produse

Plită inducție cu hotă integrată BOSCH Seria 8 PXX801D67E, 80cm, Flush mount, 7400W (17 trepte), 185Wh/kg, Zone 4x 2.2 (3.7) kW, Panou DirectSelect Premium Touch Control, FlexInduction, PerfectFry

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Miercuri 13 Dec. - Joi 14 Dec.

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 11.218,99 Lei
Diferență: 3.019,00 Lei
8.199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: PXX801D67E
EAN: 4242005192533
Date brute
G: 32,80kg
L: 94,00cm
l: 66,00cm
Î:43,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

07 September 2023
131.33KB
07 September 2023
6.18MB

Accesorii

Kit filtre evacuare BOSCH HEZ9VEDU0 - 17004801, Set obligatoriu de 4 filtre antifonice de înaltă performanță, Include o garnitură de etanșare care poate fi atașată pe o conductă plată de tip tată
299,99 Lei
Set recirculare BOSCH ClearAir Basic HEZ9VRPD0 - 17007754
449,99 Lei
Kit recirculare BOSCH Starter HEZ9VRUD0 - 17007753
449,99 Lei
Conductă plată orizontală 90° BOSCH HEZ9VDSB1 - 17005348, Cot orizontal pentru tubulatură rectangulară
159,99 Lei
Canal plat 90° vertical L BOSCH HEZ9VDSB2 - 17005034, Dimensiune L, Cot vertical pentru tubulatură rectangulară tip tată
139,99 Lei
Canal plat 90° vertical M BOSCH HEZ9VDSB3 - 17005035, Dimensiune M, Cot vertical pentru tubulatură rectangulară tip tată
139,99 Lei
Canal plat 500mm BOSCH HEZ9VDSM1 - 17005030, Tubulatură rectangulară tip tată, Ușor de tăiat
119,99 Lei
Canal plat 1000mm BOSCH HEZ9VDSM2 - 17005345, Tubulatură rectangulară tip tată, Ușor de tăiat
229,99 Lei
Canal plat ⌀150mm BOSCH HEZ9VDSS1 - 17005038, Manșon conector, Tip mamă, Sistem de sigilare integrat pentru etanșeizare completă
149,99 Lei
Conductă ⌀150mm BOSCH HEZ9VDSI0 - 17005349, Conector rotund-rectangular tip tată
149,99 Lei
Conductă 90° ⌀150mm BOSCH HEZ9VDSI1 - 17005350, Conector rotund-rectangular tip tată
149,99 Lei
Vezi mai multe
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Hotă cu modul de ventilație integrat - Ştie când friptura ta este gata, iar aerul este curat. Modulul de ventilație integrat este combinația perfectă dintre tot ce este mai bun la plitele noastre cu inducție și hotele de bucătărie. Fiind încorporat în suprafața plitei, acesta elimină mirosurile de gătit și aburii exact acolo unde încep. Ce înseamnă asta pentru tine? Că nu ai nevoie de o hotă separată și câștigi mai mult loc deasupra, pentru dulapuri. Sau pur și simplu te bucuri de mai mult spațiu în toată bucătăria.

DirectSelect Premium - Control touch foarte mare. DirectSelect Premium este un panou touch cu o lățime de 30 cm care îți permite să deții controlul perfect. Designul amplu și textul ușor de citit te ajută să gestionezi cu ușurință setările plitei. În plus, cu o simplă atingere, poți selecta zonele de gătit, nivelul de putere sau alte opțiuni. Întreaga interfață dispare atunci când plita este oprită, iar tu te bucuri de designul simplu și elegant.

FlexInduction - Plitele cu inducție îți oferă mai multă flexibilitate când gătești. FlexInduction îți permite să combini două zone într-o singură suprafață încălzită uniform. Plita detectează automat dimensiunea și poziția vaselor de gătit din zona respectivă. Fie că vrei să pregătești un espresso sau să încălzești o tavă mare pentru friptură, plita încălzește toate tipurile de vase de gătit cu precizie și eficiență.

PerfectCook Ready - S-a terminat cu suprafierberea. PerfectCook Ready înseamna că această plită Bosch pote fi folosită împreună cu senzorul PerfectCook. Senzorul poate fi achiziționat suplimentar. Utilizarea PerfectCook va preveni supraîncălzirea și fierberea prin controlul precis al temperaturii de gătire.

PerfectFry - Ia-ți adio de la preparatele arse. Temperatura potrivită este esențială pentru prăjire. O temperatură prea ridicată va face ca până și cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se ardă. De aceea, Senzorul PerfectFry monitorizează continuu temperatura tigăii și previne arderea. Poți alege dintre cinci niveluri de temperatură predefinite, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

Remote Diagnostics - Suport acordat mai inteligent. Poate fi stresant dacă electrocasnicele nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru vă ajuta. Pur și simplu apelați linia telefonică Home Connect și faceți o programare pentru un diagnostic de la distanță al aparatului conectat prin intermediul internetului. Cu permisiunea dvs., serviciul pentru clienți Bosch vă poate scana de la distanță aparatul, localiza zona cu probleme și vă poate oferi sfatul clar de care aveți nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, un tehnician de service Bosch poate fi informat și poate veni la domiciliu pentru a rezolva toate problemele, echipat cu toate piesele necesare deja la îndemână. Asistență inteligentă, soluții inteligente - la simpla apăsare a unui buton.

MoveMode FlexZone. MoveMode face gătitul în totalitate intuitiv și confortabil. Cu o plită obișnuită îți găteai supa la nivelul 9, o preparai înăbușit la nivelul 5, apoi la nivelul 1., reglând în tot acest timp temperatura. Acum zonele FlexInduction cu MoveMode fac aceste lucruri pentru tine. Activarea MoveMode împarte FlexZone în trei zone diferite, cu nivelurile de putere pre-setate 1., 5 și 9.

Transfer automat al setărilor. Îndepărtarea unui vas de pe o zonă de gătit o dezactivează pe aceasta automat la plitele cu TFT-touchdisplay sau cu zonă FlexInduction extinsă. În paralel, noua zonă de gătit preia vechile setări, precum nivelurile de putere și timpul - iar cu o singură atingere de buton, setările sunt confirmate.

PowerBoost (Inducție) - Accelerează procesul de gătire. Putere adăugată suplimentară: funcţia îmbunătăţită PowerBoost a plitelor noastre cu inducţie adaugă şi mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convenţională.

PanBoost. PanBoost încălzește tigăile și vasele emailate chiar mai repede - fără a mai trebui să-ți faci griji pentru pagubele cauzate de prea multă căldură. Poți selecta ușor funcționalitatea PanBoost prin interfața utilizator. Astfel că tigaia ta este pregătită pentru prăjire în doar 30 de secunde.

Tehnologia inducției - Gătit mai rapid, consum de energie redus. Aceasta este inducția. Plitele cu inducție generează căldură numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce înseamnă asta pentru tine? Mai multă siguranță și mai mult confort. Temperaturile scăzute protejează atât mâinile mari cât și pe cele mici împotriva arsurilor. Nu numai aceasta, ci și faptul că pe o plită cu inducție doi litri de apă fierb de două ori mai repede decât pe o plită vitroceramică, ceea ce este tot o mare economie de energie.

Design
Design fără ramă, posibilitate de montaj FiloTop, încorporare la nivelul blatului
80 cm, suprafață pentru 4 vase de gătit

Zone de gătit
2 Flex zones: folosește vase de orice dimensiune sau formă, ȋn zona de gătit de 40 cm lungime.
Zonă de gătit stânga faţă: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit stânga spate: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta spate: 200 mm, 240 mm , 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)
Zonă de gătit dreapta faţă: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maximă 3.7 kW)

Confort
Panou DirectSelect Premium touch control: touch control pentru setarea puterii direct de pe bara lungă, iluminată (invizibilă când aparatul este deconectat).
17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
Funcţie de menţinere la cald a preparatelor: menține preparatele calde la o treaptă de temperatură redusă.
Timer cu deconectare pentru fiecare zonă de gătit: dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate (exemplu: pentru fierberea ouălor).
Timer - semnal sonor: un semnal sonor la finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
Timer - funcție cronometru: indică timpul scurs de la ȋnceputul cronometrării (exemplu pentru cartofi).

Eficiență & economie de timp
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
Funcție PanBoost pentru încălzire rapidă tigăi: ȋncălzește tigăile mai repede față de puterea maximă standard, protejând ȋn același timp ȋnvelișul tigăii.
Zonele de gătit pot fi unite sau separate automat, în funcție de forma și dimensiunea vaselor utilizate.
MoveMode (3 niveluri) - ajustare automată a puterii la mutarea vasului pe suprafața zonei FlexInduction: crește sau scade treapta de putere, doar prin mutarea vasului ȋn față sau ȋn spate.
Automatic setting transfer: prin mutarea unui vas pe o altă zonă de gătit, se preiau automat toate setările zonei inițiale, doar printr-o atingere a unei taste.
Selectare automată a zonei de gătit: la pornire, plita selectează automat zona de gătire pe care este așezat vasul.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.

Asistent pentru gătire
Senzorul PerfectCook Ready (accesoriu suplimentar, separat): preparatele nu mai dau ȋn foc, prin reglarea automată a temperaturii, cu ajutorul senzorului atașat pe vasul de gătit.
Senzor PerfectFry cu 5 trepte de temperatură: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.

Interconectare
Home Connect (control și monitorizare de la distanță prin aplicație dedicată Home Connect): verifici dacă plita este deconectată, chiar și când nu ești acasă, cauți rețete sau funcții suplimentare ȋn aplicația Home Connect.

Siguranță
Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
Funcţie de pauză pentru panoul de control (blocare pentru curăţare): poți curăța lichidul scurs pe plită, fără a modifica din greșeală setările inițiale (blochează toate tastele pentru 30 de secunde).
Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).
Opţiune pentru afişare consum de energie la terminarea procesului de gătire: arată consumul de energie pentru ultimul proces de gătire.

Instalare
Dimensiuni produs (IxLxA ): 227 x 792 x 512 mm
Dimensiuni nișă (IxLxA mm): 227 x 796 x 516
Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
Putere conectată: 7400 W
Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).

Accesorii
Filtru contra mirosurilor Clean Air Plus, N**0155 inclusă
Pentru instalare în blat din granit, piatră sau material compozit. Pentru alte tipuri de blat este necesară consultarea producătorului de blat.
Este posibilă instalarea în dulap de 60 cm

MODUL HOTĂ
Plită cu inducție și hotă de înaltă performanță complet integrată
Potrivit pentru instalare în regim evacuare sau recirculare (necesită ajustarea setărilor de bază din panoul de control). Accesoriile pentru instalare în regim recirculare fără tubulatură sunt incluse în pachetul de livrare (4 filtre împotriva mirosurilor Clean Air Plus și element telescopic glisant). Accesoriile pentru alte opțiuni de instalare sunt disponibile opțional.
Design estetic, complet integrat pentru admisia aerului, cu element de ceramică din sticlă, rezistent la căldură, pentru deplasarea liberă și amplasarea veselor.
Sistem de ventilație cu 17 trepte de putere controlate electronic și 2 trepte Boost/Intensiv (cu revenire automată) prin Panou DirectSelect Premium touch control . Sistem de ventilație inteligent, complet automat, bazat pe senzori:
  - Pornirea automată a sistemului de ventilație atunci când este utilizată o zonă de gătit.
  - Senzor PerfectAir : pentru conform maxim, se ajustează automat puterea de funcționare, prin intermediul senzorilor și al plitei, pe baza unui algoritm avansat.
  - Sunt posibile 3 trepte de ajustare pentru confort optim (nivel de zgomot redus, treaptă medie sau treaptă intensiv).
  - Oprirea automată întârziată după gătire pentru a elimina mirosurile neplăcute (în nivelul de ventilare cu zgomot foarte scăzut: 12 min în mod evacuare, 30 min în mod recirculare, poate fi închisă manual).
  - Control manual posibil cu ajutorul Panou DirectSelect Premium touch control.
Hotă de înaltă performanță, cu zgomot redus și tehnologie BLDC, eficientă din punct de vedere energetic. Rată de extracție ridicată la un nivel de zgomot foarte scăzut, cu frecvențe de zgomot plăcute datorită interiorului optimizat psihoacustic și aerodinamic, cu suflantă închisă, ce nu este vizibilă. Rezistentă la presiune înaltă, chiar și cu tubulaturi mai lungi și mai complexe.
  - Îndepărtare comodă a unității cu ajutorul mânerului din ceramică.
  - Filtre pentru grăsime de dimensiuni mari, integrate, din oțel inoxidabil, cu 12 straturi de filtrare și un strat superior negru pentru aspect estetic. Eficiență filtrare grăsime de 94 %.
  - Toate componentele unității sunt ușor de curățat, lavabile în mașina de spălat vase și rezistente la temperaturi înalte.
  - (Ȋn partea superioară) Unitate colectoare pentru lichid cu o capacitate de 200ml pentru scurgeri accidentale sau condens acumulat în timpul preparării alimentelor.
  - Sistem de drenaj puternic pentru deversări care depășesc 200ml de lichid.
  - Colector de siguranță pentru lichid, capacitate de 700 ml, pentru situații accidentale mai severe. Se curăță în mașina de spălat vase. Ușor accesibil și detașabil din partea inferioară.
  - Capacitatea totală de colectare de 900ml (200ml + 700ml).
  - Sistem de ventilare etanș.
  - Capacitate de evacuare în modul cu tubulatură (conform EN 61591): min. treaptă normală 154 m3/h , max. treaptă normală 500 m3/h, max. treaptă Intensive 622 m3/h .
  - Capacitatea de evacuare în modul recirculare (according to EN 61591): min. treaptă normală 132 m3/h , max. treaptă normală 499 m3/h , max. treaptă Boost-/Intensive 595 m3/h.
  - Nivel de zgomot în mod evacuare cu tubulatură conform EN 60704-3: min. treapta normală 42 dB re 1 pW, max. treapta normală 69 dB re 1 pW, max. treapta Boost-/Intensiv 74 dB re 1 pW.
  - Nivel de zgomot în modul recirculare conform EN 60704-3.: min. treapta normală 41 dB re 1 pW, max. treapta normală 68 dB re 1 pW, max. treapta Boost-/Intensiv 72 dB re 1 pW.
  - Eficiența filtrului de grăsime conform EN 61591: 94 %.
Date referitoare la consum și la eficiența energetică conform cu normativul EU Nr. 65/2014:
  - Clasa de eficiență energetică: B (la o gamă de clase de eficiență energetică de la A +++ la D).
  - Clasă de eficiență la ventilare: A .
  - Consumul mediu de energie: 57 .
  - Clasa de eficiență pentru filtrarea grăsimilor: B .
Nivel de zgomot min./max. la treaptă normală de putere (instalare în regim de evacuare): 42 dB & 69 dB .
Pentru instalare în regim recirculare: 2 x 2 seturi de filtre împotriva mirosurilor Clean Air, de înaltă performanță, încorporate direct.
  - Performanță optimă de reducere a mirosului pentru preparate complexe (ex. pește).
  - Suprafață filtrantă de dimensiune mare, cu capacitate înaltă de reducere a mirosurilor neplăcute.
  - Funcționalitate anti polen: filtrul reține o cantitate foarte mare de particule de polen şi dezactivează alergenii care sunt reținuți în filtru.
  - Durata de viață de 360 de ore de gătit (neregenerabil).
  - Filtre acustice optimizate pentru nivel de zgomot redus.
  - Ușor de accesat și ușor de îndepărtat din partea superioară.
  - Indicator de saturare pentru filtrul împotriva mirosurilor Clean Air, prin intermediul panoului de comandă și al aplicației Home Connect.
Pentru instalare în mod evacuare: lăcaș 2 x 2 pentru integrare 4 filtre acustice optimizate pentru un nivel de zgomot redus (filtrele nu sunt incluse).

RECOMANDĂRI PENTRU INSTALARE
Posibilitate de instalare în regim de evacuare sau de recirculare a aerului, cu 4 opțiuni de instalare (evacuare cu tubulatură conectată, recirculare fără conectare tubulatură, cu tubulatură parțial sau complet conectată). Accesoriile pentru instalare în regim recirculare fără conectare tubulatură sunt incluse in pachetul de livrare - 4 filtre Clean Air Plus împotriva mirosurilor şi un element telescopic glisant. Accesoriile incluse permit instalarea rapidă şi facilă şi sunt compatibile cu orice tip de blat cu adancimea ≥60cm. Pentru alte opțiuni de instalare, este necesar unul din kiturile de accesorii recomandate:
  - HEZ9VDKR1 pentru instalare în regim recirculare cu tubulatură parțial conectată în blat cu adancimea ≥60cm și înălțimea max. de 960 mm.
  - HEZ9VDKR0 pentru instalare în regim recirculare cu tubulatură parțial conectată în blat cu adancimea ≥70cm și înălțimea max. 960 mm.
  - HEZ9VDKE1, starter kit pentru instalare în regim de evacuare în blat cu adancimea ≥60cm.
  Pentru a instala modulul de ventilație în regim evacuare sau pentru a personaliza instalarea în regim recirculare la nevoile spațiului, sunt disponibile o serie de accesorii suplimentare (accesorii opționale).
Sugestii de planificare:
  - Instalarea este posibilă atât în configurații tip insulă , cât și lângă perete.
  - Produsul și accesoriile sale sunt conforme cu Testul Needle Flame (conform IEC 60695-5-11) și clasa de materiale de construcție B1/B2 (DIN 4102-1).
  - Adâncimea maximă de imersiune este 227 mm sub blat.
  - Aparatul electrocasnic trebuie să fie ușor accesibil din partea inferioară (ex. pentru a putea accesa colectorul de lichid din partea inferioară).
  - Nu este necesară o podea falsă sub plita cu sistem de ventilare integrat. Sertarele și/sau rafturile din dulap trebuie să fie detașabile. Panoul din spatele dulapului poate fi păstrat, însă o decupare este necesară pentru duza de aer (pozitionarea și dimensiunea se regăsesc în instrucțiunile de instalare).
  - Instalarea în regim recirculare fără tubulatură necesită o deschidere verticală de minimum 25mm în panoul din spate al mobilei. Pentru o performanță ideală se sugerează 50mm.
  - Grosimea minimă a blatului de lucru este de 16 mm pentru aparatele montate pe blat și pentru cele instalate la nivelul blatului (filo-top) cu sistem de instalare standard. Instalarea în blaturi de lucru mai subțiri este posibilă, dar cu accesorii suplimentare: 626792.
  - Greutatea totală a aparatului este de 26 kg - în special în cazul blaturilor de lucru foarte subțiri, capacitatea portantă și stabilitatea trebuie să fie asigurate folosind substructuri adecvate. Greutatea generală a aparatului și specificațiile de integritate structurală ale producătorului blatului de lucru trebuie să fie luate în considerare.
  - Pentru instalarea în regim recirculare cu tubulatură parțială sau fără tubulatură, trebuie să se respecte o deschidere de retur de ≥400cm² în zona plintei. Deschiderea poate fi realizată prin intermediul grilelor de evacuare, grilelor cu lamele sau a plintelor decupate subtil, în funcție de tipul mobilierului de bucătărie.
  - Duza de evacuare din partea din spate a aparatului poate fi accesată direct cu un element de canal plat, tip "tată" (DN 150).
  - Suflanta rezistentă la scăderi de presiune permite tubulaturi mai lungi și mai complexe de până la 8m cu trei arcuri de 90 °, păstrând totodată performanța necesară.
  - La instalarea hotei în mod evacuare cu tubulatură, linia de alimentare a aparatului are nevoie de un întrerupător de siguranță adecvat. Acest lucru nu este necesar pentru configurațiile în mod recirculare.
  - În modul evacuare cu tubulatură trebuie instalată o clapetă unidirecțională cu o presiune maximă de deschidere de 65Pa.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.