produse

Cuptor încorporabil multifuncțional BOSCH Seria 6 HBA5560S0, 60x60cm, 3400W, Volum 71l, 50~275°C, Clasa A, Afișaj LCD, CoolDoor, Ușă rabatabilă, EcoClean Direct, AutoPilot 10, Inox

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 3.307,99 Lei
Diferență: 858,00 Lei
2.449,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: HBA5560S0
EAN: 4242005056583
Date brute
G: 36,30kg
L: 69,00cm
l: 67,50cm
Î:66,00cm

Descriere

Cuptor incorporabil Bosch HBA5560S0, Multifunctional, 71 l, Control electronic, EcoClean, CoolDoor, Clasa A, Inox

Functia EcoClean

Curățarea cuptorului nu a fost niciodată mai ușoară


Cu EcoClean Direct elimini efortul de a curăța cuptorul. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe pereții cuptorului descompune delicat stropii de grăsime, în timp ce prăjești sau coci. La final, trebuie doar să ștergi cu o lavetă pereții și ușa de sticlă. Pentru o curățare optimă, este necesar să activezi din când în când ciclul de regenerare. Acest strat durabil te ajută să economisești timp și energie!

Curățare ușoară


Cuptorul tău este ușor murdar și dorești să îl cureți rapid? Trebuie doar să plasezi aproximativ 400 ml de apă și o picătură de lichid de spălat în tava partea inferioară a cuptorului și apoi setează modul, temperatura și durata corespunzătoare de încălzire. Sistemul de curățare ecologic înmoaie reziduurile, astfel încât să îl poți șterge, pentru o curățare simplă și rapidă a cuptorului.
Curatare usoara
SuperCooling

Manevrarea mai ușoară a tăvilor de copt


Activand functia de racire rapida SuperCooling inainte de a merge la cumparaturi, pentru scaderea temperaturii din frigider pe termen scurt astfel incat alimentele proaspat cumparate sa fie pastrate la temperatura adecvata. Pentru a preveni consumul de energie inutil, functia se schimba inapoi automat dupa aproximativ 6 ore.

Acum poți să coci uniform folosind până la trei niveluri


Acum poți coace tot felul de bunătăți fără să le amesteci aromele. Poți pregăti prăjituri pe trei niveluri simultan. Dar poți găti și trei feluri diferite de mâncare în același timp: o lasagna pentru seară, o friptură pentru mâine și brioșe pentru desert. Ventilatorul 3D Hotair distribuie căldura rapid și uniform la toate nivelurile, fără transfer de arome.
Ventilator 3D Hotair
  • 23_bosch.png
     

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.