Resigilat Uscător de păr Philips HP8232/00 [Gama DryCare Advanced] (ID 1992)

COD: HP8232/00
Stoc magazin

Produs nou, neutilizat și nedesigilat, cu ambalajul original ușor deteriorat fără ca produsul să fie afectat; Garanție produs 2 ani; Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie; Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
130,90 Lei -12%
mai ieftin cu 16,00 Lei
114,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Informații produs:
  - Produs nou, neutilizat și nedesigilat, cu ambalajul original ușor deteriorat fără ca produsul să fie afectat;
  - Garanție produs 2 ani;
  - Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie;
  - Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Setare de temperatură ThermoProtect. Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

Profesional 2200 W pentru volum perfect. Acest uscător de păr de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet. Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Oferă părului tău îngrijire instantanee cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obţine un păr mătăsos şi drept, care străluceşte frumos.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. O funcţie profesională absolut necesară pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii.

Coafare perfectă cu capul de coafare îngust. Rezultate de coafare perfecte şi un aspect strălucitor şi lucios, cu un cap de coafare îngust, pentru coafare precisă.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. Cârligul cauciucat este situat pe baza mânerului şi asigură o altă opţiune de depozitare, convenabilă mai ales pentru utilizarea acasă sau la un hotel.

Adaugă volum, maximizează grosimea, buclele şi elasticitatea. Difuzorul pentru volum are un design unic asimetric care este conturat pe cap, fiind astfel mai uşor şi mai intuitiv de utilizat. Difuzorul distribuie de asemenea fluxul de aer pe păr, uscând părul într-un mod mai sănătos, amplificând volumul şi reducând cârlionţii. Pentru rezultate excelente, ţine-l aproape de calotă şi de zona rădăcinilor şi permite pinilor cu textură delicată să încurajeze volumul, să adauge bucle şi să modeleze cârlionţi.

Filtrul pentru debit de aer detaşabil face curăţarea uşoară şi rapidă. Filtrul pentru debit de aer detaşabil al uscătorului tău de păr este uşor de întreţinut. Demontează-l pur şi simplu pentru a-l curăţa. Făcând asta în mod regulat, vei preveni acumularea de praf şi păr, care poate afecta performanţa de uscare.

Coafare perfectă cu capul de coafare îngust. Rezultate de coafare perfecte şi un aspect strălucitor şi lucios, cu un cap de coafare îngust, pentru coafare precisă.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului