produse

Resigilat Prăjitor de pâine Philips Daily HD2581/00, 900W (8 trepte), 2 fante, Grilaj încorporat, Dezghețare, Încălzire, High Lift, Buton STOP, Tavă firimituri detașabilă, Centrare automată, Oprire automată (Star White) (ID 5995)

COD: HD2581/00
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
114,99 Lei -33%
mai ieftin cu 50,00 Lei
99,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

8 setări de rumenire pentru preferințe individuale. Cele 8 setări îți permit să prăjești diferite tipuri de pâine fără risc de ao arde. Reglează setările de rumenire în funcții de preferințe și conține pâinea prăjită dorită.


2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. 2 fante mari variabile pentru felii de pâine de diverse dimensiuni. Pâinea este menținută în centru pentru rezultate de rumenire uniforme pe ambele părți grație funcții de centrare automată. Ridicare în înălțime pentru extragerea în siguranță a bucăților mai mici. Caracteristică de ridicare înaltă pentru a scoate cu ușurință bucăți mici de pâine.

Grilaj integrat pentru încălzirea cornurilor, a produselor de patiserie sau a chiflelor. Grilaj integrat pentru încălzirea ușoară a chiflelor, a produselor de patiserie și a chiflelor preferate. Tavă pentru firimituri adâncă și detașabilă pentru curățarea ușoară. Este ușor de curățat datorită tăvii de firimituri detașabile. 

Reîncălzește și dezgheață într-o singură acțiune. Funcția de reîncălzire încălzește pâinea prăjită în câteva secunde, iar funcția de dezghețare ajută la prăjirea pâinii congelate într-o singură acțiune. Buton de anulare pentru a opri aparatul în orice moment. Oprește prăjitorul oricând dorești apăsând butonul de oprire. Oprire automată de protecție suplimentară. Oprirea automată de protecție suplimentară protejează împotriva scurt-circuitelor.
 

magNET.ro este partener Philips Romania - Blendere, magazii, roboti de bucatarie, mixere verticale, accesorii originale
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)