produse

Resigilat Fier de călcat cu abur Philips Azur Advanced GC4934/30, 3000W, Abur continuu 55g/min, Jet 230g, Talpă SteamGlide Plus, Cablu alimentare 2.5m, Quick Calc Release (ID 4313)

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
PRP: 455,99 Lei
Diferență: 161,01 Lei
399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Resigilat
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC4934/30
EAN: 8710103828778
Date brute
G: 2,11kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Talpă SteamGlide Plus pentru alunecare optimă. Talpa exclusivă SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan şi înveliş cu 6 straturi – furnizează performanţe optime de alunecare pe orice material. Antiaderentă, rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat.

Cu jetul de abur de 55 g, în ţesătură pătrunde cu până la 20 % mai mult abur*. Graţie debitului de abur puternic şi constant, în ţesătură pătrunde acum cu până la 20 % mai mult abur pentru netezirea mai rapidă a cutelor.

Tehnologie OptimalTEMP: garantat fără arsuri, fără reglaje. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi călca în siguranţă orice, de la blugi la mătase, de la lenjerie de pat la caşmir, în orice ordine, fără a aştepta reglarea temperaturii sau a sorta hainele în prealabil. Fiarele de călcat Philips cu tehnologie OptimalTEMP îţi permit să calci haine mai uşor şi mai rapid şi au fost testate de experţi independenţi în domeniul textilelor.

3000 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

Jetul de abur de până la 230 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

Decalcifiere Quick Calc Release în 15 s pentru performanţe de durată ale aburului. Generarea îmbunătăţită a aburului asigură sfărâmarea uşoară a calcarului şi colectarea unei cantităţi până la de 5 ori mai mari* în recipientul de calcar. Cu Quick Calc Release, recipientul poate fi detaşat uşor şi golit în mai puţin de 15 secunde pentru performanţă de durată în fiecare zi.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Pe talpă, acesta se va opri automat după 2 minute. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

Abur care pătrunde adânc pentru rezultate excelente mai rapide. Graţie designului special care permite pătrunderea optimă a aburului, în ţesătură pătrunde acum cu până la 20 %* mai mult abur, pentru rezultate excelente, mai rapide.

* - Pe toate materialele care pot fi călcate.
* - Comparativ cu GC4910.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.