produse

Espressor manual DeLonghi Specialista Prestigio EC 9355.BM, 1450W, 19 bari, 2l, Tehnologie SensorGrinding, Preinfuzie Dinamică, Controlul Temperaturii, System My Latte Art, Funcție My Meniu, Culoare: negru

București: Doar 3 rămase
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 13 Iun. - Miercuri 14 Iun.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 4.229,99 Lei
Diferență: 730,00 Lei
3.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EC 9355.BM
EAN: 8004399019959

Descriere

●Perfecțiune în prepararea cafelei, stil italian.
●Tehnologia de ultimă generație pentru prepararea cafelei este încorporată într-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale și ilustrează perfect măiestria unui barista.
●Modul în care boabele sunt râșnite, preinfuzia dinamică, stabilitatea termică precisă pentru preparare și cele 3 setări de temperatură pentru procesul de infuzare, surprind și eliberează întreagă aromă a boabelor de cafea preferate, pentru că rezultatul din ceașcă să fie unul perfect, de fiecare dată.
●La Specialistă Prestigio oferă 3 rețete presetate și pregătite automat: Espresso, Coffee și Americano.
●Pentru a obține cantitatea de băutură recomandată pentru rețeta americano, duza independentă de apă este proiectată să adauge apă caldă, direct în ceașcă, peste cele 2 espresso.
●Funcția My Menu permite personalizarea și salvarea cantității pentru fiecare rețeta, conform preferințelor.Caracteristici esențiale:

-Sensor Grinding Technology.
Măcinarea precisă este esențială pentru prepararea băuturilor pe bază de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat în ceașcă.
Tehnologia cu sensor și cele 8 setări ale râșnitei controlează perfect râșnirea boabelor de cafea pentru a elibera toată aroma acestora și a obține cea mai bună extracție posibilă, în raport cu sortimentul de cafea ales.
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 filtre pentru cantități diferite de pudră de cafea.
Filtrul pentru 1 ceașca permite o cantitate de până la 12g de pudră de cafea și este potrivit pentru un singur espresso sau o singură cafea.
Filtrul pentru 2 cești permite o cantitate de până la 20g de pudră de cafea și este potrivit pentru două cești de cafea, o cafea dublă și cu aromă puternică pentru o ceașcă mai mare sau pentru utilizarea unor boabe de cafea cu o prăjire ușoară.
Setați doza potrivită de cafea rotind selectorul de dozare în etape începând de la cantitatea minimă până când ați atins semnul indicat în interiorul filtrului.
Ambele filtre au un singur perete, exact că cele folosite de un barista profesionist în cafenele, dacă sunteți pasionat de cafea, acestea sunt opțiunea preferată, deoarece permit un control mai mare al extracției iar rezultatul este o băutură cu corp plin și care surprinde toate aromele boabelor de cafea.
Capacitatea recipientului pentru boabele de cafea este de 250g iar a rezervorului pentru apă de 2l.

-Smart Tamping Station.
Presarea corectă a dozei de cafea este esențială pentru o extracție optimă a cafelei, sistemul “Smart Tamping” asigură efectuarea acestui procedeu uniform și ușor; trebuie doar să apăsați maneta și espressorul va aplica presiunea corectă asupra pudrei de cafea, presiunea maximă este de 15-20 kg, în funcție de filtrul utilizat.

-Active Temperature Control.
Extracția perfectă a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabilă, Tehnologia “Active Temperature Control” menține temperatura apei pe parcursul întregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extracție optimă și un rezultat ideal în ceașcă.
Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicată pentru a extrage cele mai bune arome.
Cele 3 temperaturi oferite de La Specialista Prestigio permit alegerea temperaturii ideale a apei utilizate în procesul de infuzare, în funcție de boabele de cafea alese.
Temperatura selectată rămâne stabilă în timpul procesului de preparare pentru o extracție optimă a cafelei.
Cele 3 setări de temperatură corespund intervalelor 92° / 94° / 96°C.
Acestea sunt temperaturile apei din interiorul thermoblock-ului și sunt diferite de temperatura băuturii din ceașcă sau de temperatura măsurată atunci când băutura curge din portfiltru.

-Dual Heating System.
La Specialista Prestigio este echipat cu 2 sisteme de încălzire, thermoblock-ul de înalta performanță dedicat preparării cafelei încălzește în mod constant apă pentru cafea. Sistemul de încălzire dedicat aburului asigura temperatura ideală pentru prepararea optimă a laptelui spumat.-Dynamic Preinfusion.
Preinfuzia este dinamică deoarece durata acestui procedeu este adaptată la densitatea dozei de cafea, pentru a se asigura că întreagă suprafață este umedă și uniformă, acest lucru contribuie la realizarea unei extracții perfecte, de fiecare dată.

-My LatteArt.
Pentru o experiență barista completă, puteți spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi My LatteArt, cu ajutorul acestui sistem este foarte ușor de obținut o spumă catifelată și densă pentru băuturile pe baza de lapte sau o spumă fină și consistentă potrivită pentru latte art.
Pentru a pregăti un cappuccino perfect, este fundamentală spumarea laptelui în cel mai bun mod, care poate să nu fie o sarcina ușoară.
Textura și temperatura sunt cele două elemente care, atunci când sunt combinate, joacă un rol esențial în obținerea rezultatului dorit.
Distribuitorul de abur este realizat dintr-un tub intern din plastic acoperit de un tub exterior metalic.
Acesta este conectat printr-o supapă la sistemul de încălzire: aburul este activat deschizând supapa internă printr-un buton dedicat, datorită tubului interior din plastic, distribuitorul de abur este rece la atingere, ceea ce înseamnă că nu există riscul că exteriorul metalic să atingă temperaturi ridicate.

-Sistem dedicat de încălzire pentru lapte.
Crearea texturii perfecte a laptelui va deveni un ritual al fiecărei dimineți, performanțele de spumare sunt posibile datorită sistemului de încălzire dedicat laptelui, ce garantează că espressorul este întotdeauna pregătit să înceapă spumarea laptelui, la temperatura potrivită.

-Înălțimea ceștilor și a paharelor.
La Specialista Prestigio permite prepararea băuturilor preferate în pahare și cești cu o înălțime de până la 12cm, există, de asemenea, un suport pliabil pentru cești și pahare mici, potrivite pentru espresso, de până la 8cm înălțime. Acest lucru permite că livrarea cafelei să fie mai aproape de ceașcă iar crema băuturilor pe baza de cafea să fie consistentă.Specificații:

Putere: 1450 W
Presiune pompă: 19 bar
Capacitate rezervor apă: 2 l
Capacitate compartiment cafea: 250 g
Capacitate rezervor lapte: 300 ml
Tip espressor: Manual
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare:
Cafea măcinată,
Cafea boabe
 
Tip băuturi preparate:
Cafea,
Espresso,
Americano
 
Număr produse preparate: 3
Sistem spumare lapte: Manual
Număr duze cafea: 2
Înălțime maximă ceașcă: 12 cm
Trepte de măcinare râșniță: 8
Trepte temperatură: 3
Material carcasă: 
Inox,
Plastic
 
Functii:
Sistem Anti-picurare,
Termostat,Indicator luminos,
Tavă de scurgere detașabilă,
Setare temperatură,
Setare cantitate cafea,
Setare grad măcinare,
Râșniță,
Suport ceașcă reglabil,
Setare grad tărie cafea.
 
Accesorii incluse:
1 x Perie de curățare,
2 x Filtru,
1 x Cană pentru lapte,
1 x Portfiltru.
1x Soluție decalcifiere.
 
Culoare: Negru / Argintiu

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.