produse

Resigilat Blender Vitamix Ascent A3500i (Brushed Stainless Metal Finish) [Gama Smart System] (ID 5873)

Stoc furnizor

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 7 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: A3500i Inox
Date brute
G: 8,71kg

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor Vitamix - blendere performante de calitate inalta
 

Concluzie Consumer Reports cu privire la fiabilitatea extrema a blenderelor Vitamix
 

Timp de 10 ani, beneficiati de servisare rapida si transport gratuit in service pe timp de garantie

De ce Vitamix?

Gustul chiar contează când este vorba de a începe şi a menţine un stil de viaţă sănătos. Aparatele Vitamax au toată puterea necesară pentru a mixa ingredientele, elibera aromele şi a le contopi împreună pentru un gust mai bun. Transformă alimente pe care trebuie să le mănânci în alimente pe care vrei să le mănânci.

O textură după gust. Controlul asupra vitezei şi timpului de zdrobire a legumelor sau fructelor crează o variatate de texturi de la bucăţi mari până la o pastă foarte cremosă şi fină, permițându-vă să ajustați fiecare amestec la papilele gustative proprii.

Supă fierbinte. Datorită fricţiunii prin rotirea lamelor poţi prepara supă fierbinte în 6 minute direct în vasul blender-lui.

Tamper. Toate aparatele Vitamix vin cu un un accesoriu “tamper” ce a fost creat pentru a îmbunătăţii procesul de mixare pentru cel mai dure ingrediente (exmplu: untul din alune).

O investiţie inteligentă. Aparatele Vitamix sunt construite ca să dureze şi vin cu o muţime de garanţii care îţi asigură investiţia.

Uşor de curăţat.  Pune apă caldă în vas şi un strop de detergent de vase apoi porneşte aparatul la viteza cea mai mare timp de 60 de secunde sau mai puţin. Vasul aparatului se poate curăţa fără nici o problemă şiîn maşina de spălat vase.

Blender-le Vitamix Ascent Series™ sunt compatibile cu o serie de vase interschimbabile de diferite dimensiuni astfel încât să poţi avea un vas pentru orice ţi-ai dori să faci folosind acelaşi motor ca bază.

Lame din oțel inoxidabil întărite. Lamele noastre din oțel inoxidabil aerodinamice sunt proiectate să se ocupe de cele mai dure ingrediente astfel încât, de la primul amestec până la ultimul, veţi obţine aceleaşi rezultate de calitate.

Sistem de conectare metalic. Vitamix foloseşte un sistem de conectare metalic pentru a cupla vasul la baza motorului — permițând amestecuri mai bune și o durată de viață mai lungă.

Motor de lungă durată. Cheia pentru motor de durată este evitarea supraîncălzirii. Inginerii care au proiectat motorul Vitamax au lucrat zeci de ani pentru a perfecţiona circulaţia aerului în jurul motorului, Rezultatul este un motor mai silențios, mai fiabil, care va fi de ajutor mulţi ani.

Arome. Aparatele Vitamix au toată puterea de care au nevoie pentru a omogeniza ingredientele, a contopi aromele, pentru a crea un amestec cu gust mai bun. Se introduc alimentel întregi, netăiate, doar spălate şi se obţine un amestec cremos fără bucăti mari de pulpă sau seminţe. 

Amestecuri ordonate. Toate unghiurile vasului Vitamix sunt construite pentru a crea un vortex unic ce face ca ingedintele să cadă regulat înapoi spre lame pentru o mărunţire rapidă şi cremoasă.

Motorul  menţine o turaţie constantă şi o temperatură scazută pentru a genera în mod continuu puterea de care are nevoie pentru a procesa ingedientele.

Caracteristici Ascent Vitamix A3500i:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.