Resigilat Fier de călcat cu abur Philips GC4905/40, Gama Azur, Putere 3000W, Quick Calc Release, Abur continuu 55g/min, Jet 240g, Talpă SteamGlide Elite, Cablu alimentare pivotant 360° 2.5m (ID 4411)

COD: GC4905/40
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 19 Ian. - Miercuri 20 Ian.

Fabricat în*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
349,99 Lei -8%
mai ieftin cu 30,00 Lei
349,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Debit de abur de până la 55 g/min. pentru îndepărtarea mai rapidă a cutelor. Graţie debitului de abur puternic şi constant, în ţesătură pătrunde cu până la 50% mai mult abur pentru netezirea mai rapidă a cutelor.

Sistem de decalcifiere rapidă pentru o curăţare uşoară a fierului tău de călcat. Decalcifiere rapidă pentru o curăţarea uşoară a fierului tău de călcat şi o performanţă de lungă durată a aburului.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Fierul de călcat se opreşte automat atunci când nu îl mai foloseşti. Pe talpă, acesta se va opri automat după 2 minute. În poziţie verticală, se va opri automat după 8 minute.

Jetul de abur de până la 240 g îndepărtează rapid cutele persistente. Pătrunde mai adânc în ţesătură pentru a îndepărta uşor cutele persistente.

3000 W pentru încălzire rapidă şi performanţe deosebite. Asigură încălzire rapidă şi performanţe puternice pentru a termina rapid călcatul.

SteamGlide Elite: talpa noastră cu cea mai bună alunecare şi rezistenţă la zgârieturi. Talpa noastră exclusivă SteamGlide Elite este cea mai bună talpă pe care o oferim, pentru alunecare desăvârşită şi rezistenţă maximă la zgârieturi.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului