Garanție 5 ani pentru roboți de bucătărie Bosch - gamele MUM5 și MUM9

Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia. Funcţia EasyArmLift: utilizare uşoară şi comodă. Ușor de curățat: accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

749,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia. Funcţia EasyArmLift - utilizare uşoară şi comodă. Ușor de curățat: accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

1.019,99 Lei -26%
mai ieftin cu 270,00 Lei
749,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

MUM5 - robot de bucătărie multifuncțional, puternic, și ușor de utilizat pentru o gamă variată de preparate. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 4 trepte de viteză - amestecarea rapidă a ingredientelor datorită celor 4 trepte de viteză și a funcției Pulse. Funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia. Funcţia EasyArmLift: utilizare uşoară şi comodă. Ușor de curățat: - accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

1.269,99 Lei -17%
mai ieftin cu 220,00 Lei
1.049,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bosch. Culoare Silver. Bol de 3.9 l din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor (până la 2 kg de amestesc pentru prăjituri și până la 1.5 kg de aluat). 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia. Funcţia EasyArmLift - utilizare uşoară şi comodă. Ușor de curățat: accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

1.974,99 Lei -30%
mai ieftin cu 595,00 Lei
1.379,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Robot de bucătărie multifuncțional, ideal pentru pregătirea unei game variate de preparate - acum mult mai ușor datorită cântarului integrat și a cronometrului. 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Ușor de curățat - accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Piciorușe din cauciuc pentru mai multă stabilitate. Geantă pentru accesorii - accesoriile pot fi depozitate în bol. Indicator LED pentru modurile de operare şi semnalizare erori.

2.099,99 Lei -26%
mai ieftin cu 550,00 Lei
1.549,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Robot de bucătărie multifuncțional, ideal pentru pregătirea unei game variate de preparate - acum mult mai ușor datorită cântarului integrat și a cronometrului. 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. Ușor de curățat: accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Piciorușe din cauciuc pentru mai multă stabilitate. Geantă pentru accesorii - accesoriile pot fi depozitate în bol. Indicator LED pentru modurile de operare şi semnalizare erori.

2.449,99 Lei -24%
mai ieftin cu 600,00 Lei
1.849,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Noul robot de bucătărie OptiMUM, cu design elegant, asigură rezultate perfecte de fiecare dată datorită cântarului integrat, al funcțiilor automate SensorControl Plus și a puterii sale de 1500 W. Bol mare, din oțel inoxidabil șlefuit, cu capacitate de 5,5 litri pentru a prepara cantități mari de aluat într-o singură etapă (de ex., 3,5 kg de amestec pentru prăjituri). Cântar integrat. Toate ingredientele pot fi cântărite direct în bol. Carcasă integral metalică, elegantă și durabilă, din material de înaltă calitate. 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse. EasyArmLift - mișcare ușoară și fără efort a brațului de mixare.

3.599,99 Lei -28%
mai ieftin cu 1.000,00 Lei
2.599,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.