produse

Resigilat Espressor automat Philips HD8650/09 (Black) [Gama 2000] (ID 1933)

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Resigilat
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: HD8650/09
Date brute
G: 8,40kg

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - espressorul prezintă urme infime de uzură;
  - puteți regăsi urme mărunte de cafea (a fost utilizat la crearea unui singur espresso la sediu);
  - ambalajul se prezintă în stare bună;
  - toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie;
  - toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

 

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Mereu o ceaşcă de espresso cu concentraţia ideală, indiferent de boabele folosite. Gusto Perfetto este o tehnologie adaptabilă care monitorizează constant boabele pe care le foloseşti la prepararea cafelei. Aceasta detectează o schimbare a tipului de boabe folosit şi ajustează automat dozajul în camera de preparare pentru a oferi întotdeauna o ceaşcă de espresso ideală.

Personalizează-ți băutura. Acest espressor automat îți permite să reglezi câteva dintre setări cum ar fi lungimea băuturii și concentrația acesteia.

Profil de utilizator. Acest espressor automat memorează setările efectuate mai devreme, astfel încât de fiecare dată când îl pornești, băutura preferată o să fie întotdeauna așa cum o preferi, la doar o atingere de buton distanță.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă.

Mărime redusă și acces frontal. Se încadrează perfect în orice bucătărie, mulţumită dimensiunilor reduse şi accesului frontal. Nu contează cât de mare este bucătăria ta. Acest espressor încape perfect chiar şi în cele mai înguste spaţii şi este extrem de ergonomic gândit, oferindu-ţi acces frontal la rezervorul de apă şi la containerul pentru deşeuri. Este special conceput pentru ca tu să-ţi poţi savura mai uşor băutura preferată.

Băuturi la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.