Resigilat Aspirator portabil Philips FC6142/01 [Gama MiniVac Wet & Dry] (ID 2310)

COD: FC6142/01
Bucureşti: Ultimul în stoc

1. Aspiratorul nu prezintă urme de uzură. 2. Ambalajul se prezintă în stare foarte bună. 3. Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie. 4. Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
319,99 Lei -48%
mai ieftin cu 154,91 Lei
164,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Condiție produs resigilat:
  - Aspiratorul nu prezintă urme de uzură;
  - Ambalajul se prezintă în stare foarte bună;
  - Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie;
  - Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie;
  - Garanție 2 ani.

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Bază încărcare subţire (pt perete/masă). Poţi păstra aparatul Philips Mini Vac pe o bază de încărcare comodă, agăţat pe perete sau aşezat pe masă. În acest fel, Mini Vac, cu bateria sa reîncărcabilă puternică, îţi stă permanent la îndemână.

Flux de aer ciclonic fără sac în 2 etape pentru filtrare optimă. Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi optimă şi performanţe de curăţare de durată. Sistemul său de filtrare în 2 etape garantează că murdăria rămâne în interior. Primul filtru blochează cea mai mare parte a murdăriei, iar al doilea filtru captează particulele de praf mai fine.

Mânerul cu buclă asigură prinderea optimă. Aspiratorul Philips Mini Vac are un mâner curbat, care asigură o prindere excelentă. Poţi apuca aspiratorul Mini Vac în orice mod dorești. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi îți oferă prinderea perfectă de care ai nevoie.

Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai bună a prafului. Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optimă a prafului, chiar şi a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică a capului de aspirare te ajută să cureţi chiar şi zonele cele mai greu accesibile.

Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire uşoară. Aspiratorul Philips MiniVac se goleşte uşor şi rapid şi se curăţă igienic. Philips MiniVac are un cap de aspirare care se detaşează uşor dintr-o singură mişcare, astfel încât poţi goli MiniVac fără a atinge murdăria.

Baterii puternice NiMH de 4,8V.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului