BOSCH - Invented for life! Inovații și performanțe germane din 1886!

MultiTalent 3 - robotul de bucătărie compact şi versatil, cu peste 30 funcţii. Să gătești acum este o joacă de copil. Motor puternic - procesare rapidă și ușoară datorită celor două trepte de viteză și a funcției Pulse. Peste 30 de funcţii: tocare, răzuire, mixare şi multe altele – datorită accesoriilor versatile, precum cuţitul multifuncţional din oţel inoxidabil şi cuţitul MultiLevel6. Vas de mixare din plastic transparent pentru o cantitate de 500 g de făină + ingrediente (maximum 0.8 kg de compoziţie pentru aluat), cu capac dotat cu pâlnie şi împingător SmartStorage - accesoriile pot fi depozitate în vasul de mixare. Mai mult spaţiu chiar şi în cea mai mică bucătărie datorită designului compact.

504,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse.

1.019,99 Lei

-25 %

Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse.

1.019,99 Lei -25%
mai ieftin cu 250,00 Lei
769,99 Lei

Ușor și intuitiv. Rezultate perfecte de fiecare dată datorită sistemului Smart de fixare a accesoriilor. Functia Smart stabilește automat viteza potrivită pentru fiecare accesoriu. 1250 W pentru o putere suplimentară, inclusiv pentru sarcini deosebit de solicitante. Multifuncționale - până la 50 de funcții pentru frământarea, tocarea, baterea, curățarea, amestecarea, tăierea etc. Castron XXL cu capacitate de 3,9 l pentru până la 1,5 kg de aluat și echipament de înaltă calitate pentru blender Tritan cu un volum de 1,5 l. CubeCutter pentru tăierea fructelor, legumelor, brânzeturilor moi sau a cărnii în cuburi uniforme (0,8 cm).

1.199,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bosch. Culoare Silver. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat).

1.399,99 Lei

-24 %

Robot de bucătărie multifuncțional, ideal pentru pregătirea unei game variate de preparate - acum mult mai ușor datorită cântarului integrat și a cronometrului. 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse.

2.449,99 Lei -24%
mai ieftin cu 580,00 Lei
1.869,99 Lei

Mixer de mână Bosch MFQ3540, 450 W, alb
Stoc epuizat
(0)
(0 review-uri)

Mixerul ideal - accesorii practice pentru utilizare zilnică. Motor puternic 450 W. 2 teluri şi 2 spirale de inox incluse pentru rezultate optime la prepararea cremelor si aluaturilor. Include picior blender din plastic și pahar pentru mixare. Uşor de curăţat: accesorii lavabile în maşina de spălat vase. Calitatea de primă clasă Bosch asigură confortul la utilizare pentru mult timp..

194,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-28 %

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vacuum și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Funcție de vacuum și accesorii cu sistem de vidare incluse: elimină aerul din accesoriile speciale cu sistem de vidare, pentru a îți menține proaspete alimentele o perioadă mai îndelungată.

439,99 Lei -28%
mai ieftin cu 125,00 Lei
314,99 Lei

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vidare și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Accesorii pentru vidare incluse - elimină aerul din caserolele sau pungile pentru vidare pentru a menține proaspete alimentele o perioadă îndelungată.

379,99 Lei

-21 %

Combinația optimă dintre putere și control pentru rezultate perfecte. Puterea maximă a motorului Bosch de 1000W: suficient de puternic pentru a procesa ele mai dificile ingrediente. Tehnologia QuattroBlade Pro anti-sucțiune: cuțitul cu 4 lame asigură pasarea eficientă. Carcasă din oțel inoxidabil cu mâner moale, ergonomic pentru o prindere confortabilă și sigură.

629,99 Lei -21%
mai ieftin cu 130,00 Lei
499,99 Lei

Excelent pentru obţinerea de rezultate profesionale în bucătărie. Puternic, robust şi cu o adaptabilitate mai mare ca oricând mulţumită motorului de 800 W, cablului profesional şi gamei largi de accesorii. Putere excepţională - motor puternic de 800 W pentru o procesare perfectă, foarte rapidă.

529,99 Lei

Aspirator de mână compact și practic pentru curățare rapidă oricând este nevoie. Fără cablu, ușor și întotdeauna la îndemână: perfect pentru aspirare rapidă oricând este nevoie. Sistem Cyclonic Airflow - flux de aer îmbunătățit pentru o performanță de aspirare ridicată.

284,99 Lei

-22 %

Sistem Cyclonic Airflow - flux de aer îmbunătățit pentru o performanță de aspirare ridicată. Tehnologie litiu-ion - baterii durabile pentru performanță ridicată continuă și timp de încărcare scurt. Durată de funcționare - până la 45 min.

474,99 Lei -22%
mai ieftin cu 105,00 Lei
369,99 Lei

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Aspirator compact, ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

449,99 Lei

-25 %

În sfârșit! Fără cablu. Fără compromisuri în privința flexibilității. Ajutorul perfect pentru curățenie rapidă, cu performanță ridicată pe întreaga durată de utilizare. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Curățare rapidă pe toate suprafețele datorită duzei flexibile și a aspiratorului de mână integrat în apparat. Funcție Selfstand - întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, de depozitat și de încărcat. Sistem EasyClean - demontare și curățare ușoară a periei rotative.

629,99 Lei -25%
mai ieftin cu 155,00 Lei
474,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

În sfârșit! Fără cablu. Fără compromisuri în privința flexibilității. Ajutorul perfect pentru curățenie rapidă, cu performanță ridicată pe întreaga durată de utilizare. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus.

689,99 Lei

-29 %

În sfârșit! Fără cablu. Fără compromisuri în privința flexibilității. Ajutorul perfect pentru curățenie rapidă, cu performanță ridicată pe întreaga durată de utilizare. Aspirator multifuncțional 2 în 1 - aspirator de mână și aspirator vertical într-un singur aparat, pentru mai multă flexibilitate.

839,99 Lei -29%
mai ieftin cu 240,00 Lei
599,99 Lei

-26 %

Convenabil, rapid și complet. Accesorii integrate pentru o mai mare flexibilitate in curățarea zilnică. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Întotdeauna la îndemână - accesoriile sunt integrate direct în aparat.

924,99 Lei -26%
mai ieftin cu 245,00 Lei
679,99 Lei

Primul aspirator wet&dry 3în1 de la Bosch - spală covoarele, aspiră lichide, aspiră toate tipurile de pardoseli. Cu kitul de accesorii ProPerform pentru casa ta. Duză XXL pentru tapițerie, ideală pentru curățarea rapidă și în profunzime a tapițeriei. Filtru igienic HEPA - aerul evacuat este mai curat decât aerul din locuință.

1.329,99 Lei

Cel mai silenţios aspirator (59 dB[A])*. Sistemul QuattroPower - tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus. Nivel de zgomot incredibil de redus (59 dB[A]) datorită sistemului SilenceSound System™ integrat. Filtru igienic PureAir pentru un aer evacuat mai curat. Lavabil - fără costuri ulterioare.

1.529,99 Lei

Fără fir, dar cu durată de funcționare prelungită* datorită bateriilor interschimbabile și a încărcătorului rapid. Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită. Bateriile interschimbabile, în combinație cu un încărcător rapid, te asigură că aspiratorul este întotdeauna gata de utilizare.*

1.829,99 Lei

-27 %

Autonomie prelungită, fără fir și la fel de puternic precum un aspirator clasic*. Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar.

3.049,99 Lei -27%
mai ieftin cu 820,00 Lei
2.229,99 Lei

Granule AirFresh pentru aspiratoare Bosch BBZAFPRLPT
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Granule AirFresh - pentru o atmosferă placută in casa. Miros – orhidee.

19,99 Lei

Saci universali ce încorporează noua tehnologie fleece multi-strat - asigură o putere de aspirare mare la puteri nominale scăzute, chiar și atunci când sacul este aproape plin. Cutia conține 4 saci compatibili cu toate modelele, exceptând cele din gamele BSG8, BSN, VS08, VS01

44,99 Lei

Râșniță de cafea Bosch TSM6A011W, alb
Stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Cafea proaspăt măcinată pentru o aromă mai intensă. Cuțit din oțel inoxidabil - pentru o măcinare fină. Funcție de siguranță - macină numai cu capacul atașat și întrerupătorul de siguranță apăsat. Râșniță pentru 75g de boabe, suficient pentru o cană întregă de cafea.

104,99 Lei

-16 %
Râșniță de cafea Bosch TSM6A013B, negru
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Cafea proaspăt măcinată pentru o aromă mai intensă. Cuțit din oțel inoxidabil - pentru o măcinare fină. Funcție de siguranță - macină numai cu capacul atașat și întrerupătorul de siguranță apăsat. Râșniță pentru 75g de boabe, suficient pentru o cană întregă de cafea.

124,99 Lei -16%
mai ieftin cu 20,00 Lei
104,99 Lei

-16 %
Râșniță de cafea Bosch TSM6A017C, bej
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Cafea proaspăt măcinată pentru o aromă mai intensă. Cuțit din oțel inoxidabil - pentru o măcinare fină. Funcție de siguranță - macină numai cu capacul atașat și întrerupătorul de siguranță apăsat. Râșniță pentru 75g de boabe, suficient pentru o cană întregă de cafea.

124,99 Lei -16%
mai ieftin cu 20,00 Lei
104,99 Lei

-22 %

Totul ar trebui să fie perfect dimineața: comoditate, design și pâine prăjită. Suport de încălzire rabatabil integrat: acest suport aflat în partea superioară păstrează pâinea crocantă și caldă. Funcție de dezghețare și încălzire. Rumenirea uniformă face ca toastul să fie perfect. Deconectare automată de siguranță în cazul blocării feliilor.

369,99 Lei -22%
mai ieftin cu 80,00 Lei
289,99 Lei

-23 %

O modalitate plăcută de a începe ziua împreună – cu câteva felii de pâine toast pregătite la un toaster cu design excepțional, cu capacitate de 4 felii. Economisiți timp și bucurați-vă împreună de micul dejun. Datorită celor 4 sloturi, mai multe felii de pâine pot fi preparate în același timp.

439,99 Lei -23%
mai ieftin cu 100,00 Lei
339,99 Lei

-30 %

Oricine poate găti. Pe cuvânt! Rapid și ușor - savurați o gamă largă de preparate cu AutoCook. Cuprinde cu adevărat, toate tipurile de gătit - aburirea, gătitul, prăjirea, coacerea, prăjirea lentă, gătitul sous-vide și multe altele. Pregătiți o gamă largă de feluri de mâncare rapid și ușor.

599,99 Lei -30%
mai ieftin cu 180,00 Lei
419,99 Lei

Blender cu vacuum Bosch VitaMaxx MMBV622M, 1000 W, argintiu
Ultimul în stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Blender VitaMaxx pentru rezultate excelente de amestecare 100%, textura perfectă și culori naturale. Smoothies vor fi mai proaspete! Amestecarea în vid înseamnă procesarea alimentelor cu o cantitate minimă de oxigen. Prin urmare, vitamina C și alți nutrienți sensibili la oxigen sunt conservate mai mult decât în amestecarea standard.

999,99 Lei

Maşină puternică de tocat carne pentru procesare rapidă în fiecare zi. Motor puternic de 2000 W în sarcină maximă pentru procesarea uniformă a cărnii în cel mai scurt timp. Cuplaj de metal - performanță ridicată pentru cantități mari. Storcător pentru fructe și legume moi. Accesoriu inclus pentru cârnați / umplut legume (ex: ardei, rosii, dovlecei).

789,99 Lei

Tablete de curățare Bosch TCZ8001A
Stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Tablete de curățare - îndepărtare eficientă a reziduurilor. Pentru aroma optimă a cafelei.

46,99 Lei

Tablete de decalcifiere Bosch TCZ8002A
Stoc magazin
(0)
(0 review-uri)

Tablete de decalcifiere - îndepărtare eficientă a calcarului. Durată de viață prelungită a espressorului datorită prin protejarea împotriva depunerilor de calcar Actiune 2in1 - îndepărtare calcar + protecție împotriva coroziunii. Optimizate pentru programul automat de decalcifiere al espressoarelor Bosch.

46,99 Lei

Cel mai silenţios aspirator fără sac de pe piaţă. Testat în condiţii extreme. Tehnologie SmartSensor Control: performanță constant ridicată datorită senzorilor pentru fluxul de aer, cu indicator LED. Nivel de zgomot extrem de redus (66dB[A]) datorită sistemului SilenceSound System integrat.

1.424,99 Lei -35%
mai ieftin cu 495,00 Lei
929,99 Lei

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Aspirator fără sac pentru o curățare rapidă și puternică. Fără costuri ulterioare. Aspirator compact, ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse (4,7 kg). Motorul HiSpin cu palete aerodinamice şi flux de aer perfect calibrat asigură îndepărtarea eficientă a prafului, cu consum redus de energie. Putere de aspirare reglabilă electronic pentru orice tip de suprafață. Sistem de filtrare igienic pentru un aer mai curat.

509,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

559,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. FIltru igienic pentru un aer evacuat mai curat. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

509,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-27 %
Aspirator fără sac Bosch BGS05A222, Gama 2, Alb
Stoc magazin limitat
(0)
(0 review-uri)

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. FIltru igienic: pentru un aer evacuat mai curat. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

509,99 Lei -27%
mai ieftin cu 140,00 Lei
369,99 Lei

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

499,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Filtru igienic: pentru un aer evacuat mai curat. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

449,99 Lei

Aspirator compact cu o performanță înaltă de curățare. Filtru igienic pentru un aer evacuat mai curat. Ușor de depozitat și de utilizat datorită designului compact și a greutății reduse.

449,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Surprinzător de silențios și compact cu păstrarea performanțelor ridicate de aspirare. Sistemul PowerProtect pentru performanţe de curăţare de lungă durată chiar şi atunci când sacul se umple. Performanță ridicată datorită tehnologiei Bosch Motor fabricate în Germania. Design compact pentru utilizare și depozitare ușoară. Sac de aspirare cu capacitate mare - schimbare mai rară și costuri reduse de întreținere.

1.009,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Surprinzător de silențios și compact cu păstrarea performanțelor ridicate de aspirare. Motorul HiSpin cu palete aerodinamice şi fluxul de aer perfect calibrat asigură îndepărtarea eficientă a prafului, cu consum redus de energie. Sistemul PowerProtect pentru performanţe de curăţare de lungă durată chiar şi atunci când sacul se umple. Performanță ridicată datorită tehnologiei Bosch Motor fabricate în Germania. Design compact pentru utilizare și depozitare ușoară. Sac de aspirare cu capacitate mare - schimbare mai rară și costuri reduse de întreținere.

699,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Aspirator cu filtru lavabil UltraAllergy - elimină 99,99% din alergeni, particule fine de praf și bacterii. Sistemul PowerProtect pentru performanţe de curăţare de lungă durată chiar şi atunci când sacul se umple. Performanță ridicată datorită tehnologiei Bosch Motor fabricate în Germania. Design compact pentru utilizare și depozitare ușoară. Filtru UltraAllergy recomandat în special pentru persoane care suferă de alergii. Sac de aspirare cu capacitate mare - schimbare mai rară și costuri reduse de întreținere.

729,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Performanță ridicată într-un format compact pentru aspirare rapidă și ușoară. Sistemul PowerProtect: pentru performanţe de curăţare de lungă durată, chiar şi atunci când sacul se umple. Sac de aspirare cu volum de 4 litri - schimbare mai rară și costuri reduse de întreținere.

579,99 Lei

-21 %

AquaWash&Clean - primul aspirator wet&dry 3în1 de la Bosch cu motor de 2.100 W - spală covoarele, aspiră lichide, aspiră toate tipurile de pardoseli. Cu kit de accesorii ProAnimal pentru îndepărtarea ușoară a părului de animale. Duză XXL pentru tapițerie: ideală pentru curățarea rapidă și în profunzime a tapițeriei.

1.399,99 Lei -21%
mai ieftin cu 300,00 Lei
1.099,99 Lei

AquaWash&Clean - primul aspirator wet&dry 3in1 de la Bosch - spală covoarele, aspiră lichide, aspiră toate tipurile de pardoseli. Cu peria turbo pentru o mai mare eficiență. Accesorii integrate: duză pentru spații înguste și duză pentru tapițerie. Duză XXL pentru tapițerie: ideală pentru curățarea rapidă și în profunzime a tapițeriei.

899,99 Lei

AquaWash&Clean - primul aspirator wet&dry 3în1 de la Bosch cu motor de 1.700 W - spală covoarele, aspiră lichide, aspiră toate tipurile de pardoseli. Duză XXL pentru tapițerie: ideală pentru curățarea rapidă și în profunzime a tapițeriei. Capacitate mare a sacului de praf pentru mai puține schimbări ale acestuia și reducerea costurilor. Accesorii integrate: duză pentru spații înguste și duză pentru tapițerie.

1.179,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
-29 %

Fără fir, dar cu o durată de funcționare prelungită datorită bateriilor interschimbabile - Sistem de filtre cu cartuș - aerul evacuat este mai pur decât aerul din încăpere datorită filtrării de 99,9%.** Durată de funcționare prelungită - setul de baterii interschimbabile permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar.

1.899,99 Lei -29%
mai ieftin cu 550,00 Lei
1.349,99 Lei

În sfârșit! Nu mai trebuie să îți faci griji în privinta cablului! Primul aspirator fără cablu de la Bosch cu aceeași performanță de curățare ca a unui aspirator obișnuit.* Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. SmartSensor Control - senzor integrat pentru monitorizarea nivelului optim de putere. Perie AllFloor HighPower - perie electrică pentru toate tipurile de suprafețe. Flexibilitate maximă - aspirare fără fir şi fără limite a tapiţeriilor şi a locurilor greu accesibile datorită setului de accesorii. Funcție Selfstand - întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, de depozitat și de încărcat.

1.379,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Pentru iubitorii de animale - cu kitul integrat de accesorii pentru animale de companie aspiri de până la 30%* de ori mai rapid. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus.

1.629,99 Lei

În sfârșit! Nu mai trebuie să îți faci griji în privinta cablului! Primul aspirator fără cablu de la Bosch cu aceeași performanță de curățare ca a unui aspirator obișnuit.* Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. SmartSensor Control - senzor integrat pentru monitorizarea nivelului optim de putere. Funcție Selfstand - întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, de depozitat și de încărcat. Sistem EasyClean - demontare și curățare ușoară a periei rotative.

1.299,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

În sfârșit! Nu mai trebuie să îți faci griji în privinta cablului! Primul aspirator fără cablu de la Bosch cu aceeași performanță de curățare ca a unui aspirator obișnuit.* Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. SmartSensor Control - senzor integrat pentru monitorizarea nivelului optim de putere. Perie AllFloor HighPower - perie electrică pentru toate tipurile de suprafețe. Funcție Selfstand - întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, de depozitat și de încărcat. Sistem EasyClean - demontare și curățare ușoară a periei rotative.

1.524,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

În sfârșit! Nu mai trebuie să îți faci griji în privinta cablului! Primul aspirator fără cablu de la Bosch cu aceeași performanță de curățare ca a unui aspirator obișnuit.* Tehnologia litiu-ion de la Bosc - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. SmartSensor Control - senzor integrat pentru monitorizarea nivelului optim de putere. Perie AllFloor HighPower - perie electrică pentru toate tipurile de suprafețe. Funcție Selfstand - întotdeauna la îndemână, ușor de manevrat, de depozitat și de încărcat. Sistem EasyClean - demontare și curățare ușoară a periei rotative.

1.244,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Convenabil, rapid și complet. Accesorii integrate pentru o mai mare flexibilitate in curățarea zilnică. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Curățenie la toate nivelurile - cu accesoriile multiple murdăria este curățată de la podea până la tavan. Sistem RobustAir - pentru performanțe ridicate de curățare chiar și atunci când cutia se umple de praf. Aspirator multifuncțional 2 în 1 - aspirator de mână și aspirator vertical într-un singur aparat pentru mai multă flexibilitate. Curățare rapidă pe toate suprafețele datorită duzei flexibile și a aspiratorului de mână integrat în aparat.

1.129,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Convenabil, rapid și complet. Accesorii integrate pentru o mai mare flexibilitate in curățarea zilnică. Tehnologia litiu-ion de la Bosch - acumulatori puternici pentru o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Întotdeauna la îndemână - accesoriile sunt integrate direct în aparat.

919,99 Lei