produse

Resigilat Storcător prin presare la rece cu axe melcate canelate Angel Juicer 5500 (ID 8579)

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Marți 4 Apr. - Miercuri 5 Apr.

Fabricat in*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
PRP: 6.500,00 Lei
Diferență: 1.420,99 Lei
5.079,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 3 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: PROFIMATIC
Tip: Free Pickup & Return
COD: Angel Juicer 5500
EAN: 8809310840014
Date brute
G: 12,20kg

Descriere

Angel 5500.  Este cel mai popular și mai accesibil stocator al nostru și stă la baza celorlalte două modele ale noastre. Fabricat în întregime din oțel inoxidabil SU 304 durabil și igienic alimentar, modelul 5500 folosește un motor cu cuplu ridicat de 3 CP pentru a acționa două trepte de viteză contrare rotative la 82 rpm. Storcătorul 5500 este capabil să sugereze practic orice fel de produse - fructe, legume sau ierburi - de la morcovi la mere, chiar și iarbă de grâu sau spanac. Are rezultate excelente chiar și atunci când se prelucrează muguri de orz, legume cu frunze, ierburi, lăstari și muguri. Construit manual și proiectat cu precizie folosind oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, este un stocator de ultimă generație conceput pentru a vă oferi o viață de performanță maximă. Nici o cheltuială nu a fost scutită în proiectarea sa, î n timp ce investiția inițială este mult mai mare, Angel se plătește pentru sine cu randamentul său mult mai mare. În etapa 1, uneltele duble - alimentate de un motor de 3 CP - zdrobesc fibrele de celuloză și eliberează suc și substanțe nutritive blocate în interior. În etapele 2 și 3, mașina aplică o presiune puternică pentru a extrage și mai mult în timp ce continuă să se macine. Acest lucru vă ajută să vă maximizați randamentul și rezultatul o pastă foarte ieșită.Aveți nevoie de mai multe produse pentru aceeași cantitate de succes, ceea ce este în timp necesar economii semnificative.3 etape de extracție a sucului pentru o nutriție și arome optime. Măcinând la o rată de numai 82 RPM, Storcătorul Angel 5500 este proiectat pentru a stoarce încet și eficient fiecare ultimă picătură prețioasă de succes din fructe și legumele tale. Procesul lente de măcinare nu generează căldură care să distrugă nutrienții, asigurându-vă că vă suculreține enzimele active și vitaminele pe care le îngrijesc corpul tău le-am dorit. Rezultatul? Suc proaspăt, pur și îndrăzneț cu aromă, care vă revitalizează sănătatea din interior spre exterior!Procesul în 3 pași extrage cantitatea maximă de succes Vă economisește bani pentru produse - se plătește pentru sine în timp! Produce suc cu o durată mai mare de valabilitate creează mai puțină pastă și spumă cu alte mărci rezultate o aromă de suc vibrantă, plină de corp

Versatil, pentru utilizare cu toate fructele, legumele
 și multe altele. Storcătorul Angel 5500 funcționează cu toate fructele și legumele precum mere, portocale și morcovi, precum și cu iarbă de grâu, iarbă de orz, muguri, ierburi și verdeață cu frunze. În funcție de model și accesorii pe care le-a achiziționat, poate chiar să facă să facă față pateului înghețat, mâncări pentru bebeluși, unturi de nuci și șerbete înghețate delicioase. Ce aparat de bucătărie versatil!

Construcție dură, comercială (dar făcută pentru bucătăria dvs.) Ai fost dezamăgit de stocărtoarele cu piese din plastic care se rup? În timp ce alte mărci au unelte din inox inoxidabil de calitate inferioară și șuruburi din plastic subțiri, stocare Angel 5500 este fabricat în întregime din componentă a elementului inoxidabil de înaltă calitate, sigure,pentru a oferi performanțe de lungime durată. 100% oțel inoxidabil de calitate alimentară SUS-304 (inclusiv angrenaj) alimentar sigur, netoxic nu va transfera sau absorbi aromele. Igienic rezistă acumulării bacteriene (non-coroziv)

Oțel inoxidabil alimentar față de otel inoxidabil chirurgical. În funcție de model pe care îi folosesc cei de Angel utilizează două tipuri de oțel inoxidabil: SUS-304 (Food-Grade) și SUS-316 (Surgical-Grade).
Ambele clase sunt extrem de durabile, rezistente la rugină și nu vor scurge metale grele în alimentele tale, d iferența principală dintre cele două este că oțelul inoxidabil de calitate chirurgicală sunt un grad mai mare de rezistență la coroziune.

Ușor de utlizat și ambalat cu funcții convenabile pentru dvs. La fel de puternic precum este Angel 5500 Juicer, caracteristicile sale inovatoare îl fac incredibil de ușor de folosit - chiar dacă sunteți noi în materie de prelucrare de succes.Funcția de autoalimentare: uneltele „apucă” alimentele și le trag (nu este nevoie să le apeși / împingi) reglare automată a pulpei: nu este nevoie să comutați sau să reglați duzele Senzor termic autocontrolat: pentru a preveni supraîncălzirea motorului strunjire inversă: caracteristică de siguranță pentru a elimina cu ușurință blocajele datorate supraîncărcării, ejectarea automată a pulpei: permite stoarcerea continuă, nu este nevoie să îndepărtați pulpa.

Caracteristici multiple de siguranță:  Pentru a elimina riscul de rănire în plus, cu doar 4 piese detașabile, Angel 5500 este un instrument ușor de demontat și curat, care
trebuie să facă acest lucru pentru o componentă din oțel inoxidabil în apă curentă (nimic nu se lipește!), aceste component sunt, de asemenea, sigure pentru mașina de spălat vase.

Curios de ce Angel Juicer este cel mai titrat storcator premium din lume?  Daca esti indecis, mai bine testeaza la magNET.ro!

Inclus cu super juicer-ul tău angel 5500.
*
Unitatea de bază a motorului.
* Carcasă de extragere standard Splash Guard.
* Cupă cu de sticlă Angel (pătrat).
* Cupă cu suc de plastic.
* Pahar de pastă de plastic.
* Perie de curătat.
* Perie premium pusher, standard din lemn.
* Cuțit de curățare.
* Set de inele din silicon (2 inele).
* Cablu de alimentare.
* Manual de utilizare.

 

Scurtă Istorie Angel !! Ideea pentru stocatorul Angel a venit din mintea lui Moon Hyung Lee, un tânăr inginer sud-coreean axat pe îmbunătățirea sănătății prin tratament natural. Scopul a fost crearea unei mașini care să poată extrage cel mai mare conținut nutrițional din țesutul fibros al legumelor, nu doar din tulpini, frunze și rădăcini. De atunci, designul a cunoscut și a adus multe îmbunătățiri inplementate pentru a deveni stoarcătorul Angel la zilele noastre. Lee se luptase cu o boală care îi punea viața în pericol și se vindecase printr-o dietă de legume crude și orez brun. Acest lucru la determinat să studieze relații dintre alimente și sănătate, în special puterea de vindecare a nutrienților vii care se găsesc în țesuturile plantelor. El și-a folosit expertiza în inginerie pentru a dezvolta primul stocator din Coreea de Sud la mijlocul anilor '80 și, în cele din urmă, a perfecționat acest design înmagazinând-ul cu două trepte.Dar filozofia domnului Lee este valabilă în continuare cu fiecare stocator de Angel produs, îmbunătățirea sănătății oamenilor prin substanțe nutritive vii. Puteți citi mai multe despre experiențe dlui Lee folosind suc pentru tratarea bolilor aparent „incurabile” în noua sa carte „Stilul de viață și bolile incurabile”. 1980-MOON HYUNG LEE. 1981-Domnul Lee începe să se vindece el însuși prin modificări alimentare; 1984-Domnul Lee dezvoltat primul prototip storcator 1986- Domnul Lee proiectează primul stocator cu două trepte;
În Anul 1980 MOON HYUNG LEE- Inginerul sud-coreean se îmbolnăvește; 1995- A început dezvoltare nouă produs Angela (ANGELA); 1997- Sa înființat corporația Angel; 1999- A luat ființă primul Juicer Angel I (Angela I); 2001-Finalizarea dezvoltării Angela II; 2008-Are loc lansarea Angelia 3000 și 7000; 2010- Modelele Angel 5500, 7500 și 8500 sunt certificate pentru Europa

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.