Resigilat Espressor automat KRUPS EA829810, Gama LattEspress, Spumare automată, Carafă, Râșniță metalică, Boabe, Cappuccino, Cafea, Ristretto, Espresso, 1450W, 15 bari, Ecran LCD (Black) (ID 4585)

COD: EA829810
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 2 Mar. - Miercuri 3 Mar.

Fabricat în*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
1.579,99 Lei -6%
mai ieftin cu 100,00 Lei
1.479,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România

Descriere

Sistemul Pantentat Thermoblock Compact. Datorită sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

Râșniță conică din metal. Obține un ristretto sau un espresso perfect datorită setărilor automate ale rașniței metalice sau ajustează setările manual conform preferințelor tale. 3 setări diferite variază de la o măcinare fină pentru espresso compact până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanța acesteia în timp. Savurează un espresso din boabe de cafea proaspăt râșnite pentru o aromă delicioasă.

Design compact și elegant. Produsul a fost conceput pentru a se potrivi perfect în orice bucătărie datorită dimensiunilor sale compacte fără a face compromisuri (rezervor de apă de 1.7 L și recipient pentru 260 g de boabe de cafea).

Recipient pentru lapte dedicat. Savurează un cappuccino perfect, chiar la tine acasă, cu noul recipient pentru lapte detașabil. Pentru mai mult confort și o conservare mai bună, acesta a fost conceput pentru a se potrivi perfect pe ușa frigiderului.

Ecran LCD intuitiv. Acesta este intuitiv şi ușor de folosit, oferindu-ţi un control deplin pentru ca să obţii toate băuturile tale preferate printr-o simplă atingere de buton.

Savurează băuturi delicioase în confort deplin. Poți accesa oricănd funcția pentru cappuccino și funcția de clătire pentru ca tu să te bucuri de o băutură cremoasă într-un confort deplin.

Produs reparabil timp de 10 ani - Conceput pentru a fi ușor de reparat. Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului