produse

Resigilat Espressor automat DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB, 1450W, 15bar, 1.8l, Spumare manuală, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Control aromă, Suport cești, Dispozitiv Cappuccino reglabil (Silver Black) (ID 6480)

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
Pret produs nou:
PRP: 1.549,99 Lei
Diferență: 780,00 Lei
1.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Resigilat
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ECAM 250.23.SB
EAN: 8004399334120
Lansat în: Q1 2020
Date brute
G: 11,40kg
L: 50,00cm
l: 30,50cm
Î:43,00cm

Descriere



Cu ajutorul espressorului automat și compact, Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB, poți prepara cafeaua preferată, prin simpla atingere a unui buton. Aroma, cantitatea și temperatura cafelei se pot personaliza, în funcție de preferințe. Modelul Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB poate prepara automat 4 tipuri de cafea: espresso, espresso dublu, cafea neagră și cafea lungă.







Spumarea laptelui se face manual, folosind duza.






Râșnița din metal inoxidabil cu 13 setări: Obține o băutură perfectă din boabe de cafea proaspăt măcinate datorită râșniței încorporate. Cele 13 setări de râșnire oferă posibilitatea de a personaliza intensitatea și aroma cafelei.






Cafeaua perfectă: sistemul de preparare reduce la minim cantitatea de cafea macinată din râșniță pentru a te putea bucura, de fiecare dată, doar de boabele de cafea proaspăt măcinate. Controlul temperaturii: Termoblock-ul asigură un control precis al temperaturii de preparare, încălzind doar cantitatea de apă necesară pentru prepararea băuturii. Ușor de curățat: Pentru o igienă maximă, tava colectoare poate fi detașată și spălată în mașina de spălat vase.






Sfaturi pentru curățarea și întreținerea espressorului: Pentru a prelungi durata de viață a espressorului și a obține un gust perfect în ceașcă, recomandăm folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curățare și îngrijire. Decalcifierea, efectuată ori de câte ori este solicitată de espressor, este esențială. Espressorul are un proces automat de decalcifiere și este recomandat să folosiți doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic și conține doar ingrediente naturale. Pentru procesul de decalcifiere, adăugați pur și simplu 100ml de soluție EcoDecalk în rezervorul de apă, completați cu apă rece, proaspătă și urmați instrucțiunile simple indicate de espressor. Filtrul de apă De’Longhi protejează espressorul de formarea depozitelor de calcar și ajută la eliminarea impurităților din apă, îmbunătățind gustului cafelei. În condiții normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesară înlocuirea cu un filtru nou, reducând astfel frecvența decalcifierii espresorului.




Caracteristici:
  Dimensiuni (lățime x adâncime x înălțime) (cm): 23 x 43 x 34;
  Greutate (kg): 9;
  Voltaj / Frecvență (V ~ Hz): 220/240 ~ 50/60;
  Putere (W): 1450;
  Presiune (bar): 15;
  Recipientul pentru zaț: 14 pastile de zaț;
  Capacitatea rezervorului de cafea boabe (g): 250gr;
  Înălțime reglabilă a distribuitorului de cafea (min-max): 86/142;
  Funcție Cafea Lungă;
  Setări aromă cafea;
  Închidere automată;
  Suport de cești;
  Program Decalcifiere și curățare;
  Funcția economisire energie;
  Duritatea apei programabilă;
  Tava colectoare detașabilă;
  Infuzor detașabil;
  Rezervor apă detașabil;
  Prepararea a 2 băuturi simultan;
  Mod economic;
  Filtru apă;
  Duză de spumare a laptelui cu nivel reglabil.



magNET.ro este partener oficial De'Longhi România

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.