Resigilat Espressor automat Saeco SM5478/10, Gama PicoBaristo, Spumare automată a laptelui, Carafă Premium 500ml, Display avansat, Râșniță ceramică, Boabe/Măcinată, Café au Lait, Latte Machiato, Cappuccino, Ristretto, Espresso Machiato (ID 3397)

COD: SM5478/10
Bucureşti: Ultimul în stoc

Fabricat în*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

1. Espressorul este impecabil (a fost doar desigilat); 2. Ambalajul se prezintă în stare foarte bună; 3. Toate accesoriile oficiale se regăsesc; 4. Toate documentele oficiale se regăsesc; 5. Garanție oficială standard de 2 ani asigurată de Saeco România. Poze reale în galerie!

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
2.799,99 Lei -5%
mai ieftin cu 150,00 Lei
2.649,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Saeco România

Descriere

Condiție reală espressor Saeco SM5478/10 desigilat:
1. Espressorul este impecabil (a fost doar desigilat);
2. Ambalajul se prezintă în stare foarte bună;
3. Toate accesoriile oficiale se regăsesc;
4. Toate documentele oficiale se regăsesc;
5. Garanție oficială standard de 2 ani asigurată de Saeco România.
Pentru pozele reale ale produsului, deschideți galeria.

 

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile. Râşniţele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie, excepţional de dură şi de precisă. Boabele proaspete sunt măcinate uşor, fără risc de supraîncălzire: cu extragerea celor mai bune arome, oferind un gust superior al cafelei pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

Emblema CSA: Saeco extrage tot ce este mai bun din boabele proaspete de cafea. Tehnologia Saeco îţi permite să extragi cele mai bune arome din boabele de cafea preferate, pentru o aromă şi un gust intense şi autentice (prăjit, aromă de ciocolată, de nucă, fructat, parfumat, condimentat). 

Preparare rapidă cu boiler de apă de înaltă performanţă. Cafeaua desăvârşită necesită temperaturi perfecte. Sistemul nostru Thermoblock de înaltă performanţă este prevăzut cu un corp uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care se încălzeşte rapid până la temperaturile optime.

Cu AquaClean pentru până la 5000* de ceşti fără detartrare. AquaClean este filtrul nostru de apă brevetat, conceput să optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei. Previne totodată acumularea calcarului în circuitul de apă al aparatului de cafea: prepară până la 5000* de ceşti fără detartrare înlocuind în mod regulat filtrul.

Recipent cu închidere ermetică pentru cafea. Recipient de boabe de cafea cu sigiliu aromatic pentru a menține cafeaua proaspătă mai mult timp. 

Unitatea de preparare detaşabilă garantează vizual igiena. Unitatea de preparare detaşabilă garantează vizual igiena. Ca alternativă, unitatea de preparare Saeco oferă curăţare automată cu tabletele noastre specializate de curăţare.

Quick Milk Clean curăţă gura de scurgere a laptelui cu apă fierbinte. Pentru a asigura o igienă corespunzătoare, aparatul oferă o funcţie de curăţare rapidă a circuitului de lapte: după pregătirea băuturilor, gura de scurgere a laptelui este curăţată cu apă fierbinte.

10 reţete celebre în lume la o atingere. Explorează lumea cafelei cu reţete obişnuite: Espresso, Cafea, Americano, Espresso Double, Ristretto, Apă fierbinte, Cappuccino, Latte Macchiato, Spumă de lapte, Café au Lait, Espresso Macchiato.

LattePerfetto pentru spumă densă de lapte cu textură fină.

Pictograme tactile avansate pe afişaj pentru acces rapid la băuturile tale. Acces printr-o singură atingere la 7 reţete de cafea şi profiluri de utilizator pentru o experienţă perfectă. Prepară cafeaua aşa cum preferi, personalizând volumul, temperatura, gustul sau tăria şi multe altele.

CaffeDuo - pregăteşte şi savurează porţii duble din orice reţete de cafea. Pregăteşte şi savurează porţii simple sau duble ale diferitelor băuturi de cafea, cu o singură atingere.

*Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
*Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de modelele de clătire şi de curăţare.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului