produse

Blendere de mână (6)

Filtrare produse

Mixerul CleverMixx de la Bosch în nuanțe de alb/roșu, pentru mai multă creativitate în bucătărie. Motor puternic de 400 W pentru pasare și mixare rapidă. Include vas de mixare gradat pentru dozarea rapidă și ușoară a ingredientelor. Datorită greutății reduse și a mânerului ergonomic, blenderul CleverMixx este foarte ușor de utilizat. Forma inovativă a piciorului blenderului previne stropirea - mixare și pasare fără efort. Toate accesoriile cu excepţia blocului motor pot fi curăţate în maşina de spălat vase.

PRP: 158,99 Lei
Diferență: 44,00 Lei
114,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Blender de mână BOSCH MSM64110, 450W
Întreabă
(0)
(0 review-uri)

Nu vei mai lasa acest blender din mână. Motor puternic de 450 W pentru rezultate perfecte. Funcţie Turbo pentru putere maximă doar la o atingere de buton. Foarte uşor, cu mâner ergonomic, confortabil şi protecţie anti-alunecare. Piciorul blenderului cu patru lame ascuţite asigură pasarea, mărunţirea şi mixarea mult mai uşoară a alimentelor. Detaşarea confortabilă a piciorului blenderului prin mecanism de tip click face mai uşoară utilizarea şi curăţarea acestuia; piciorul blenderului poate fi curăţat şi în maşina de spălat vase.

218,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Mixează, toacă, bate, gustă! Noul mixer vertical ProMix din colecţia Viva cu o varietate de accesorii te ajută să creezi nenumărate gustări şi mese sănătoase.

PRP: 415,99 Lei
Diferență: 146,00 Lei
269,99 Lei

Nu vei mai lăsa acest blender din mână. Motor puternic de 600W pentru rezultate perfecte 12 trepte de viteză potrivite pentru toate tipurile de utilizări și funcţie Turbo pentru putere maximă cu o simplă atingere de buton. Minitocător pentru mărunţire rapidă de nuci, ierburi, brânză şi ceapă. Piciorul blenderului cu patru lame ascuţite asigură pasarea, mărunţirea şi mixarea mult mai uşoară a alimentelor. Foarte uşor, cu mâner ergonomic, confortabil şi protecţie anti-alunecare.

318,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Surprinzător de simplu cu Stilul Bosch ErgoMixx. 1000 de wați - motor puternic pentru rezultate rapide și perfecte, chiar și cu cele mai dificile ingredient. Carcasă ergonomică din oțel inoxidabil cu mâner SoftTouch și butoane mari - potrivire perfectă în palmă pentru utilizare confortabilă și prindere sigură.

378,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vidare și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Accesorii pentru vidare incluse - elimină aerul din caserolele sau pungile pentru vidare pentru a menține proaspete alimentele o perioadă îndelungată.

558,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.