produse

Plită cu inducție BOSCH Seria 6 PXE611FC1E, 60cm, Neagră

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: PXE611FC1E
EAN: 4242002870946
Date brute
G: 14,30kg
L: 75,30cm
l: 60,30cm
Î:12,60cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere


Alege plitele cu inducție Bosch pentru un gătit rapid și eficient, economisind energie.
Cu multiple zone de gătit, beneficiezi de flexibilitate maximă, iar tehnologia Bosch integrată face gătitul o experiență intuitivă. În plus, plitele cu inducție vor aduce o notă de eleganță în bucătăria ta.

BOSCH_PXE611FC1E_0.jpg
DirectSelect - Uşor de înţeles şi chiar mai uşor de utilizat.
Datorită panoului de comandă intuitiv, poți selecta zonele de gătit şi poți stabili nivelul de putere specific pe care îl dorești, în mod direct şi rapid. De asemenea, DirectSelect se caracterizează printr-un afişaj practic pentru consumul de energie, precum şi prin funcţiile QuickStart şi ReStart.

BOSCH_PXE675DC1E.jpg
FlexInduction - Plitele cu inducție îți oferă mai multă flexibilitate când gătești.
FlexInduction îți permite să combini două zone într-o singură suprafață încălzită uniform. Plita detectează automat dimensiunea și poziția vaselor de gătit din zona respectivă. Fie că vrei să pregătești un espresso sau să încălzești o tavă mare pentru friptură, plita încălzește toate tipurile de vase de gătit cu precizie și eficiență.


BOSCH_PXY875KW1E_5.jpg
PerfectFry (4 pași) - Ia-ți adio de la preparatele arse.

Temperatura potrivită este esențială pentru prăjire. O temperatură prea ridicată va face ca până și cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se ardă. De aceea, senzorul PerfectFry monitorizează continuu temperatura tigăii și previne arderea. Poți alege dintre patru niveluri de temperatură predefinite, pentru rezultate perfecte, de fiecare dată.


BOSCH_PXY875KW1E_8.jpg
PowerBoost (Inducție) - Accelerează procesul de gătire.

Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.
BOSCH_PXY875KW1E_10.jpg
ReStart - Stochează setările tale.

Dacă opriți plita, aceasta salvează ultima setare selectată pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plita este oprită într-un timp scurt, setările anterioare sunt încă disponibile.

BOSCH_PVQ731F15E_6.jpg
Tehnologia inducției - Gătit mai rapid, consum de energie redus. Aceasta este inducția.

Plitele cu inducție generează căldură numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multă siguranță și mai mult confort. Temperaturile scăzute protejează atât mâinile mari cât și pe cele mici împotriva arsurilor. Nu numai aceasta, ci și faptul că pe o plită cu inducție doi litri de apă fierb de două ori mai repede decât pe o plită vitroceramică, ceea ce este tot o mare economie de energie.


Design
60 cm, suprafață pentru 4 vase de gătit
Design fără ramă

Zone de gătit
FlexInduction: folosește vase de orice dimensiune sau formă, ȋn zona de gătit de 40 cm lungime.
Zonă de gătit stânga faţă: 240 mm, 200 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit stânga spate: 240 mm, 200 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta spate: 145 mm , 1.4 kW (putere maximă 2.2 kW)
Zonă de gătit dreapta faţă: 210 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)

Confort
Panou touch control DirectSelect: selectare directă a zonei de gătit dorite şi a puterii, din bara de meniu.
17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
Timer cu deconectare pentru fiecare zonă de gătit: dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate (exemplu: pentru fierberea ouălor).
Timer - semnal sonor: un semnal sonor la finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).

Eficiență & economie de timp
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.

Asistent pentru gătire
PerfectFry cu 4 trepte de temperatură: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.

Siguranță
Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).
Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
Funcţii de protecţie plită: Blocare taste: poți curăța lichidul scurs pe plită, fără a modifica din greșeală setările inițiale (blochează toate tastele pentru 30 de secunde).
Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).
Opţiune pentru afişare consum de energie la terminarea procesului de gătire: arată consumul de energie pentru ultimul proces de gătire.

Instalare
Dimensiuni produs (IxLxA ): 51 x 592 x 522 mm
Dimensiuni nișă (ȊxLxA): 51 x 560 x (490 - 500) mm
Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
Putere conectată: 7400 W
Cablu de alimentare: 110 cm, Cablu inclus

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.