produse

Grătar electric TEFAL OptiGrill+ XL Snacking & Baking GC724D12, 2000W, 9 programe, Indicator nivel de gătire, Argintiu

20% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.595,99 Lei
Diferență: 596,00 Lei
999,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: GC724D12
EAN: 3016661150722
Date brute
G: 9,52kg
L: 53,00cm
l: 51,70cm
Î:23,50cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Documente oficiale

Descriere

Suprafata XL de gatire. Gratarul electric dispune de o suprafata totala de gatire de 800 cm2, cu 33% mai mare fata de model clasic OptiGrill +.

TefallGrillBanner00.jpg
 
9 programe de gatit.  Pentru diferite tipuri de preparate: carne rosie, burger, pui, sandwich, carnati, peste, fructe de mare, bacon sau porc.
 
Accesoriu Snacking & Baking. Pentru si mai multe posibilitati, accesoriul pentru gustari si coacere inclusiv, iti permite sa coci, sa incalzesti / reincalzesti si sa rumenesti pregatiti tau favorit.

TefalGrillBanner01.jpg

Indicator pentru nivelul de gatire. Monitorizeaza procesul de gatit pentru gratare perfect preparate, indiferent de preferinta. Emite un semnal sonor la fiecare etapă pentru a te anunta cand mancarea este gatita exact așa cum iti place!
 
Placi performante din aluminiu turnat. Placi din aluminiu turnat cu invelis antiaderent, performant și utilizator de curatat.

TefallGrillBanner02.jpg
 
Indicator pentru nivelul de gatire. Monitorizeaza procesul de gatit pentru gratare perfect preparate, indiferent de preferinta. Emite un semnal sonor la fiecare etapă pentru a te anunta cand mancarea este gatita exact așa cum iti place
 
Senzor automat pentru gatit. Detectarea automata a grosimii: temperatura este ajustata automat pentru dimensiunea si grosimea oricarui tip de aliment conform programelor automate.

TefallGrillBanner03.jpg
 
Produs reparabil timp de 10 ani.  Conceput pentru a fi utilizator de reparat; Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani; 6.500 de centru de serviciu la nivel mondial.

TefallGrillBanner04.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.