produse

Blender de mare viteză TEFAL UltraBlend Boost BL985A31, 1300W, 45000rpm, Vas sticlă (cald 1.4l), Vas Tritan (rece 1.75l), Tehnologie Trip'Ax, 6 lame non-detașabile, 10 programe, Funcție vacuum NutriKeep, Funcție măcinare

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 25 Apr. - Vineri 26 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 2.310,99 Lei
Diferență: 1.111,00 Lei
1.199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BL985A31
EAN: 3016661152887
Lansat în: Q4 2019
Date brute
G: 11,50kg
L: 63,00cm
l: 31,00cm
Î:40,00cm

Produse resigilate

Blender de mare viteză TEFAL UltraBlend Boost BL985A31, 1300W, 45000rpm, Vas sticlă (cald 1.4l), Vas Tritan (rece 1.75l), Tehnologie Trip'Ax, 6 lame non-detașabile, 10 programe, Funcție vacuum NutriKeep, Funcție măcinare

OPEN BOX

NOU 1.199,99 Lei
1.099,99 Lei
Diferență: 100,00 Lei

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

¹10 funcții de gătire: supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, măcinare nuci, sorbet;
²Tehnologia NutriKeep™ elimină aerul pentru a minimiza oxidarea;
³Recipient din sticlă termo-rezistentă pentru preparate calde;
⁴Recipient din Tritan pentru preparate reci.

BL985A31_dreapta.jpg



Rezultate perfecte și o alimentație sănătoasă

Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă o varietate de preparate calde și reci datorită celor 2 recipiente dedicate: un recipient cu sticlă termo rezistentă și un recipient ultra rezistent Tritan pentru a schimba cu ușurință între preparate calde și reci. Blenderul beneficiază de tehnologia Tripl'Ax® Pro, cu 6 lame din inox și un motor puternic de 1300 W ce garantează rezultate perfecte, toate acestea contribuie la eliberarea nutrienților din fiecare ingredient.

De asemenea, UltraBlend Boost dispune de tehnologia Nutrikeep™ ce presupune o eliberare completă a aerului din interiorul recipientului de mixare, aerul fiind principalul factor ce cauzează oxidarea alimentelor.

Blenderul oferă 10 funcții de gătire (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție pentru măcinarea nucilor, sorbet) și un display digital intuitiv, ușor de utilizat, pentru ca tu să te poți bucura de o gamă variată de preparate sănătoase.




BL985A31_stanga.jpg





Blenderul de mare viteză Tefal UltraBlend Boost: Eliberează mai mult gust, cu preparate calde sau reci!

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost. Acesta oferă posibilitatea de a prepara o gamă variată de rețete datorită celor două recipiente: unul din sticlă termo-rezistentă pentru preparate calde și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci.

Motorul de mare viteză de 1300 W face ca lamele să se învârtă cu o viteză de până la 400 km/h și garantează o eliberare perfectă a nutrienților din fructe și legume pentru preparate de până la 15 ori mai fine și mai savuroase. Pulvezirarea fructelor și a legumelor eliberează un număr mare de nutrienți pentru a putea fi absorbite cu ușurință de către organism. Bucură-te de băuturile tale preferate pentru un nivel optim de energie și nutrienți!

 



Caracteristici esențiale:

BL985A31_icon_1.png
-Capac pentru vacuum.
Acesta elimină aerul din recipientul de mixare pentru a preveni oxidarea preparatelor tale în timpul procesului de mixare. *comparativ cu un blender obișnuit

BL985A31_icon_2.png
-Capac securizat.
Blenderul nu va putea funcționa decât atunci când capacul este bine închis, oferind astefel un plus de siguranță.

BL985A31_icon_3.png
-Funcție inteligentă pentru detectarea recipientului de mixare.
Această funcție oferă posibilitatea ca display-ul să se adapteze în funcție de recipientul selectat: ecran albastru pentru preparate reci; ecran portocaliu pentru preparate calde!

BL985A31_icon_4.png
-10 funcții automate de gătire.
Blenderul BlendForce oferă 10 programe automate de gătire pentru a prepara rețetele tale preferate (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție de mâcinare a nucilor, sorbet) și o funcție manuală pentru a prepara o gamă variată de rețete.

BL985A31_icon_5.png
-Tehnologia NutriKeep™.
Tehnologia NutriKeep elimină aerul din recipientul de mixare pentru a minimiza oxidarea pentru ca tu să te poți bucura de preparatele tale favorite.

BL985A31_icon_6.png
-Smoothie-uri proaspete pline de antioxidanți.

BL985A31_icon_7.png
-Rezultate mai omogene*

BL985A31_icon_8.png
-Culori mai vii, rezultate mai puțin oxidate*

BL985A31_icon_9.png
-Recipient din sticlă.
Acesta este ideal pentru prepararea rețetelor calde.

BL985A31_icon_10.png
-Recipient din sticlă termorezistent.
Această funcție oferă posibilitatea ca display-ul să se adapteze în funcție de recipientul selectat: ecran albastru pentru preparate reci; ecran portocaliu pentru preparate calde!

BL985A31_icon_11.png
-Accesoriu pentru împins.
Acesta este perfect pentru a introduce și amesteca ingredientele în recipientul de mixare pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată!

BL985A31_icon_12.png
-Tehnologia Tripl’Ax Pro.
Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă performanțe de top datorită motorului de 1300 W și a tehnologie Tripl'Ax ce oferă rezultate de până la 50 de ori mai fine*. *comparativ cu un blender obișnuit.

BL985A31_icon_13.png
-Recipient din tritan ultra rezistent.
Acesta este perfect pentru a prepara rețetele reci inclusiv pentru a zdrobi gheața.

Specificații:

Tip produs:
Blender de mare viteză
Gamă:
UltraBlend Boost 
Putere:
1300 W
Număr de lame:
6
Lame detașabile:
Nu
Capacitatea utilă a recipientului:     
1.4 L
Materialul recipientului:
Sticlă
Funcție de mărunțire a gheții:
Da
Cană dozatoare:
Nu
Tehnologie lame
Trip'Ax
Accesorii suplimentare incluse:
Recipient din Tritan
Rețete incluse:
Nu
Culoare:
Argintiu
Garanție:
24 luni
Dimensiuni (L x A x I):
24 x 18 x 32.5 cm
Greutate (KG):
8.5
Taxa Verde:
Prețul produsului include costul de 9 lei aferent colectării, tratării și eliminării DEEE.

Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Mureș-Botosanche Mădălina

01 Mar 2022

Recomand!

Achizitie verificata

Construcția și materialele acestui blender sunt de înaltă calitate. Foarte multe programe reci și calde, funcție de vidare, toate sunt minunate și funcționează impecabil!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.