Resigilat Aspirator fără sac Philips FC9928/09 [Gama PowerPro Ultimate Marathon] (ID 1859)

COD: FC9928/09
Bucureşti: Ultimul în stoc

1. Aspiratorul nu prezintă urme de uzură. 2. Ambalajul este ușor deteriorat. 3. Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie. 4. Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie. 5. Garanție 2 ani (se poate înregistra pentru extensie oficială la 5 ani|)

Citeste descrierea completa
Pret produs nou:
1.883,99 Lei -32%
mai ieftin cu 600,00 Lei
1.299,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Condiție aspirator FC9928/09 resigilat:
1. Aspiratorul nu prezintă urme de uzură.
2. Ambalajul este ușor deteriorat.
3. Toate accesoriile oficiale se regăsesc în cutie.
4. Toate documentele oficiale se regăsesc în cutie.
5. Garanție 2 ani (se poate înregistra pentru extensie oficială la 5 ani).

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologia PowerCyclone 8 separă praful de aer. Tehnologia exclusivă PowerCyclone 8 accelerează rapid aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi performanţa pentru rezultate remarcabile de curăţare.

Cap de aspirare multifuncţional. Capul de aspirare TriActive acoperă perfect podeaua şi execută 3 acţiuni dintr-o singură mişcare pentru o curăţare perfectă:
1) O talpă specială desface fibrele din covor pentru a îndepărta praful din profunzime.
2) Deschizătura mare din faţă adună particule mari.
3) Periile laterale asigură curăţarea perfectă de-a lungul plintelor.

Cap de aspirare pentru suprafeţe dure TriActive Z pentru praf şi firimituri. Capul de aspirare pentru suprafeţe dure TriActive Z elimină tot praful şi firimiturile dintr-o mişcare. Forma unică de Z ghidează praful şi firimiturile mai mari către canalul de aspirare fără a le împinge înainte. Canalele laterale curăţă perfect de-a lungul plintelor. Acum nu trebuie să mai ridici capul de aspirare pentru a aspira firimiturile mai mari şi pentru a asigura curăţarea excepţională a suprafeţelor dure.

Filtru Ultra Clean Air HEPA 13 cu filtrare 99,95 %. Filtrul Ultra Clean Air HEPA 13 captează cel puţin 99,95 % din praf, asigurând un mediu curat şi fără alergeni.

Tehnologie NanoClean pentru eliminarea prafului fără dezordine. Noua tehnologie inovatoare este special dezvoltată pentru a preveni obişnuiţii nori de praf. Praful se aşază în partea de jos a compartimentului şi nu rămâne în aer. La deschiderea compartimentului, nu se vor forma nori de praf.

Compartiment pentru praf extraergonomic pentru golire controlată. Partea laterală a compartimentului pentru praf are forma unei guri de scurgere. Aceasta ajută la golirea compartimentului într-o manieră controlată fără împrăştierea prafului.

Telecomandă ErgoGrip pentru control instantaneu şi uşor. Telecomanda ErgoGrip ajută la manevrarea uşoară a capului de aspirare în spaţii înguste. Telecomanda integrată facilitează creşterea şi reducerea puterii sau chiar oprirea aspiratorului folosind vârful degetelor. Astfel, beneficiezi de control instantaneu şi uşor.

* - Rezultatele aspirării prafului în comparaţie cu cel mai bine vândute 10 aspiratoare de 2400 W din Europa, testat extern, conf. cu EN 60312-1/2013, feb/apr 2014.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului