Resigilat Sistem de spumare a laptelui Philips Milk Twister CA6500/63 (ID 2341)

COD: CA6500/63
Ultimul în stoc magazin

1. Sistemul de spumare este în stare impecabilă, având doar ambalajul desigilat. 2. Ambalajul se prezintă în stare bună. 3. Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
269,00 Lei -17%
mai ieftin cu 50,00 Lei
248,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - Sistemul de spumare este în stare impecabilă, având doar ambalajul desigilat;
  - Ambalajul se prezintă în stare bună;
  - Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie;
  - Garanție 2 ani.

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Multifuncţional: o varietate de băuturi cu cafea şi lapte. Nu numai pentru o varietate de reţete delicioase de cafea rece şi fierbinte, precum cappuccino şi latte, ci şi pentru băuturi savuroase cu lapte, precum ceaiul cu lapte.

Spumare a laptelui rece şi fierbinte pentru o mulţime de reţete de cafea. Sistemul de spumare a laptelui oferă libertatea creării şi savurării unei varietăţi de reţete de cafea rece şi caldă, acasă, cum ar fi latte macchiato, cappuccino sau cafeaua cu gheaţă perfectă.

Înveliş neaderent pentru curăţare uşoară. Curăţarea sistemului de spumare a laptelui de la Philips necesită doar clătire şi ştergere cu un prosop, graţie învelişului neaderent.

Componente uşor de utilizat, lavabile în maşina de spălat vase. Capacul şi telul sistemului de spumare a laptelui de la Philips sunt lavabile în maşina de spălat vase, pentru curăţare simplă.

Spumă de lapte suficientă pentru 2 ceşti. Cu o capacitate de 120 ml, spuma de lapte pregătită cu ajutorul sistemului de spumare a laptelui de la Philips va fi suficientă pentru 2 ceşti.

Bază 360° fără fir pentru ridicare şi amplasare uşoare. Sistemul de spumare a laptelui poate fi ridicat de pe bază pentru a turna cu uşurinţă spuma de lapte. Repoziţionarea sistemului de spumare a laptelui este la fel de uşoară, datorită conectorului cu design rotunjit.

O singură atingere pentru operare uşoară. Acest sistem de spumare a laptelui dispune de un buton cu o singură atingere pentru operare uşoară.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului