produse

Set de vase Tefal Jamie Oliver Cook smart E310S874, 8 piese, inox

20% EXTRA REDUCERE

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: E310S874
EAN: 3168430324763
Date brute
G: 8,60kg
L: 59,50cm
l: 38,00cm
Î:22,50cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Descriere

Setul de vase de gătit Tefal a fost creat în colaborare cu renumitul bucătar și gazda emisiunii Jamie Oliver și este potrivit pentru utilizarea zilnică activă.

Ustensilele sunt realizate din otel inoxidabil de calitate superioara, pentru care marca ofera garantie 10 ani, articolele fiind compatibile cu toate tipurile de sobe.

Indicatorul termospot vă va ajuta să determinați temperatura optimă și să pregătiți mâncăruri deosebit de apetisante și suculente, cu gradul potrivit de coacere și un maro auriu ispititor.

Datorită învelișului antiaderent de înaltă calitate, bucățile de mâncare nu se lipesc de pereți și de fund, iar ustensilul în sine poate rezista curățării frecvente, atât sub robinet, cât și în mașina de spălat vase.

 



 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.