produse

Fierbător de apă Bosch TWK70B03, 1.7 l, negru, 2400 W, sticlă

COD: TWK70B03
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
309,99 Lei -26%
mai ieftin cu 80,00 Lei
229,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Mai puțin calcar pentru mai mult gust și mai multă savoare. Calcarul poate să afecteze gustul ceaiului tău. Datorită filtrului detașabil ai certitudinea că în apă nu ajunge calcar. Deoarece filtrul este ușor de scos și de curățat, acest lucru asigură o durată îndelungată de funcționare a fierbătorului.

Întoarce cana în orice direcție datorită rotirii de 360°. Cuplarea nu a mai fost niciodată atât de ușoară. Fierbătorul va încălzi apa indiferent de locul în care-l așezi pe suport. Suportul cu posibilitate de amplasare a cănii la 360° îți asigură o flexibilitate mai mare și o manevrare mai confortabilă a mânerului. Poți lua cana oriunde ai nevoie.

Scală gradată pentru apă, ușor de citit pe ambele laturi - atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci. Bucură-te de confortul cu care vei umple cana cu cantitatea de apă de care ai nevoie. Scala gradată și ușor de citit pentru apă este vizibilă pe ambele laturi ale ceainicului fiind ideală atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci.

Pentru mai mult economie de spațiu. Uneori cablurile pot ocupa destul de mult spațiu. Datorită suportului de înfășurare a cablului, acesta poate fi ajustat la lungimea dorită cand este utilizat.

Încălzire rapidă datorită puterii de 2.400 W. Savurează-ți ceaiul exact atunci când dorești. Fierbătorul puternic de 2.400 W încălzește rapid și ușor apa. Acum ai mai mult timp pentru a-ți savura ceaiul.

Capacul se deschide la atingerea unui buton. Umplerea fierbătorului cu apă trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Capacul acestui fierbător poate fi deschis prin atingerea unui buton. 

Igienic și ușor de curățat. Vrei să cureți fierbătorul? Elementul de încălzire este acoperit ceea ce îți asigură o curățare mult mai ușoară a aparatului.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)