produse

Resigilat Fier de călcat cu abur Philips GC4595/40 [Gama Azur FreeMotion] (ID 1807)

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Resigilat
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: GC4595/40
Date brute
G: 4,00kg

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - fierul de călcat este impecabil;
  - ambalajul se prezintă în stare foarte bună;
  - toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

 

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Fier de călcat de 2600W pentru încălzire rapidă şi performanţe puternice. Fier de călcat de 2600W pentru încălzire rapidă şi performanţe puternice pe toate articolele care pot fi călcate.

Blochează şi transportă fierul pentru depozitare stabilă după călcare. Stocare sigură pe bază după călcare. Cablul poate fi înfăşurat în jurul corpului bazei, astfel ca aparatul să poată fi depozitat cu uşurinţă.

Jet de abur continuu, de până la 40 g/min. Fierul de călcat Philips cu flux de abur continuu de până la 40 g/min îţi oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Călcare fără fir pentru a preveni cutele accidentale cauzate de cablu. Fără fir pentru libertatea maximă de călcare pe masă. Mişcă-te pe masă, calcă în orice direcţie. Cablul nu îţi va bloca niciodată mişcările, trecând dintr-o parte pe alta peste hainele tale.

Sistem de rulare a cablului pentru depozitare uşoară. Cablul poate fi înfăşurat în jurul suportului de sprijin, pentru ca aparatul să fie uşor de depozitat.

Feedback cu Lumină inteligentă. Feedback-ul cu Lumină inteligentă indică starea călcării în orice moment. Albastru: gata de călcat, Galben: (re)încărcare necesară.

Jet de abur de până la 180g. Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

T-ionicGlide: cea mai bună talpă de 5 stele. T-ionicGlide este cea mai bună talpă de alunecare şi cea mai rezistentă la zgârieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan.

Inregistrare%20tombole%20philips%20(20.07).jpg
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.