Fabricat in*:
OPEN BOX
Raft de frigărui . Extindeți-vă capacitatea de gătit și gătiți mai multe alimente simultane cu 1 raft cu două niveluri.
Agită și mențiți pregătite calde. Un semnal sonor care vă permite să știți când să-și organizeze / întoarceți conținutul. Încercați funcții "Keep Warm" dacă doriți să vă păstrați alimentele calde pentru o vreme.
Proprietăți:
Rețete Oficiale Cosori: O experiență de gătit plăcută!
1 * -Sandwich din brioșă pentru mic-dejun. PENTRU 1 PORȚIE DE SERVIRE
TIMP DE PREGĂTIRE: 2 minute
TIMP DE PREPARARE: 10 minute
Ingrediente:
Spray pentru gătit nelipicios
1 felie de brânză cheddar albă
1 felie de șuncă canadiană
1 brioșă englezească, tăiată
15 ml apă fierbinte
1 sau mare
Sare și piper, după gust
Mod de Preparare:
1 PULVERIZAȚI interiorul unui vas ramekin de 85 g cu spray pentru gătit și introducere-l în friteuza cu aer cald Cosori.
2 SELECTAȚI Preheat (Preîncălzire), reglați la 160 ° C și apăsați Pornire / Pauză.
3 ADĂUGAȚI brânza și șunca canadiană pe o jumătate din brioșa englezească.
4 AȘEZAȚI ambele jumătăți de brioșă în friteuza preîncălzită.
5 TURNAȚI apa fierbinte și oul în vasul ramekin încălzit și condiționat cu sare și piper.
6 SELECTAȚI Pâine, reglați timpul la 10 minute și apăsați Pornire / Pauză.
7 SCOATEȚI brioșele englezești după 7 minute, lăsând oul în tot acest interval.
8 REALIZAȚI sandvișul așezând oul fiert pe partea de sus a brioșei englezești și serviți.
2 * -Chifteluțe italienești. REȚETĂ PENTRU 1-2 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 15 minute
TIMP DE PREPARARE: 8 minute
Ingredient:
227 g carne de vită tocată (75/25)
28 g pesmet panko
30 ml lapte
1 ou
3 g praf de usturoi
2 g praf de ceapă
2 g oregano uscat
2 g pătrunjel uscat
Sare și piper, după gust
15 g parmezan ras, plus puțin mai mult pentru servire
Spray pentru gătit nelipicios
Sos marinara, pentru servire
Mod de Preparare:
1 AMESTECAȚI carnea de vită tocată, pesmetul, laptele, oul , condimentele, sarea, piperul și parmezanul și mixatele bine.
2 RULAȚI amestecul de carne în bilă de dimensiuni medii. Puneți-le la frigider timp de 10 minute.
3 SELECTAȚI Preheat (Preîncălzire) pe friteuza cu aer cald Cosori și apăsați Pornire / Pauză.
4 SCOATEȚI chifteluțele din frigider și adăugate-le în coșurile friteuzei preîncălzite. Pulverizați chifteluțele cu spray pentru gătit și gătiți la 205 ° C timp de 8 minute.
5 SERVIȚI cu sos marinara și mai mult parmezan ras.
3 * -Aripioare de pui în marinadă ieșită. REȚETĂ PENTR 4 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 5 minute
TIMP DE PREPARARE: 30 minute
Ingredient:
9 g usturoi granulat
1 cub de supă de pui, cu conținut redus de sodiu
5 g sare
3 g piper negru
1 g boia afumată
1 g ardei de Cayenne
3 g condimente Old Bay, cu puțin sodiu
3 g praf de ceapă
1 g oregano uscat
453 g aripioare de pui
Spray pentru gătit nelipicios
Sos ranch, pentru servire
Mod de Preparare:
1 SELECTAȚI Preheat (Preîncălzire) pe friteuza cu aer cald Cosori, reglați temperatura la 195 ° C și apăsați Pornire / Pauză.
2 COMBINAȚI condimentele într-un castron și amestecați bine. 3 ASEZONAȚI aripioarele de pui cu jumătate din amestecul de condiții și pulverizați din abundență cu spray pentru gătit.
4 AȘEZAȚI aripioarele de pui în friteuza preîncălzită.
5 SELECTAȚI Pui, reglați timpul la 30 de minute și apăsați Pornire / Pauză
6 SCUTURAȚI coșurile la jumătatea programului de gătit.
7 TRANSFERAȚI aripioarele într-un castron și prezărați peste ele cealaltă jumătate din condiții până când sunt bine acoperite.
8 SERVIȚI cu sos ranch.
4 * -Brioșe cu afine și lămâie. REȚETĂ PENTRU 6-8 PORȚII.
TIMP DE PREGĂTIRE: 10 minute
TIMP DE PREPARARE: 15 minute
Ingrediente:
5 ml suc de lămâie
112 g lapte de cocos sau lapte de soia
120 g făină universală
4 g praf de copt
2 g bicarbonat de sodiu
1 g sare
50 g zahăr granulat
60 ml ulei de cocos, lichid
1 lămâie, cu coaja rasă
5 ml extract de vanilie
75 g afine proaspete
Spray pentru gătit nelipicios
Mod de Preparare :
1 AMESTECAȚI sucul de lămâie și laptele de cocos într-un castron mic, apoi lăsați deoparte.
2 MIXAȚI făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat și puneți deoparte.
3 AMESTECAȚI zahărul, uleiul de cocos, coaja de lămâie și extractul de vanilie într-un castron suplimentar. Apoi, combinați cu amestecul de nucă de cocos și lămâie și mixați pentru omogenizare.
4 MIXAȚI amestecul uscat în cel umed, treptat, până când se omogenizează. Încorporați ușor afinele.
5 SELECTAȚI Preheat (Preîncălzire) pe friteuza cu aer cald Cosori, reglați temperatura la 150 ° C și apăsați Pornire / Pauză.
6 UNGEȚI formele de brioșe cu spray pentru gătit și turnați compoziția de aluat în formă până când acestea sunt ¾ pline.
7 AȘEZAȚI formele de brioșe cu atenție în friteuza preîncălzită. Selectați Deserturi, reglați timpul la 15 minute, apoi apăsați Pornire / Pauză.
8 SCOATEȚI brioșele la încheierea programului de gătit și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Apoi serviți.