Resigilat Robot de bucătărie Bosch MUM5XW40, Gama MUM5, Motor 1000W (7 trepte și Pulse), Bol 3.9l din oțel inoxidabil, Cântar, Cronometru, Frământă, Toacă, Amestecă, Feliază, Răzuiește, Set patiserie (White Champagne) (ID 4420)

COD: MUM5XW40
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 19 Ian. - Miercuri 20 Ian.

Fabricat în*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
1.869,99 Lei -5%
mai ieftin cu 100,00 Lei
1.769,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

Înfășurare automată a cablului pentru o depozitare rapidă. Un cablu nu ar trebui să fie vizibil. Cu EasyStorage totul este posibil. Cu o tragere ușoară a cablului, dispozitivul de retractare automată îl va face să dispară complet în aparat. Acum ai mai mult spațiu pentru alte aparate de bucătărie.

Accesoriile pot fi depozitate în bol. Ai accesoriile mereu la îndemână. Setul de patiserie poate fi depozitat după utilizare în geanta pentru accesorii, împreună cu discurile. Geanta cu accesorii poate fi depozitată direct în bol, fiind astfel mereu la îndemână.

Umplere ușoară datorită poziției de repaus. Nu lăsa aluaturile dificile să îți strice buna dispoziție. Dimensiunile mici și compacte ale robotului îți asigură mai mult spațiu în bucătărie. Înclinarea accesoriilor de mixare a aluatului către partea din spate a bolului permite adăugarea ușoară a ingredientelor. Poziția de repaus este utilă pentru umplerea ușoară a bolului prin partea din față.

Modalitatea ușoară de a obține rezultate perfecte datorită cronometrului integrat. Nimeni nu știe rețeta preferată la fel de bine ca tine. Doar tu știi cât timp trebuie să fie frământate sau amestecate ingredientele. Cronometrul integrat te ajută să setezi timpul necesar pentru procesare compozițiilor astfel încât să obții rezultate perfecte.

Set de patiserie inclus. Ideile creative de preparare necesită accesorii speciale. Setul profesional de patiserie asigură rezultate perfecte și o manevrare ușoară: un tel de amestecare cu margine din silicon, tel metalic pentru bătut (înălțime reglabilă), cârlig de frâmântat. Toate accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Brațul de mixare se mișcă ușor, la atingerea unui buton. Schimbarea accesoriilor trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Funcția EasyArmLift oferă un confort suplimentar în utilizarea robotului prin schimbarea facilă a accesoriilor. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe buton, bratul se se ridică automat și accesoriile pot fi schimbate cu ușurință.

Bol mare pentru prepararea aluaturilor. Bolul cu capacitate de 3,9 l, din oțel inoxidabil, îti asigură prepararea rapidă și ușoară a compoziților tale, inclusiv a aluaturilor grele. Este potrivit atât pentru cantități mici, cât și pentru prelucrarea unei cantități de până la 2,7 kg amestec pentru prăjuturi și 1,9 de aluat.

Rezultate perfecte datorită sistemului de mixare planetară 3D. Pentru rezultate perfecte ingredientele trebuie amestecate omogen. Mișcarea planetară 3D presupune amestecarea ingredientelor în trei direcții, în același timp ceea ce îți asigură consistența perfectă a oricărei compoziții. Ingredientele sunt mixate temeinic fără ca aluatul să se lipească de marginile bolului.

Motor puternic pentru aluaturi grele. Vrei să prepari compoziții la standarde înalte? Datorită motorului extrem de puternic poți să prepari ușor toate compozițiile pentru preparatele tale. Motorul puternic îți asigură atât procesarea simplă a aluaturilor grele cu drojdie, a amestecurilor pentru prăjituri și a cantităților mari de ingrediente, cât și o pasare rapidă. Putere: 1000 W.

Preparare ușoară și rapidă datorită celor 7 trepte de putere. Fiecare accesoriu necesită o anumită treaptă de putere. Datorită celor 7 trepte de putere preparatele tale pot fi gătite rapid și ușor. Ai nevoie de o viteză mai mare sau trebuie să amesteci niște ingrediente? Ajustează intensitatea treptei de putere și bucură-te de rezultatele obținute.

Piciorușe din cauciuc pentru mai multă stabilitate. Te bucuri de stabilitate maximă tot timpul. Piciorușele din cauciuc garantează stabilitatea maximă a robotului de bucătărie și previne alunecarea acestuia de pe blat. Oprirea automată de siguranță previne pornirea nedorită a motorului. 

Gamă largă de accesorii opționale, potrivite nevoilor tale. Fiecare are anumite preferințe în ceea ce privește pregătirea diferitelor compoziții. Dacă nu este deja inclusă, este disponibilă o gamă largă de accesorii de înaltă calitate, precum aparat zdrobit gheața, râșniță, accesoriu pentru fursecuri, mașină de tocat carne, mixer și altele. Bosch are accesoriile potrivite nevoilor tale.

Curățare ușoară datorită accesoriilor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. De obicei, curățarea robotului după prepararea aluatului durează destul de mult. Acum te bucuri de confort chiar și după prepararea aluaturilor. Cele mai multe accesorii pot fi curățate în mașina de spălat vase ceea ce îți asigură mai mult confort în utilizare și mai multă economie de timp.

Accesorii incluse:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului