produse

Grătar electric de masă din teracotă JATA GR208, Duritate și rezistență foarte mare, Nu se zgârie, Mânere din fontă care rămân reci la atingere, Curățare extrem de ușoară

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: GR208
Date brute
G: 2,70kg

Descriere

Grătarul electric Terracota GR208 este construit din teracotă arsă la temperatură înaltă. Duritate și rezistență foarte mare. Nu se zgârie. Suprafață pe care se poate tăia cu cuțitul. Fabricat manual, verificat înainte de vânzare. Durabilitate sporită, rezistă foarte bine în timp. Se poate găti orice fel de carne (pește, pui, porc) sau legume. Gust unic datorat prăjirii pe o suprafață naturală. Rezistență dispusă sub forma literei „M”. Se poate găti pe toată suprafața plăcii. Respectă toate standardele de siguranță în domeniu. Termostat detașabil. Mânere din fontă care rămân reci. Curățare facilă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.