 5 ori mai fine. Pe langa lama de maruntire suplimentara, Tehnologia PowerBell VPlus, are si 6 striatii interioare, inovatoare care creeaza mai multa interactiune intre alimente si lamele mixerului vertical. Astfel, procesul de maruntire este mult mai eficient iar rezultatele mai omogene si mai cremoase, cu mai putin efort.

Tehnologia SPLASHControl.
Bucurati-va de rezultate minunate fara a va murdari bucataria, datorita tehnologiei Splash Control si a caracteristicilor inovative ale mixerului ce evita stropirea. Axul de amestecare in forma de clopotel si pozitia unica a lamelor reprezinta punctul forte al fiecarui mixer Braun.

Sistemul EasyClick Plus.
Noul sistem EasyClick Plus ofera versatilitate in timpul prepararii deliciilor culinare. Puteti atasa mult mai rapid accesoriile mixerului, datorita butoanelor usor de folosit si a design-ului intuitiv.

Tocator de 350 ml.
Tocatorul cu capacitatea de 350 ml marunteste de la carne, branza tare, nuci, ierburi, pana la morcovi, in cateva secunde.

Pahar de plastic 600 ml fara BPA.
Mixerul are inclus in pachet un pahar de plastic fara BPA, gradat, cu o capacitate de 600 ml, in care puteti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase.

Componente compatibile cu masina de spalat vase.
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.