Accesorii aspiratoare (5)

Filtrare produse
-16 %

Sac aspirator AirFresh. Eliminarea eficientă a mirosului cu ajutorul tehnologiei carbonului activ. Noii saci PowerProtect asigură putere ridicată de filtrare pentru aspiratoarele cu consum redus de energie, chiar și când sacul se umple. Cele mai noi materiale și tehnologii pentru o durată de utilizare prelungită. Structură multi-strat pentru cea mai bună performanță la filtrare. Nivel ridicat de igienă: 99,9% grad de filtrare al prafului fin și sistem de închidere igienică pentru îndepărtarea sacului în siguranță. Prelungirea duratei de viață a aspiratorului: capacitatea ridicată de retenție a prafului și potrivirea perfectă a sacului asigură protecția eficientă a motorului de aspirator.

61,99 Lei -16%
mai ieftin cu 10,00 Lei
51,99 Lei

Filtru de schimb compatibil cu gama Philips PowerPro Aqua şi PowerPro Duo*. Ambalajul conţine filtrul din burete lavabil care se recomandă a fi spălat lunar şi înlocuit la fiecare 6 luni.

53,99 Lei

Kit de schimb compatibil cu aspiratoarele robot SmartPro Compact. Kitul conţine 2 filtre şi o pereche de perii laterale, care ar trebui înlocuite pentru a extinde durata de viaţa a aspiratorului robot.

69,99 Lei

Sacul PowerProtect - cu până la 60% putere mărită de aspirare chiar și in conditiile de umplere a sacului.*** Nivel ridicat de igienă - 99,9% grad de filtrare al prafului fin și sistem de închidere igienică pentru îndepărtarea sacului. Prelungirea duratei de viață a aspiratorului - capacitatea ridicată de retenție a prafului și potrivirea perfectă a sacului asigură o protecție eficientă a motorului. Performanță mărită cu până la 50% -mai puține schimbări ale sacului datorită capacității ridicate de aspirare. Compatibil cu toate variantele* curente până la clasa de eficiență energetică A - performanțe ridicate de aspirare inclusiv pentru aspiratoarele cu consum mai ridicat de energie. Cu până la 60% putere mărită*** de aspirare chiar și in conditiile de umplere a sacului, comparativ cu sacii convenționali.

139,99 Lei

Curăţare uşoară a maşinii - Un kit complet de accesorii cu mini perie turbo, accesoriu lung pentru spaţii înguste, perie moale şi furtun de extensie pentru a te ajuta să cureţi maşina.

221,99 Lei