produse

Resigilat Blender de mare viteză TEFAL UltraBlend Boost BL985A31, 1300W, 45000rpm, Vas sticlă (cald 1.4l), Vas Tritan (rece 1.75l), Tehnologie Trip'Ax, 6 lame non-detașabile, 10 programe, Funcție vacuum NutriKeep, Funcție măcinare (ID 8542)

20% EXTRA REDUCERE
București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 13 Mai - Marți 14 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
PRP: 1.099,99 Lei
Diferență: 300,00 Lei
1.099,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Resigilat
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BL985A31
EAN: 3016661152887
Lansat în: Q4 2019
Date brute
G: 11,50kg
L: 63,00cm
l: 31,00cm
Î:40,00cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Descriere

OPEN BOX
 

¹10 funcții de gătire: supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, măcinare nuci, sorbet;
²Tehnologia NutriKeep™ elimină aerul pentru a minimiza oxidarea;
³Recipient din sticlă termo-rezistentă pentru preparate calde;
⁴Recipient din Tritan pentru preparate reci.

BL985A31_dreapta.jpg



Rezultate perfecte și o alimentație sănătoasă

Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă o varietate de preparate calde și reci datorită celor 2 recipiente dedicate: un recipient cu sticlă termo rezistentă și un recipient ultra rezistent Tritan pentru a schimba cu ușurință între preparate calde și reci. Blenderul beneficiază de tehnologia Tripl'Ax® Pro, cu 6 lame din inox și un motor puternic de 1300 W ce garantează rezultate perfecte, toate acestea contribuie la eliberarea nutrienților din fiecare ingredient.

De asemenea, UltraBlend Boost dispune de tehnologia Nutrikeep™ ce presupune o eliberare completă a aerului din interiorul recipientului de mixare, aerul fiind principalul factor ce cauzează oxidarea alimentelor.

Blenderul oferă 10 funcții de gătire (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție pentru măcinarea nucilor, sorbet) și un display digital intuitiv, ușor de utilizat, pentru ca tu să te poți bucura de o gamă variată de preparate sănătoase.




BL985A31_stanga.jpg





Blenderul de mare viteză Tefal UltraBlend Boost: Eliberează mai mult gust, cu preparate calde sau reci!

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost. Acesta oferă posibilitatea de a prepara o gamă variată de rețete datorită celor două recipiente: unul din sticlă termo-rezistentă pentru preparate calde și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci.

Motorul de mare viteză de 1300 W face ca lamele să se învârtă cu o viteză de până la 400 km/h și garantează o eliberare perfectă a nutrienților din fructe și legume pentru preparate de până la 15 ori mai fine și mai savuroase. Pulvezirarea fructelor și a legumelor eliberează un număr mare de nutrienți pentru a putea fi absorbite cu ușurință de către organism. Bucură-te de băuturile tale preferate pentru un nivel optim de energie și nutrienți!

 



Caracteristici esențiale:

BL985A31_icon_1.png
-Capac pentru vacuum.
Acesta elimină aerul din recipientul de mixare pentru a preveni oxidarea preparatelor tale în timpul procesului de mixare. *comparativ cu un blender obișnuit

BL985A31_icon_2.png
-Capac securizat.
Blenderul nu va putea funcționa decât atunci când capacul este bine închis, oferind astefel un plus de siguranță.

BL985A31_icon_3.png
-Funcție inteligentă pentru detectarea recipientului de mixare.
Această funcție oferă posibilitatea ca display-ul să se adapteze în funcție de recipientul selectat: ecran albastru pentru preparate reci; ecran portocaliu pentru preparate calde!

BL985A31_icon_4.png
-10 funcții automate de gătire.
Blenderul BlendForce oferă 10 programe automate de gătire pentru a prepara rețetele tale preferate (supă, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, funcție de zdrobire a gheții, smoothie, milkshake, funcție de mâcinare a nucilor, sorbet) și o funcție manuală pentru a prepara o gamă variată de rețete.

BL985A31_icon_5.png
-Tehnologia NutriKeep™.
Tehnologia NutriKeep elimină aerul din recipientul de mixare pentru a minimiza oxidarea pentru ca tu să te poți bucura de preparatele tale favorite.

BL985A31_icon_6.png
-Smoothie-uri proaspete pline de antioxidanți.

BL985A31_icon_7.png
-Rezultate mai omogene*

BL985A31_icon_8.png
-Culori mai vii, rezultate mai puțin oxidate*

BL985A31_icon_9.png
-Recipient din sticlă.
Acesta este ideal pentru prepararea rețetelor calde.

BL985A31_icon_10.png
-Recipient din sticlă termorezistent.
Această funcție oferă posibilitatea ca display-ul să se adapteze în funcție de recipientul selectat: ecran albastru pentru preparate reci; ecran portocaliu pentru preparate calde!

BL985A31_icon_11.png
-Accesoriu pentru împins.
Acesta este perfect pentru a introduce și amesteca ingredientele în recipientul de mixare pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată!

BL985A31_icon_12.png
-Tehnologia Tripl’Ax Pro.
Blenderul de mare viteză UltraBlend Boost oferă performanțe de top datorită motorului de 1300 W și a tehnologie Tripl'Ax ce oferă rezultate de până la 50 de ori mai fine*. *comparativ cu un blender obișnuit.

BL985A31_icon_13.png
-Recipient din tritan ultra rezistent.
Acesta este perfect pentru a prepara rețetele reci inclusiv pentru a zdrobi gheața.

Specificații:

Tip produs:
Blender de mare viteză
Gamă:
UltraBlend Boost 
Putere:
1300 W
Număr de lame:
6
Lame detașabile:
Nu
Capacitatea utilă a recipientului:     
1.4 L
Materialul recipientului:
Sticlă
Funcție de mărunțire a gheții:
Da
Cană dozatoare:
Nu
Tehnologie lame
Trip'Ax
Accesorii suplimentare incluse:
Recipient din Tritan
Rețete incluse:
Nu
Culoare:
Argintiu
Garanție:
24 luni
Dimensiuni (L x A x I):
24 x 18 x 32.5 cm
Greutate (KG):
8.5
Taxa Verde:
Prețul produsului include costul de 9 lei aferent colectării, tratării și eliminării DEEE.

Istoria brandului Tefal : A început în 1954, când brandul a fost fondat în Franța de Marc Grégoire, după ce a făcut prima tigaie antiaderentă pentru soția sa acasă. A aplicat treptat suprafața pe alte ustensile de bucătărie și s-a născut o revoluție în gătit. De-a lungul istoriei sale îndelungate, marca a venit cu un număr imens de inovații revoluționare, inclusiv un fier de călcat fără fir. În prezent, gama largă a mărcii Tefal include nu numai aproape toate ajutoarele de bucătărie concepute, ci și, de exemplu, fiarele de călcat sau cântarele. Din 1968, marca Tefal aparține puternicului grup internațional SEB.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.