Resigilat Grătar electric TEFAL OptiGrill+ XL GC722834, Putere 2000W, 110°~285° (4 nivele), Corp inox, Plăci grill antiadezive detașabile din aluminiu turnat 40x20cm, Tăviță, 9 programe+Congelate, Senzor automat, Carte rețete (ID 5336)

COD: GC722834
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 18 Mai - Miercuri 19 Mai

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
700,00 Lei -4%
mai ieftin cu 30,00 Lei
649,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: TEFAL România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2021 unul dintre produsele de bucătărie TEFAL evidențiate, înregistrează-l în campanie pentru a acumula puncte, apoi schimbă-le cu un produs din catalog!

Află mai multe detalii aici.

Descriere

Grătarul electric OptiGrill+ XL: Senzor automat pentru gătit şi indicator pentru nivelul de gătire, pentru preparate perfecte la grătar!

Descoperă OptiGrill+ XL, ultima noastră inovație, cu un mod manual care dispune de 4 niveluri de temperaturi, 3 programe noi automate de gătit pentru opțiuni nelimitate și o suprafata de 800 cm2, pentru a putea servi de la 6 până la 8 persoane deodată.

Datorită senzorului automat pentru gătit, OptiGrill+ detectează imediat numarul de porții de pe suprafața de gătit și grosimea lor, reglând automat temperatura și durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

În același timp, un indicator luminos permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov pentru preîncalzire, albastru, apoi verde la începutul gătitului, galben, atunci când alimentul este puțin preparat (în sânge), portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut.

Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poți întrerupe prepararea unei porții prin simpla ridicare a capacului, lăsând apoi celelalte porții să iși continue procesul de gătire. 9 programe automate oferă rezultate perfecte: Burger, Carne roșie, Sandwich, Carnați, Pește, Pui, Fructe de mare, Bacon, Porc, un program pentru preparate înghețate și 4 setări de temperatură, pentru preparate exact așa cum iți dorești.

Produsul vine la pachet cu plăci antiaderente din aluminiu turnat și o tavă largă pentru scurgeerea sucului rezultat în urma gătitului.

Dimensiunea suprafeţei de gătit: 40x20 cm.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)