Resigilat Fier de călcat cu abur Philips GC4595/40 [Gama Azur FreeMotion] (ID 1807)

COD: GC4595/40
Bucureşti: Ultimul în stoc

1. Fierul de călcat este impecabil. 2. Ambalajul se prezintă în stare foarte bună. 3. Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
399,99 Lei -20%
mai ieftin cu 85,00 Lei
334,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - fierul de călcat este impecabil;
  - ambalajul se prezintă în stare foarte bună;
  - toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

 

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Fier de călcat de 2600W pentru încălzire rapidă şi performanţe puternice. Fier de călcat de 2600W pentru încălzire rapidă şi performanţe puternice pe toate articolele care pot fi călcate.

Blochează şi transportă fierul pentru depozitare stabilă după călcare. Stocare sigură pe bază după călcare. Cablul poate fi înfăşurat în jurul corpului bazei, astfel ca aparatul să poată fi depozitat cu uşurinţă.

Jet de abur continuu, de până la 40 g/min. Fierul de călcat Philips cu flux de abur continuu de până la 40 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Călcare fără fir pentru a preveni cutele accidentale cauzate de cablu. Fără fir pentru libertatea maximă de călcare pe masă. Mişcă-te pe masă, calcă în orice direcţie. Cablul nu îţi va bloca niciodată mişcările, trecând dintr-o parte pe alta peste hainele tale.

Sistem de rulare a cablului pentru depozitare uşoară. Cablul poate fi înfăşurat în jurul suportului de sprijin, pentru ca aparatul să fie uşor de depozitat.

Feedback cu Lumină inteligentă. Feedback-ul cu Lumină inteligentă indică starea călcării în orice moment. Albastru: gata de călcat, Galben: (re)încărcare necesară.

Jet de abur de până la 180g. Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

T-ionicGlide: cea mai bună talpă de 5 stele. T-ionicGlide este cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului