Resigilat Espressor manual KRUPS Virtuoso XP442C11, 1450 W, 2 cești, 15 bari, rezervor detașabil de 1 l, duză abur (ID 4621)

COD: XP442C11
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
599,99 Lei -7%
mai ieftin cu 40,00 Lei
559,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România

Descriere

Datorită aparatului de cafea espresso Krups Virtuoso, veți obține o cremă fină cremoasă la partea superioara a ceștii ceea ce indică un espresso perfect.

Design compact și modern. Compactă și elegantă, această cafetieră espresso cu fața din oțel inoxidabil va ieși în evidență în bucătăria ta.

Interfață intuitivă. Foarte ușor de utilizat, puteți porni și opri aparatul direct datorită comutatorului de pornire / oprire iluminat, puteți alege una sau două căni cu dozare automată sau utilizați duza de abur pentru a pregăti o băutură delicioasă din lapte.

Duza de abur de înaltă performanță. Datorită duzei sale de abur, vă veți bucura de cappuccino delicioase, latte macchiato precum și de ceaiuri din plante.

Presiune și temperatură perfecte. Control electronic al temperaturii pentru cafeaua fierbinte din prima ceașcă. O pompă de 15 bari pentru o mai bună extracție a aromei fără gust amar.

Port-filtru universal. Vă va permite să faceți unul sau două espresso-uri în același timp, dar și să folosiți cafea măcinată sau păstăi flexibile.

Rezervor de 1 l complet detașabil. Pentru a ușura umplerea mașinii cu apă și pentru a controla nivelul apei.

Oprire automată după 30 de minute. Funcția sa de oprire automată vă va opri automat aparatul de cafea după aproximativ 30 de minute pentru o liniște sufletească completă.

Putere 1450 W. Tava de scurgere detașabilă, cu grilă din oțel inoxidabil, menține zona de lucru a espressoului igienică și fără pată.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului