produse

Blender de mână BRAUN MultiQuick 5 Vario MQ5205WH, 1000W (21 viteze și Turbo), Picior inox, Tel, Vas mixare gradat (600ml), Cablu 120cm, Mâner moale, Powerbell Plus, SplashControl, EasyClick, Premium White/Grey

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: MQ5205WH
EAN: 8021098000095
Lansat în: Q1 2020

Documente oficiale

Descriere

Bucurați-vă de precizie și putere maximă în palmă – noul blender de mână MultiQuick 5 Vario vă oferă 21 de viteze ușor de reglat pentru rezultate de amestecare mai precise. Vitezele sunt ușor de reglat cu degetul mare, iar motorul extrem de eficient de 1000 de wați vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a lucra rapid cu o gamă largă de alimente.

MQ5205WH.jpg

Caracteristici esențiale:
-Control cu ​​21 de viteze, mixer cu viteză variabilă lucrează cu o singură mână fără întrerupere, pur și simplu reglați viteza cu degetul mare.
-Motor puternic de 1000 W, motor puternic de 1000 W pentru o pregătire rapidă și ușoară.
-Tehnologia PowerBell Plus, zona de tăiere extinsă, amestecă alimente întregi în câteva secunde.
-Tehnologia SplashControl, previne stropirea – pentru a vă menține pe tine și bucătăria fără pată.
-Sistemul EasyClick, două butoane, o singură mișcare pentru schimbarea rapidă și ușoară a tuturor accesoriilor excelente EasyClick.
-Roată de viteză cu o singură mână, proiectat pentru a fi controlat cu ușurință de degetul mare. Apăsați butonul de viteză cu aceeași mână.
-Formă ergonomică și mâner confortabil de prindere moale, mânerul parțial cu prindere moale este proiectat ergonomic pentru a fi mai subțire în partea de sus pentru mai mult control și o manevrare mai bună în orice situație de gătit.
-Pahar din plastic fără BPA de 600 ml, paharul de plastic de 600 ml nu conține BPA și are marcaje pentru măsurarea ml și floz.

Specificații:
Material braț batător: oțel inoxidabil
Material lamă: oțel inoxidabil
Mâner moale: da
Culoare: alb/gri
Lungime cablu de alimentare: 1,2 m
Piese lavabile în mașina de spălat vase (vezi instrucțiunile): da
fără BPA (piese de contact cu alimente): da
Putere: 1000W

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.