produse

Resigilat Espressor manual cu pompă KRUPS Calvi Meca XP344010, 1460W, 15bar, 1.1l, Măcinată și Capsule, Thermoblock, Duză SuperCappuccino, Espresso simplu sau dublu, Spațiu de depozitare integrat (Black Metal) (ID 6209)

COD: XP344010
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Luni 25 Oct. - Marți 26 Oct.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
540,00 Lei -11%
mai ieftin cu 60,00 Lei
479,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România

Descriere

Design compact și băuturi delicioase. Bucură-te de băuturile tale preferate pe bază de cafea datorită espressorului Calvi Steam & Pump. Acesta dispune de tehnologia Thermoblock ce oferă o încălzire în medie de 40 de secunde. Reglarea electronică a temperaturii permite o preparare optimă a băuturilor pe bază de cafea încă de la prima utilizare. Pompa cu presiune de 15 bari oferă o extracție perfectă a aromei, fără gust amar, pentru ca tu să te poți bucura de băuturi delicioase, cu spumă cremoasă și pufoasă.

  Cappuccino și latte cremoase de fiecare dată. Datorită duzei de abur SuperCappuccino îți poți prepara un cappuccino cremos cu o spumă de consistență perfectă, plus o varietate de băuturi în confortul casei tale.
  Tehnologie avansată pentru un cappuccino excelent. Sistemul Pantentat Thermoblock Compact este însoțit de pompa de presiune de 15 bari pentru a-ți oferi un  espresso  delicios, chiar la tine acasă.
  Încălzire rapidă datorită sistemului patentat Thermoblock Compact. Tehnologia Thermoblock oferă un ciclu de preîncălzire rapid, avănd în medie de doar 40 de secunde.
  Sistem electronic de reglare a temperaturii. Un factor important în obținerea unuei băuturi pe bază de cafea perfecte îl reprezintă temperatura. Datorită funcție de reglare electronică a temperaturii obții de fiecare dată un espresso sau un cappucino delicios, chiar la tine acasă.
  Setare manuală pentru băuturi pe gustul tău. Setările manuale aduc un plus de control, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea propria ta rețetă de cafea.
  Sistem de încălzire compact Thermoblock. Espressorul beneficiază de sistemul patentat Thermoblock ce oferă o preîncălzire rapidă, în medie de 40 de secunde.
  Pompă cu presiune de 15 bari. Aceasta oferă o extracție îmbunătățită a aromei, fără gust amar, pentru ca tu să te poți bucura de băuturile tale preferate pe bază de cafea în fiecare zi.
  Reglare automată a temperaturii. Obține rezultate perfecte de fiecare dată datorită reglării electronice a temperaturii de preparare.
  Duză de abur. Prepara cappuccino cremos și plin de savoare chiar la tine acasa datorită duzei de abur, ideală pentru o varietate de alte băuturi pe bază de cafea.
  Setare manuală pentru băuturi pe gustul tău. Setările manuale aduc un plus de control, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea propria ta rețetă de cafea.
  Espresso simplu sau dublu. Filtrele de 1 sau 2 cești permit prepararea espressoului simplu sau dublu, pentru ca tu să te poți bucura de o aromă intensă, de neegalat în fiecare zi.
  Spațiu de depozitare integrat. Acesta este destinat depozitării filtrelor și a linguriței de dozare pentru confort sporit și o experiență de neegalat de preparare a băuturilor pe bază de cafea.
  Rezervor de apă de mare capacitate. Acesta este ușor de alimentat și oferă o preparare succesivă a băuturilor datorită capacității mari de 1 L.
  Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi ușor de reparat; Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)